torsdag den 10. september 2015

ISIS's plan for at ødelægge Vesten kan læses af alle - journalister er åbenbart undtaget

Hvordan ISIS Planlægger at smadre ‘Rom’E-book udgivet af ISIS fremlægger planer der omfatter aktivister der er sympatisk indstillet, bandekrige i byområder, Google, Putin og Mafiaen.


Bridget Johnson


En ISIS e-book om, hvordan de kan indfri deres mål om at ødelægge ‘Rom’ understreger “Islamisk Stats hemmelige våben = hemmelige hvide konvertitter,” for at overtage Italien/Vesten.


En stor del af bogen “Sorte Flag over Rom” er tilegnet fremlæggelsen af en plan for, hvordan muslimer i Europa burde gøre oprør og hjælpe ISIS som 5. kolonne, og der henvises til grundene til utilfredshed som udtrykkes af moderne tiders anti-immigrations protesterende og helt tilbage til post-Osmannisk oprettelse af muslimske “ghettoer.”


Titlen med Rom er blot en i en serie der er lagt ud på nettet om som omfatter Khorasan (landområder der omfatter dele af Iran, Afghanistan og Turkmenistan), Syrien, Arabien og Persien med en snart kommende bog med titlen “Sorte Flag fra Palæstina.”


Bogen benytter grafik fra Pew Research Center’s Forum on Religion and Public Life for at vise hvordan muslimer spreder sig over hele Europa. “Begyndende tidligt i 1990’erne, skulle en ny æra indledes for Islam i Europa,” fastslår bogen. “En ny 3. ‘kvalitets’ generation af muslimer ville være født, en generation som havde opgivet den offerlignende underkastende slavementalitet som tidligere generationer har haft. Denne generation ville være i besiddelse af mere og mere selvtillid, og føle sig opmuntret i deres nye (gen)opdagede tro. De ville se verden ud fra et nyt perspektiv, og ulig de tidligere generationer der kun var indstillet på at tjene penge for at støtte familien i “hjemlandet” ville denne nye generation se verden ud fra en global Ummah (den muslimske verden) der ikke er afhængig af nogen nationale grænser.”


Som eksempel på en “hensynsløs” guerilla krigsførelse i Europa giver man den Irske Republikanske Hærs (IRA) angreb i 1980-90’erne, samt GIA (Group Islamique Arme) i Frankrig som kendetegnende for 1990’ernes “vækkelse af islamisk jihad i Europa.” Teksten bemærker at GIA også er pionerer i Europa med deres propaganda i tidsskrifter og deres indsamling af pengemidler for at smugle våben til jihadisterne i Algeriet.

“Der er ingen tvivl om at hvis en krig i Europa indtræffer, vil hele denne proces blive vendt om og våben vil blive smuglet fra Islamisk Maghrib ind i selve Europas hjerte.”


Bogen omtaler bestræbelserne for at sprede Sharia Lov i Europa som imødegås af “højrefløjs grupper” og medier der “ville sprede nyheder om at mandlige muslimer har oprettet befamler bander der krænker ‘hvide piger’ for at få endnu flere til at slutte sig til højrefløjsgrupperne.” Bogen har screenshots af tweets, herunder en fra Rupert Murdoch om muslimer der burde “ødelægge “jihad canceren” hos dem selv.


Bogen siger at Islamisk Stat “er vakt til live” midt under tumulten i Syrien og da “de amerikanske tropper forlod Irak i 2010.”


“Vestmagterne ville ikke igen være involveret i kampe på landjorden, fordi de netop havde trukket sig tilbage fra en forfejlet krig i Irak (det ville offentligheden i Vesten ikke være tilfreds med). Denne mulighed har givet Islamisk Stat et stærkere greb, med flere krigere og mere territorium og ressourcer alt mens verden blot så på. De som har forladt Europa for at slutte sig til Islamisk Stat ville nu være i stand til at hjælpe andre europæere til at komme til Syrien...Her kunne de lære de basale færdigheder i krigsførelse, mordteknikker, om hvordan sprængstoffer fremstilles af hjemmelavede materialer mv.”


Bogen indeholder ikke en datoplan, men den diskuterer den “chokerende hemmelighed” der blev afsløret med Kouachi brødrenes angreb i januar i Frankrig og den efterfølgende oprulning af en terrorcelle i Belgien. “Der var små hærenheder af Islamisk Stat i hvert land i Europa sent i 2014, og efterretningsvæsenerne kendte ikke engang til dem.”


Bogen fastslår at europæiske muslimer kan alliere sig med “en stadig større del af befolkningen bestående af venstrefløjs aktivister (mennesker der er imod menneske-dyretttighedskrænkelser, Zionisme, og besparelsesforanstaltningerne mv.)” og som ser hen til muslimer som en magtenhed der er stærk nok til at kæmpe mod verdens uretfærdigheder,” som modvægt mod en stadig større splittelse mellem muslimer og “højrefløjs neo-nazister.” Bogen omtaler specifikt mennesker der “undertiden” står sammen med Anonymous- eller anarkigrupper - og det selvom Anonymous i vrede over angrebet mod Charlie Hebdo udfører  hacking operation mod ISIS konti.
Screen Shot 2015-02-24 at 8.53.39 PM


“Hvis du nogensinde har været med til en pro-Palæstina /anti-Israel demonstration vil du have oplevet mange aktivister der selvom de ikke er muslimer, dog støtter det som muslimer går ind for (Zionismens fald). Det er meget sandsynligt, at der her er bånd mellem muslimer og venstrefløjs aktivister som vil kunne styrkes og en stor del af dem vil indse at demonstrationer ikke er effektive og at væbnet kamp er alternativet,” fastslår bogen. “Derfor vil de begynde at arbejde sammen i små celler for at bekæmpe og sabotere den ‘finansielle elite.’”


Bogen forudser at sådanne “rekrutter” der er velvilligt indstillet over for deres sag “vil give efterretninger, dele våben og foretage undergravende arbejde således at muslimer kan bane vejen for erobringen  af ‘Rom.’

Man regner også med at soldater fra etniske minoriteter hopper af fra hære i Europa og udnytter deres viden og færdigheder mens de plyndrer våbenlagre, samtidig med at “ensomme ulve i samfundet vil stå frem,” herunder “især tidligere bandemedlemmer der også har adgang til våben.”


Bogen giver instrukser i, hvordan man fremstiller kraftige Molotov bomber, og anvendelse af stridigheder mellem grupperinger for at få mere magt i lokalområderne, og konsolidere disse områder for at bevæbnede grupper “i sidste ende kan opnå en stor omfattende hær bestående af muslimske krigere.”


“Muslimske krigere fra alle lande i Europa vil fortsætte med at kæmpe, nedbryde grænser indtil de når nordens ‘Rom.’”


ISIS regner også med en anden enhed i nedbrydningen af grænser i Europa: “Europas hovedfjende - Rusland.”


“Mens Rusland kryber tættere og tættere på Europa, vil Rusland akkumulere mere og mere magt og svække de europæiske nationalstater....militser vil opstå, fordi regeringen ikke kan beskytte hele sit territorium.” Derpå, ifølge profetien, som bogen fastslår vil Vesteuropa ‘indgå en fredspagt med Islamisk Stat” samtidig med Rusland kryber nærmere og nærmere, en ægte “trussel” for sunni muslimer og hele Europa.


“Rusland er allerede engang blevet besejret da muslimer og Vestromere slog sig sammen, At besejre Rusland vil betyde at sunni kan besejre og overtage Persien for stedse, og derpå¨vil man vende blikket mod Rom.”


Bogen forudser dog at bandeledere vil gå voldsomt til modstand: “Der er ingen tvivl om, at hvis muslimer overtager Italien må de europæiske krigere i Islamisk Stat alliere sig med andre militser for at bekæmpe Mafiaen før Rom besejres.” Man anbefaler at indlede kampen i Bologna for at skære forsyningsruterne til syden af.


Bogen taler om at få fat i våben efter at have besejret “marionetlederne i muslimske lande,” med øje for mængden af våben i Saudi Arabien og Iran, for at fordele dem til jihad overalt.


“Hvis AQIM i Tunis affyrede missiler mod Rom fra kysten under den romerske (Harmagedon) invasion af Syrien, så kunne de nå Italien (og måske Rom).” Andre igen kan, som man argumenterer invadere Italien per båd. Landet ville derpå være “erobret af bevæbnede muslimer fra alle sider.


1 – Europæiske bevæbnede muslimske bander fra Nord og Vest, 2 - Islamiske Østeuropæiske krigere fra Balkan (Bosnien, Albanien, Kosovo m.fl.) og 3 - Muslimske arabiske missiler og skibe fra Syd.”


Hvordan vil de så bemande deres kampfly, herunder finde mål og koordinere missilangrebene? Bogen siger, ved at benytte Google, “Alle de islamiske grupper benytter i dag Google Earth for at planlægge dere angreb.....Det plejer kun at være magtfulde lande der har satellitteknologi, nu kan alle benytte det helt gratis.”


I strategien forventer man, at alliancen mellem Rusland/Iran falder sammen, Roms angreb på Islamisk Stat og at Rom erobres i 2020.


Efter at have føjet til at Antikrist forventes at dukke op 7 måneder efter erobringen af Rom, ifølge det Muhammad skulle have sagt, anbefaler ISIS håndbogen en overlevelsesguide som der yderligere kan studeres: the SAS Survival Handbook by John “Lofty” Wiseman.
Screen Shot 2015-02-24 at 8.40.17 PM
Bridget Johnson is a veteran journalist whose news articles and opinion columns have run in dozens of news outlets across the globe. Bridget first came to Washington to be online editor at The Hill, where she wrote The World from The Hill column on foreign policy. Previously she was an opinion writer and editorial board member at the Rocky Mountain News and nation/world news columnist at the Los Angeles Daily News. She is an NPR contributor and has contributed to USA Today, The Wall Street Journal, National Review Online, Politico and more, and has myriad television and radio credits as a commentator. Bridget is Washington Editor for PJ Media.Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails