torsdag den 17. september 2015

Angrib Politiet råber flygtninge der vil forcere hegn

'ALLAHU AKBAR!': migranternes hærgen - angrib politiet


Trods CNN gør deres allerbedste, trods BBC gør det samme og trods de andre mediegiganter forsøger at skildre migrationskrisen i Europa som blot en spontan humanitær krise igangsat af Syriens borgerkrig, så kommer der stadig masser af beviser på det modsatte.
Onsdag brød der direkte optøjer ud ved Ungarns grænse til Serbien, hvor Ungarn netop har færdiggjort et pigtrådshegn for at holde migranter fra at vælte ind i Ungarns suveræne territorium.
Cirka 1,500 migranter brød gennem hegnet og lavede postyr mens de råbte “Allahu Akbar!” og smed med sten og flasker og endog madvarer mod politiet.
Politiet svarede igen med tåregas og vandkanoner for at få folkemængden skubbet tilbage.
Mindst 20 betjente blev såret i optøjerne, der fulgte efter Ungarns undtagelsestilstand tirsdag.
“Det er et modsvar på en bølge af migranter, disse kaster sten, flasker, brosten alt der kan benyttes som kasteskyts mod politiets stillinger,” sagde CNN’s Nic Robertson. “Jeg måtte trække mig tilbage. Der er en masse urobetjente. Temperamenterne er virkelig i kog.”
Robertson siger: "Dette er ikke en overraskelse. Temperamenterne har været i opvarmning i mange timer. Og dette er konsekvensen og jeg formoder det er endnu en indikation på Europas kaotiske svar på den europæiske migrationskrise.”
Hungarian police spray rioting Muslims with water cannons and tear gas Wednesday.
Mange af de unge mænd i optøjerne havde tørklæder over ansigterne.
Reuters kunne fortælle at Serbien af Ungarn har fået at vide at grænseovergangene vil blive lukket i de næste 30 dage, og blive patruljeret af ungarske Humwees, med våben der peger mod den serbiske grænse.
Ifølge tal fra FN er 75% af de migranter der er sværmet in di Europa i denne sommer mænd, og blot 51% kommer fra Syrien. Der er utallige rapporter om bunker af syriske pas som politiet har fundet, og efterspørgslen efter disse pas fra ikke syrere vokser netop for at de kan få fordele ud af Europas generøse velfærdsordninger.
Postyret og kaos ved Ungarns grænse giver store bekymringer.
Sådan opfører ægte flygtninge for krig sig ikke, siger de som har oplevet krigens rædsler.
"Medierne præsenterer dette som en spontan flygtningekrise når det faktisk er særdeles velorganiseret,” sagde Dr. Mark Christian, en egyptisk født tidligere muslim der har været i Egyptens militær og er ekspert i Det Muslimske Broderskab, som han grandonkel grundlagde.
Dr. Mark Christian grew up in a prominent Muslim family in Egypt and converted to Christianity as an adult.
Dr. Mark Christian grew up in a prominent Muslim family in Egypt and converted to Christianity as an adult.
Christian, der nu bor i Nebraska og er chef for Global Faith Institute, sagde borgerkrigen i Syrien har raset i fem år. Derfor bør folk spørge sig selv, hvorfor strømmen af flygtninge fra den krig nu pludselig er eksploderet?
"Alt tyder på at tingene nu går hurtigt i Mellemøsten. Formålet med disse migranter er at de skal lade Vesten føle smerten,” sagde han.
Målet med invasionen er at lægge pres på Europa og USA for at gå ind i borgerkrigen i Syrien og fjerne præsident Bashar al-Assad og erstatte ham en en sunni muslimsk regering, hvilket er den mission præsident Obama og hans støtter i Det Muslimske Broderskab helst ser, sagde Christian.
"Dette følger efter de såkaldte Arabiske Forår,” sagde han. “Blive ved med at lade os føle smerten med ISIS rekruttering, ISIS halshugninger, og nu ISIS der sender jihadister (forklædt som flygtninge). Vesten vil komme under endnu mere pres.”
Christian sagde at under U.S. lederskabet, begyndende med præsident George W. Bush’s invasion af Irak, er enhver verdslig diktator i Mellemøsten blevet fjernet og erstattet af en religiøst muslimsk regime. Saddam blev styrtet i Irak og erstattet med Shiit mullaher, Egyptens Hosni Mubarak blev styrtet ved et militærkup, Libyens Moammar Gaddafi blev slået ihjel og erstattet af radikale Sunni elementer der kæmper om magten, mens kaos hersker i Yemen.
Det tilbageværende problem har været Syrien, hvor Rusland og Iran har støttet Assad og Rusland er nu ved at overføre svære våben som skal slutte sig til de russiske militærrådgivere der allerede er i landet.
For to år siden da Obama og U.K.s Cameron forsøgte at intervenere i borgerkrigen sagde både Kongressen og U.K.’s parlament nej.
"Derfor har de fået grønt lys til at lade strømmen af flygtninge flyde, så Europa og Amerika kan føle smerten endnu mere, fordi tiden haster med at få væltet Assad. Dette sker ikke spontant. Der kommer knap nogen kvinder til Europa, ingen kristne, der i sandhed eller bliver forfulgt. Det er næsten udelukkende muslimske mænd i alderen 18-40. Jo mere dette fortsætter des mere vil Europa og Amerika bønfalde deres regeringer og at gå ind i Syrien og få det til at stoppe.”
Præsident Obama, er så samtidig gået med til at tage 10000 flere syriske flygtning og hans administration lod lække den kendsgerning at man overvejer 850000 flygtning fra alle lande i budgetåret 2016, der begynder 1. oktober. Det kan så blive forhøjet til 10000 i 2017.
author-imageLeo Hohmann

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails