onsdag den 16. september 2015

Falske syriske pas benyttes af ikke flygtninge. Hvorfor?

En masse af de “syriske flygtninge” er blot muslimer med falske pas

I stedet the Gates of Vienna, er det the Gates of Budapest, da immigrationsruterne går gennem Ungarn med al den sædvanlige nytteløse plapren inden for EU.
Frankrigs udenrigsminister Laurent Fabius har forhånet Ungarn, fordi landet forsøger at holde kolonisterne ude af Europa.
“Jeg ser meget, meget dystert på det. Ungarn er en del af Europa. I Europa har vi værdier og disse værdier respekteres ikke ved at sætte hegn op,” tilføjede han.
Hvis Europa ikke vil have hegn så vil de tilbageværende værdier være Sharia og at bøsser smides ud fra høje bygninger. “Flygtningene” vil skabe de selvsamme forhold de flygtede fra, som talrige eksempler har vist.
Selvfølgelig er en masse af disse “flygtninge” blot økonomiske migranter med falske syriske pas. Det er samtidig ikke sandsynligt at nogen kan kontrollere hvad den syriske regering udsteder.
Et antal migranter ankommer til Tyrkiet i håbet om at komme videre til Europa og de køber falske syriske pas for at kunne opnå asyl ved deres bestemmelsessted, fortalte chefen for Frontex fransk radio i dag.
“Der er stor handel med syriske pas,” fortalte Fabrice Leggeri Europe 1, “fordi smuglerne har en meget lukrativ forretning ved det.”
Syriske borgere har lovmæssigt ret til at søge flygtningestatus i et hvilket som helst europæisk land på grund af borgerkrigen.
De som benytter falske pas, sagde Leggeri, er i det store og hele fra Nordafrika eller Mellemøsten og de gør det af økonomiske årsager.
Da radioen spurgte ham om terrorister ville kunne nå Europa sagde Leggeri, “det er ikke umuligt, men vi holder skarpt øje med det.”
Hvordan kan man kende den ægte identitet på en person med et falsk pas?
Det er ikke kun et problem for Europa, men for os.
Denne administration og de forskellige frivillige organisationer der tjener penge på at lade som om de er religiøse organisationer samtidig med de importerer muslimske flygtning er ivrige efter at lade syriske “flygtninge” komme til Amerika for amerikanske skatteyderes penge.
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam. tp://www.frontpagemag.com/point/259988/lot-those-syrian-refugees-are-just-muslims-wfake-daniel-greenfield

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails