søndag den 5. juli 2015

Fik Hillary afsat Mubarak og indsat Morsi - stærke beviser

Hillary kan have fået  “udnævnt” Morsi som præsident i Egypten


Det er en interessant udvikling og sådan set ikke overraskende.
Trods alt er hele målet med Obama-Clinton politikken at få islamisterne til magten i regionen. Da man ikke kunne gøre det på demokratisk vis, gik man ‘i krig’ under falske forudsætninger som i Libyen. Når man tænker over den lukkede natur ved Egyptens valgsystemer er det tvivlsomt, at de ville få nogen problemer med at tvinge myndighederne til at give dem det de ønskede.
Nu kan imidlertid nyhedswebsitet Al-Monitor fortælle at der er beviser på at Morsi ikke vandt valget i 2012, men blot blev erklæret vinder af valgkommissionen for at undgå den vold der helt sikkert ville følge ved en meddelelse om det modsatte.
Ifølge Al-Monitor’s tolkning, fastslår dokumentet at kommissionen havde valgt at “tage den beslutning der er den rigtige og mest gavnlige for landet og borgerne, selvom det er imod loven, og så udnævne Dr. Mohammed Morsi som præsident.over Egypten. Dette for at spare landet for den blodige konflikt der uundgåeligt vil indtræffe dersom Ahmed Shafiq udråbes til præsident.….”

Brevet fremlægger imidlertid også en anden mulighed: Igen ved Al-Monitors tolkning, “at fravælge alt pres - om den er intern eller ekstern - og meddele kendsgerningerne til egypterne og det globale samfund, og åbenbare alle de fejl og grove tilfælde af manipulation og svindel der plagede valgprocessen som et hele. Dette er oven i det afslørende forbryderiske pres, praksis og trusler som formanden og medlemmerne af komiteen, og deres familier, har stået over for.”
Henvisningen til “eksterne” pressionskilder er særlig oprørende. Tantawi blev kontaktet af U.S. daværende udenrigsminister Hillary Clinton ifølge Al-Monitor og den lokale egyptiske presse  før pressemeddelelen om valgresultatet med det formål at “lægge pres på de egyptiske myndigheder for at overdrage magten til Morsi.

Dette rejser naturligvis grundlæggende spørgsmål om deres egen narrativ om et kup der styrtede Morsi. I praksis blev både Mubarak og Morsi fjernet fra magten efter de folkelige opstande der blev støttet af militæret. Det som ikke diskuteres, eller omtales særlig meget er at kuppet mod Mubarak blev støttet af Obama og Hillary.

Blandt så mange andre ting ser vi at bordet nu er ryddet og Egypten er ført tilbage til før ‘det arabiske forår’ og med Mubaraks folk der har fået et comeback. På den anden side betyder det at en løsning skal blive indgået med Det Muslimske Broderskab. Enhver der forventer at Egypten på grundlæggende vis vil blive forandret vil blive skuffet.

http://www.frontpagemag.com/point/259240/hillary-may-have-appointed-morsi-president-egypt-daniel-greenfield

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails