tirsdag den 29. september 2015

Flygtningene og Tyrkiets drøm om Kalifatet

Flygtningene og Tyrkiets drøm om et verdens kalifatTerrorister fra Islamisk Stat strømmer til Europa sammen med harmløse flygtninge.

De eneste europæiske lande der har givet udtryk for deres bekymring over problemet er Ungarn og Tjekkiet. Tyskland under Angela Merkel byder alle former for flygtninge velkommen. Dette land vil før eller senere helt sikkert fortryde det.

Den islamiske regering i Tyrkiet under Erdogan benytter enhver lejlighed til at sprede og støtte islamister over hele kloden.

Efter at have støttet jihadister i det nordlige Syrien og Irak og tilladt muslimske terrorister fra over hele verden at slutte sig til Islamisk Stat tillader Tyrkiet nu alle mulige muslimer at krydse landets grænse til Europa.

Indtil nu er det lykkedes titusinder af flygtninge at komme fra Tyrkiet til Grækenland, altså Europa. Tyskland vil i den nærmeste fremtid bittert fortryde at man har tilladt flere end 800000 flygtninge  indtil nu i deres land, uden at kontrollere om nogen af dem er potentielle IS terrorister.

Her for nylig mødte jeg mange flygtninge, de fleste syrere, harmløse mennesker, ægte flygtninge. Men nogle af “flygtningene” betroede mig, og indrømmede at de støtter IS og nogle af dem har endda kæmpet med IS jihadister i det nordlige Syrien og Irak.

Tillykke Angela Merkel! Du har gjort det storartet ved at byde tusinder af flygtninge velkommen til Tyskland og Europa uden kontrol.

Før eller senere, efter jihadist flygtningene har bosat sig, så vil de helt sikkert begynde deres virkelige arbejde. Og Erdogan ville sådan set være den lykkeligste mand i verden!

Erdogan er kendt for at være besat af magt. Han og mange fundamentalistiske muslimske ledere er som besat af visionen om at oprette et islamisk Kalifat over verden. De følger mønstret fra deres “profet” Muhammad.

Erdogan er endog villig til at ofre muslimer for at nå målet. Indtil nu har hans tropper slået tusinder af kurdere ihjel, der også er muslimer.

Der bor 20 millioner kurdere i Tyrkiet, Irak og Iran som ikke må få deres egen uafhængige stat. Men færre end 1 million albanere i Kosovo har fået lov.

Den syriske borgerkrig og dens katastrofale følger har givet Erdogan en gylden mulighed for at befæste sin magt i regionen og i verden.

Skønt Tyrkiet er medlem af NATO har Erdogan længe nægtet at tillade allierede militærkampfly at benytte tyrkiske luftbaser for at ramme IS baserne i det nordlige Syrien og Irak.

Erdogan har samtidig tilladt at tusinder af udenlandske islamiske terrorister kan krydse grænsen til Tyrkiet for at slutte sig til IS, og nå Europa.

Sagt på anden måde så har Erdogan frækt misbrugt flygtningekrisen til at lægge byrder og problemer over på EU. Denne opførsel har gjort det muligt for ham at spille en hovedrolle i flygtningekrisen der dagligt bliver værre.

Krisen forårsager også skel mellem EU landene, især mellem øst og vest.

Erdogan tænker helt sikkert: “Til Helvede med Jer europæere! I vil gerne have Tyrkiet med i EU, fint, jeg ønsker at giver Jer så mange problemer som muligt. Tyrkiet har fået nok magt til at gøre det!”

Tyskland er blevet meget attraktiv for både flygtninge og terrorister. Jihadisterne i Tyskland, som alle flygtninge, har ret til 400 Euro hver måned. Oveni det får de gratis husly, lokal transport og telefon. De har også ret til at få tyskundervisning helt gratis. Oveni igen får de 200 Euro til møblering af deres gratis lejligheder.

Med andre ord, jihadisterne behøver ikke arbejde. De vil have nok tid til at holde fokus på deres terroristaktiviteter. Og dersom de skulle dø under disse handlinger så tror de at de vil blive belønnet det bedste af alle steder- Paradiset. Flot! Ikke sandt!

I månedsvis har tusinder af mennesker nu krydset grænsen fra Tyrkiet til Grækenland illegalt, og derfra med busser til Makedonien, Serbien og Ungarn. Derfra til Østrig, og endelig Tyskland.

Tyskland er et meget attraktivt sted for flygtninge fra hele verden. Staten giver dem ydelser de aldrig ville kunne få andre steder.

En mand fra Kosovo fortalte mig, han var politibetjent i Kosovo. Der fik han som regel kun 150 Euro om måneden. Her i Tyskland får han alene 400 Euro. Hans hustru får også 400 Euro. For sine fire børn får han yderligere 800 Euro. Samlet i alt 1600 Euro. Hvorfor skulle han dog arbejde, og hvorfor dog vende tilbage til Kosovo?

Mange “flygtninge” lyver og hævder de er fra Syrien. Når man tiltaler dem på syrisk arabisk viser det sig de er tyrkere, kurdere, afghanere, fra Bangla Desh eller Pakistan. Nogle af dem er det lykkedes at få falske syriske pas.

Mange af de flygtninge fortalte mig: “Tyskerne er naive og dumme!” De tror på alt vi fortæller dem. Nogle “flygtninge” har endog med sig til Europa nogle børn af deres slægtninge i hjemlandet. De hævder det er deres egne børn. De får for hver af dem mindst 200 Euro om måneden, et beløb som mennesker i Tyrkiet, Afghanistan og Pakistan og masser af andre steder kun kan drømme om.

Det ser faktisk ud til at tyske politikere og ansatte i Immigraftionsministeriet er så overbebyrdede med enorme bunker af ansøgninger at de tror på alt hvad flygtningene fortæller dem. Udover det er det ekstremt vanskeligt at få bekræftet oplysningerne. Nogle af de ansatte sympatiserer med flygtningene og vender det blinde øje til og godtager deres ‘eventyrhistorier.’

At åbne Europas grænser på vid gab med de store mængder der strømmer ind er en gylden mulighed for islamiske terrorister til at spredes over hele Europa.

Derfor skal vi ikke undre os over, på et eller andet tidspunkt, at Europa og især Tyskland bliver en grum kampplads mellem islamiske terrorister og de lokale sikkerhedsstyrker. Med andre ord: IS står midt i Europa. .

Støtter af IS er der rigeligt af i Tyskland. Gå blot til moskeerne i de tyske byer og lyt til hvad der siges til publikum. Tænk på de 7 millioner muslimske tyrkere over hele Tyskland. Deres antal øges og øges!

Flertallet at tyske politikere - over hele spektret - byder flygtninge velkommen og fordømmer enhver kritik som værende “højrefløjsorienteret.” Samtidig gør de opmærksom på, at antallet af tyskere er i tilbagegang og at arbejdsmarkedet har brug for de fremmede.

Med andre ord, de hævdede “humanitære årsager” er ren og skær Hykleri!

Endnu mere Hykleri! Adskillige kristne syrere der bor i Tyskland har gennem skrivelser appelleret til adskillige tyske politikere og bedt om hjælp til at deres slægtninge kan bo i Tyskland. Mange af disse slægtninge er blevet slået ihjel af IS terroristerne, nogle af dem var børn og kvinder.

Nogle af de tyske politikere er, præsident A. Gauck, guvernør i Nord-Rhein Westfalen, den største forbundsstat. Elmer Brok, medlem af Europaparlamentet. W. Bosbach, medlem af Bundestag og adskillige biskopper der meget ofte når talen kommer ind på de syriske flygtninge, udgyder krokodilletårer og lover at gøre alt der er muligt for at hjælpe især syriske flygtninge, men dog har de aldrig svaret eller blot skrevet: “Desværre vi kan ikke hjælpe Jer!”  på de kristne syreres anmodning.

Et flertal af den tyske befolkning, understøttet af spørgeundersøgelser udført af forskere fra Bertelsmann’s Foundation har igen og igen nået den konklusion at flertallet af tyskere mener at radikale muslimer, og der er allerede mange af dem i Tyskland, udgør en tikkende bombe.

David Cameron, den britiske premierminister har gjort det rigtig godt med hensyn til at hjælpe de ægte flygtninge.

Han lovede at modtage 20000 flygtninge i løbet af 5 år, fra lejrene i Libanon, Jordan  og Tyrkiet.

De mennesker som er registreret i flygtningelejrene er de ægte flygtninge og fortjener hjælp.

Endelig så har en amerikansk personlighed Dr. Ben Carson, republikansk præsidentkandidat sagt det som mange politikere i Amerika og Europa konstant har benægtet: En islamisk præsident og Islam er ikke forenelig med menneskerettighederne.

Dr. Carson har været tapper og ærlig nok til at sige tingene som de vitterligt er: Islam kan ikke forenes med de basale menneskerettigheder. Islam er ikke en fredelig “tro” som Obama og hans slæng på hyklerisk vis hævder.

Amerika og resten af verden har nu brug for ærlige politikere som Dr. Carson, Islamister og deres Islam er roden til alt ondt. Islamister skal udslettes med alle midler.

Verden, og det især nu for tiden, har ikke brug for tøvende “politikere” som Obama. Takket været ham og hans tøvende beslutninger er verden plaget af d islamiske epidemier, Islamisk Stat, og deres allierede i Tyrkiet og andre steder. Islamismen skal på drastisk vis udslette med alle midler.

Dette er det 21. århundredes ‘Sorte Død!’

Dr. Sami Alrabaa, an ex-Muslim, is a professor of Sociology and an Arab-Muslim culture specialist. He has taught at Kuwait University, King Saud University, and Michigan State University. He also writes for the Jerusalem Post and is the author of the book: “Veiled Atrocities”, published by Prometheus, New York 2010 .


http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/turkey-is-dreaming-of-an-islamic-caliphate-all-over-the-world?f=must_reads#ixzz3n3tRvUbt

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails