lørdag den 29. august 2015

Er du glad så pas på du ikke myrdes

Om at dræbe glade kvinderDet kunne se ud til at både Kate Steinle og Alison Parker blev udvalgt til at skulle dø, fordi de var glade amerikanske kvinder der levede udmærkede velsignede liv.

På tidspunktet for mordet på Kate Steinle sagde hendes bror at Francisco Sanchez netop valgte Kate, fordi hun var så glad og lykkelig. Venner og familie beskriver Alison Parker, der blev slået ihjel af den “gay” sorte ved navn Vester Flanagan som virkelig meget, meget glad over at kunne leve sit drømmeliv. Kate Steinle og Alison Parker blev ikke dræbt med våben. De blev myrdet af ufølsomme, iskolde mænd.
Billedresultat for happy girl cartoon
Da Donald Trump spurgte Jorge Ramos om han ville deportere de værste morderiske illegale, blev Ramos tavs. Fra Ramos, La Raza og hele venstrefløjen der går ind for ‘invasionen’ sendes det budskab at illegale indvandrere har ret til at stjæle den lykke de ser i Amerika. De behøver ikke gøre sig fortjent til den, de skal da ikke stå i kø, næh snup den blot hvor den er. Når ærede ledere som Ramos fortæller misundelige og uuddannede mennesker de har ret til at stjæle, så er retten til voldtægt og mord vel lige efter?

Obama er den mest gennemførte provokatør vi har haft som Chef. Han har arbejdet på at få sorte og “gay” mennesker, til at tro de er ofre og det lige så ihærdigt som sit golfspil. Der er utallige eksempler på denne forøgede ‘bekymring’ for sorte og homoseksuelle ofre for kriminalitet og forskelsbehandling, under tiden synes det at være bevidst ufølsomt over for familierne til hvide amerikanere og kristne der er blevet slået ihjel. Hvis en ikke-hvid myrder en hvid som i disse to mord, er det eneste svar Obama administrationen kan diske op med - kontrol med våben.  

Gennem hele sit liv blev Vester Flanagan benyttet af venstrefløjen der fortalte ham - du er offer - på grund af race og seksualitet. Ydermere var han ikke selv fuld ansvarlig for sine forhold netop på grund af racisme og homofobi. Selvfølgelig vendte han derfor sit vildledte sind og temperament mod hvide der har arbejdet sig til succes - hvor han fejlede.
Venstrefløjsfeministerne vil heller ikke udtrykke vrede over at to smukke unge kvinder blev slået ihjel blot, fordi de var ‘lykkelige.’

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails