søndag den 20. september 2015

Kranulykken i Mekka - Allahs vilje - selvfølgelig

Ærgerligt vi ikke døde i kranulykken i Mekka

“Jeg ville ønske jeg var død ved ulykken, da den fandt sted på en hellig time og et helligt sted.”Ulykken i Mekka med byggekranen var åbenbart en ret så heldig ulykke. Og nogle uheldige pilgrimme sagde de var ærgerlige over at miste muligheden af at blive knust til døden af kranen” og dermed ikke opleve en direkte rejse til de 72 jomfruer i Paradiset.
Pilgrim Mohammed Ibrahim fra Egypten sagde til AFP “Jeg ville ønske jeg var død ved ulykken da den fandt sted på en hellig time og et helligt sted.
Når man tænker på den elendige saudiske byggekvalitet og manglende sikkerhedsstandarder og den udbredte brug af slavearbejdere så kunne Mohammed da sagtens få en ny chance. Bliv blot der i Mekka og endnu en kran vil styrte ned over også dig.
Kranens kollaps ved Stormoskeen i Mekka var ikke en katastrofe, men “en velsignelse i forklædning,” for de 107 personer der døde ifølge en britisk muslimsk leder.
Dr Hojjat Ramzy, imam og direktør for Oxford Islamic Information Centre, sagde han “blev meget bedrøvet” over at høre om dødsfaldene og udtrykte sin medfølelse med familierne til de dræbte.
“Men i samme åndedrag vil jeg gerne lykønske de mennesker der mistede livet for de kommer direkte til himlen” sagde han.
“Dette er en stor ære fra Allah som man ønsker sig, men ikke mange får.”
Skulle enhver muslim ønske at Allah smider en kran over ham? Mon ikke det er ren og skær ‘held.’ Nu var det så kun 107 der var ‘heldige’ denne gang. Måske kan saudierne få nogle Bin Ladens til at bygge endnu større og endnu mere ustabile kraner. Haj (pilgrimsfærden) kan så udgøre en døds lotto med svajende kraner overalt.
Tænk over, hvor megen velsignelse fra Allah der er mulig. Hvis en gruppe kommer levende derfra, jamen så elsker Allah dem ikke.
Da de islamiske terrorgrupper jublede, “Vi elsker døden som I elsker livet,” så mente de det virkelig. Og hvis noget medlem af Det Muslimske Broderskab stod under den kran så er deres motto, “At dø for Allahs skyld er vor allerhøjeste ønske.”
http://www.frontpagemag.com/point/260134/muslims-regret-not-dying-mecca-crane-accident-daniel-greenfield

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails