søndag den 2. august 2015

Ugens brande påsat af muslimer i Israel

Her en liste over brande påsat af muslimer i denne uge


Den Jødiske presse har en liste over påsatte brand, stenkastren og andre angreb ved muslimer mod jøder i denne uge. I disse 60 muslimske angreb blev 22 personere såret. Her et kort sammendrag over brandene
Torsdag den 30. juli
10:40 kastede muslimer Molotov coktails mod israelske køretøjer nær landsbyen f Beit Ummar i Gush Etzion
Onsdag den 29. juli
Muslimer kastede brandbomber og sten mod politiet i Jerusalems Isiwiya kvarter.
12:22  kastede muslimer sprængstof mod Rakels grav. De tilbedende blev ført væk sammen med en politiminerydder.  (Tazpit News Agency)
Tirsdag den 28. juli
0:23 kastede muslimer brandbomber mod hjem i Ma’aleh Olives i Jerusalem’s Gamle By
19:59 kastede muslimer brandbomber mod militærkøretøjer på Gilad vejen i Shomron
Mandag den 27. juli
0:23 Brød der en brand ud i byen Psagot Benjamin efter muslmer havde kastet adskillige brandbomber mod huse.
21:37 kastede muslimer en Molotov coktail mod israelske køretøjer nær bosættelsen Ma’ale Adumim
11:10 flngslede muslimske terrorister satte ild i en af cellerne. 11. fængselsvagter og to indsatte blev lettere såret af røgen. En af vagterne blev indlagt.
11:09 Brød der igen brand ud i Elon Moreh. Tre brandfolk arbejdede på den.
Søndag den 26. juli
19:04 To politibetjente blev såret af en Molotov cokctail kastet af muslimske demonstrerende i Isiwiya
18:00 Muslimer satte ild til en skov i Gush Etzion højdedragene. Seks fly og seks brandfolk sammen med frivillige gik i gang med slukningen.
16:30 Skovbranden i Elon påsat igen. 8 brandfolk og seks fly på arbejde. To campingvogne blev brændt ned
14:11 kastede muslmer Molotov cocktails mod grænsepolitiet i Isiwiya
Fredag den 24. juli
21:20 Brandfolk ankom for at slukke en brand i Usiwiya Jerusalem, og det kom til konfrontation mellem muslimske uromagere og politiet. Flere mennesker blev berørt af tåregas og to af dem evakueret til lægebehandling.
TDette når bare ikke nyhederne. Det er ikke breaking news historier. Der er ingen forargelse, det er blot hverdagen under Islams hadfyldte indflydelse. Og selvom det ikke umiddelbart var særlig slemt - så er det blot på en uge.
Sådan ser en muslimsk påsat terrorbrand ud.
“Det blev et fænomen sidste år,” fortsatte han. “I særlig grad meget tæt ved arabiske landsbyer nord for Jerusalem.” Samlet har der været 80 forsøg i dette område i løbet af de første 23 dage af sidste måned, siger Abras.
“På denne base (Ofrit] udenfor og indenfor har der været 15 forsøg i denne måned,” beskriver Abras. Hashalom Forest–eller Fredsskoven– har været målet for 20 sådanne angreb i samme periode.
“De kalder det en Fredsskov, men der er ingen fred der,” siger Abras, og forklarer hvor let der kan påsættes en brand i det grønne landskab.
“De kan stå på bakketoppen og smide et brændende dæk ned. Der skal blot to mand til, en æske tændstikker og et dæk,” forklarer han.
Overhovedet for Det Muslimske Broderskab forsøgte personligt at igangsætte en sådan brand. Lederen af en større muslimsk bevægelse i Israel er under mistanke for at sætte ild til en skov mindre end tre måneder efter den værste brand i moderne israelsk historie. Sheik Ra’ad Salah, overhoved for den nordlige gren af Islamisk Bevægelse er blevet anhold i forbindelse med en påsat brand i det sydlige Israel. Man hævder at Salah har sat ild til en eukaluptus skov i det sydlige Israel. Angrebet var en protest mod et Jewish National Fund projekt i området.
Den værste brand kan have været Carmel skovbranden i 2010, hvis oprindelse ikke er helt klarlagt, og som dræbte 44 mennesker.

ABOUT DANIEL GREENFIELD

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.
http://www.frontpagemag.com/point/259649/heres-brief-list-muslim-arson-attacks-israeli-jews-daniel-greenfield

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails