lørdag den 22. august 2015

Sort præst: Alle hvide fortjener at dø

Sort præst: Alle hvide fortjener at døPræsten Louis Farrakhan, leder af Nation of Islam, sagde i en prædiken, genemsyret af racisme racistiske udfald og “allahu akbars” at hvide fortjener at dø.


Den tre timer lange prædiken blev fremført i sidste uge ifølge Gateway Pundit, og fulgte efter rapporter om at han opfordrede 10000 frivllige til at “slå hvide ihjel hvis regeringen ikke giver ‘det sorte samfund’ retfærdighed, fortalte websitet.


For de som orker at se over 3 timers galskab her et link (synopsis-kommentar)
Image: Rev. Farrakhan to Followers: 'White People Deserve to Die'


I en optaget video af prædiken den 13. august sagde han, “Jeg ville føre jeres unge kvinder og unge mænd til et sted for at slagte dem. Men det er det den hvide mand håber på.  Denne video er fra en anden prædiken han har holdt. Varer cirka 3 minutter hvilket er rigeligt. (synopsis-kommentar)


Det er derfor han misbruger mine ord. ‘Farrakhan vil samle en hær for at slå hvide der fortjener det ihjel. Og de ved det og de tror det er os der vil gøre det. Nej, nej, nej.”


Farrakhan sagde også¨at Gud vil sende en UFO, “en stridsvogn” eller “himmelvogn” for at frelse sine tilhængere og få indført retfærdighed, hvis en ´krig skulle begynde.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails