fredag den 4. september 2015

Akademisk fascisme betalt med skattemidler

Akademisk fascisme betalt med skattemidler

George Orwell sagde. “der er nogle ideer der er så absurde at kun en intellektuel kan tro på dem.”
Hvis man ønsker at udforske sandheden i Orwells konstatering så behøver man blot at gå ind på et universitetsområde.
Fakultetsledere fra University of California betragter visse udtalelser som racisme og mener de ikke bør benyttes i undervisningen. Det kalder det ‘mikro-agression.’ Mikro-aggressive racistiske udtalelser er ifølge deres fortolkning f.eks. “Amerika er mulighedens land.” Den betragtes som en fasholden af myten om den enkeltes kunnen og forvaltning af flid.
“Der er kun en race, den menneskelige race.” Den udtalelse betragtes som en benægtelse af individet som et liv betinget af race/kultur.
"Jeg mener den bedst kvalificerede skal have arbejdet.” Det er altså “racistisk” fordi det efterlader det indtryk at “farvede mennesker får unfair fordele på grund af deres race.”
Disse ytringer er blot få på listen over mikro-aggression. Andre umiddelbart uskyldige ytringer der bedømmes som helt uacceptable er:
“Enhver kan få succes i dette samfund, hvis de blot arbejder hårdt nok.” “Når jeg ser på dig ser jeg ikke din hudfarve.” eller “Særrettigheder er racistisk.”
Måske den værste, “Hvor kommer du fra og hvor blev du født?” Flere eksempler kan ses i dokumentet udgivet af  The College Fix (http://tinyurl.com/ne8ckqn) under overskriften “Diversitet i klasseværelset,”  UCLA Diversity and Faculty Development.
Dette ‘mikro-aggression sludder bliver kaldet ‘mikro-totalitarisme’ af min kollega Dr. Thomas Sowell (http://tinyurl.com/nxulxc), er intet andet end et angreb på ytringsfriheden. Fra nazisterne til stalinister, har tyranner altid begyndt med at støtte ytringsfriheden, og hvorfor er sådan set let at forstå. At kunne ytre sig er vital for gennemførelsen af deres stræben efter kontrol og konfiskation. Ytringsfrihed er et hovedværktøj for indoktrinering, propaganda og hverve sig proselytter.
Når først de venstreorienterede har fået kontrollen, som tilfældet er på mange universiteter, bliver ytringsfriheden en belastning og skal undertrykkes. Dette er i stigende grad tilfældet på universitets campuses.
Daniel Henninger, medredaktør for The Wall Street Journal's skriver om campusangrebet på ytringsfrihden og andre ideer i hans artikel "Obama sætter venstrefløjen fri. Hvordan regeringen muliggjorde en forbunds jagtlicens til den yderste venstrefløj.” (http://tinyurl.com/mp5x428).
Han nævner at i the Harvard Crimson, skrev en studerende klummeskribent: “Lad os opgive den akademiske frihed til fordel for retfærdighed. Når et akademisk samfund observerer forskning der fremmer eller retfærdiggør undertrykkelse da burde det sikre at denne forskning ikke fortsætter.” Den studerende gik ind for undertrykkelse af forskning udført af den konservative Harvard professor Harvey Mansfield.
Oberlin College har foreslået at lærerne skal være opmærksomme på politisk kontroversielle emner som “racisme, klassicisme, sexisme, heterosexisme, ubehag ved transseksuelle og seksuelle afvigere, fordomme mod handicappede, kapitalisme og andre emner om privilegier og undertrykkelse.” Formodningen om at de studerende skal beskyttes fremfor udfordres i et klasseværelse er på en gang barnligt og anti-intellektuelt.
Sidste år afholdt Vassar College fakultetet og studerende et møde for at diskutere skolens tiltag for at boykotte Israel. Før mødet meddelte en professor i engelsk at dialogen skulle “ikke være underlagt overfladiske hensyntagende holdninger.” Professorens vision adskiller sig meget lidt fra Adolf Hitlers slyngler i brune skjorter, den halvmilitære del af Nazipartiet, som stræbte efter at knuse afvigere.  
Azusa Pacific University "udsatte" en tale af Charles Murray, professor i politisk forskning for at undgå “at krænke vort fakultet og farvede studerende.”
Embedsmænd fra Brandeis University trak deres invitation til den somaliske forfatter og lærde ved American Enterprise Institute Ayaan Hirsi Ali, tilbage, fordi hendes kritik at radikal Islam hævdes at have krænket skolens “grundværdier.” Brandeis embedsmændene hævdede at det at give hende lov til at tale ville være krænkende for de muslimske studerende.
Vestlige frihedsværdier er under hensynsløst angreb fra den akademiske elite på college campuses over hele Amerika. Disse mennesker ønsker at udskifte den personlige frihed med regeringskontrol. De ønsker at erstatte lighed for loven med rettighed.
Som sådan udgør de en langt større fare for vor levevis end nogen terroristorganisation eller slyngelstat.
Venstreorienterede ideer er en kræftknude på vort samfund. Ironisk nok er vi ikke blot tøvende med vort modsvar, men vi nærer også disse forestillinger med vore skattepenge og velgørenhedsdonationer.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails