fredag den 19. juni 2015

Vindmøller og solanlæg slår flere fugle ihjel end olieudslip

Vindmøller og solanlæg slår flere fugle ihjel end olieudslipSammen med billeder af isbjørne der flyder rundt på isflager er favoritbilledet hos de grønne fugle der er sølet til i olie. Et sådant billede får vi smidt i ansigtet hver gang der er et olieudslip, selv nogle der er så små at medierne omtaler dem i liter og ikke i olitønde størrelser kun for at få det til at ligne en ægte katastrofe. Det seneste olieudslip fra rørledningen i Refugio State stranden i Californien lyder da meget værre når man siger 100000 gallons fremfor 2380 tønder. Og billeder af olietilsølede fugle dukker op overalt.
Hvorfor skulle man dog tro at olieudslip er den værste trussel mod vore fjerede venner og derfor skulle påvirke vort valg af energikilde?. For det viser sig at de grønne har en masse fugleblod på deres hænder.

Ved det seneste olieudslip ved kysten i Californien, døde 161 fulge, efter sidste opgørelse.

Sammenlign nu dette med den skade der forvoldes af vindmøller og solkraftværker.

Estimaterne for antallet af døde fugle grundet vindmøller går fra 100,000 om året (the National Research Council) til 300,000 (American Bird Conservancy). Bloomberg News anslår tallet til 573,000 birds i 2012. Hvis man benytter det højeste estimat svarer det til at 1.000 fugle hakkes i stykker hver eneste dag.
På samme tid bliver så mange som 28,000 fugle slåe ihjel hvert år - et hver andet minut - ved  Ivanpah solkraftanlægget i Mojave Desert, ifølge U.S. Fish and Wildlife Service. Ivanpah har flere end 300,000 spejle på tre 459 god høje tårne, de skaber en varme på op til 800 grader - nok til at grille fugle der tilfældigvis flyver forbi.
For at være rimelig skal nævnes at olieudslippet ved BP i Den Mexikanske Gulf ikke gjorde nævneværdig skade på fuglelivet i området. U.S. Fish and Wildlife Service rapporterer at  2,303 "helt klart olierede" døde fugle  blev samlet op i “Deepwater Horizon/BP ulykkessstedet."
Men olieudslip af BP størrelsen sker ikke hver år. Antallet af døde forårsaget af vindmøller og solanlæg kan imidlertid ikke standses.  The Daily Caller rapporterer at " i perioden siden 2010 BP olieudslippet, er cirka 2m9 millioner fugle dræbt ved vindmøller.”
På disse sider har Norman Rogers faktiske skrevet om problemet. Han har fotograferet de frygtelige forbrændte fugle, der grilles i flugten ved Ivanpah.
Samtidig med at dette anlæg får solid statsstøtte så skaber der blot  40% af det forventede.

Men i den grønne medie propaganda - der omfatter næsten alle større medieudbydere - så er det eneste fugleliv der gælder de få som bliver ofre for olie.

http://www.americanthinker.com/blog/2015/06/windmills_and_solar_plants_kill_hundreds_of_times_birds_than_oil_spills.html#ixzz3dU6Ozta3

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails