søndag den 27. september 2015

Flygtningelejre i Tyskland præget af sexkrænkelser

Flygtningelejre i Tyskland har masser af voldtægter og misbrug af børnDen tyske regering oplyser intet om det, men flygtningelejrene fyldt med mennesker er blevet udklækningssteder for voldtægter og misbrug af børn.

Menneskerettighedsgrupper kan fortælle at lejrene er så elendige at kvinder der ikke er under opsyn betragtes som “lovligt bytte” og at børn også er målet.

Daily Mail:
Aktivister hævdede også at nogle mænd anså ikke ledsagede kvinder som “lovligt bytte,” og kritiserede også forholdene, hvor de bosiddende ikke var opdelt efter køn og nationalitet.
Advarslerne kom efter at den tyske kansler Angela Merkel tidligere på måneden meddelte at der ‘ingen grænse’ var for det antal flygtninge hendes land ville tage imod.
Tyskland forventes at modtaget op til en million immigranter i år og har indført midlertidig grænsekontrol.
Men nogle byer har kæmpet med at klare tilstrømningen og kan fortælle om utåleligt pres for at skaffe husly og alt for få medarbejdere til at kunne klare kravene til asylprocessen.
Og andre EU lande har beskyldt Tyskland for at give krisen mere næring - og derpå forsøge at lade indvandrerne bosætte sig i andre EU lande efter er kvotesystem.
Hjælpecentre i Tyskland har oplevet mænd, kvinder og børn der må sove ved siden af hinanden i telte, haller og korridorer. Brusebade og toiletter er ofte ikke adskilt efter køn, og nogle har endog slet ikke noget forhæng for at kunne have lidt privatliv.
cirka 5000 asylansøgere er stuvet sammen i gamle US militærforlægninger i Giessen. Et brev er blevet sendt til Integrationsministeriet i Hessen, hvor centret befinder sig, fra fire kvindeorganisationer der har beskrevet en ‘kultur med voldtægt og vold.’  
Brevet skrevet den 18. august slår fast: ‘Det er en kendsgerning at kvinder og børn er uden beskyttelse. Denne situation er gunstig for de mænd der allerede betragter kvinder som underordnede og de behandler uledsagne kvinder som ‘lovligt bytte.’ Som konsekvens er der rapporter om utallige voldtægter, seksuelle overgreb og stadig mere tvungen prostitution. Disse hændelser er ikke enkeltstående tilfælde.’
Kvinder var ofte meget bange for at bevæge sig rundt i lejren om dagen hævdede frivillige, mens nogle var skræmte over at skulle rapportere om mændenes seksuelle overgreb..
En talsmand fra politiet sagde der var ‘muligvis’ mange ikke rapporterede seksuelle overgreb. Borgmester i Giessen Astrid Eibelshauser sagde: “Vi ved der er voldtægter.”
Johannes-Wilhelm Roerig, forbundsanklageren for misbrug af børn sagde: “Jeg er bekymret for at flygtningebørne i lejre, gymnasier eller tidligere barakker ikke får tilstrækkelig beskyttelse mod seksuelle overgreb.”
Kansler Angela Merkel's plan for at knække den demografiske nedtur i Tyskland ved at importere millioner af muslimer viser sig nu at være et mareridt for både Tyskland og flygtningene.

Tyske byer presses til bristepunktet i forsøget på at tage vare på de nyankomne, mens resten af Europa klager over at Tyskland opmuntrer til en masseindvandring af mennesker uden at tage hensyn til andres synspunkter i EU.

I det stille har EU taget en stor beslutning om flygtningene; kun de med lovligt asylbehov vil få lov at komme ind. Økonomiske migranter vil blive sendt hjem til dere ophavslande. Denne lille indrømmelse vil kun hjælpe derfor EU nationerne tager strenge kriterier i brug for at definere “økonomiske” flygtning.

Ellers vil “medfølelsen” hos mange EU nationer kunne ende med deres eget fald. .


http://www.americanthinker.com/blog/2015/09/refugee_camps_in_germany_rife_with_rape_and_child_abuse.html#ixzz3mqosKCJw

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails