søndag den 13. september 2015

Saudisk hjælp til flygtninge i Tyskland - 200 nye moskeer

Syrerne i Tyskland får hjælp fra Saudiarabien. Man vil bygge 200 moskeerSaudi Arabien, der indtil videre har nægtet at modtage blot en eneste flygtning fra Syrien (eller Libyen eller ...du forstår vist?) har fremlagt en plan for at bygge 200 moskeer i Tyskland.  Daniel Greenfield fra Front Page Magazine spidder med glødende ironi situationen:
Saudi Arabien, der ikke tillader at der bygges kristne kirker, men finansierer moskebyggeri i de vantros land, vil ikke tage imod syriske flygtninge. Det selvom de også er muslimer. Man tilbyder imidlertid at bygge 200 moskeer i Tyskland som de kan benytte.
De saudisk betalte moskeer har spillet en hovedrolle i fremkomsten af islamisk terrorisme i Vesten. Tænk blot på det vidunderlige  ‘eksplosive’ der vil kunne indtræffe i Tyskland med knap en million immigranter og så alle moskeerne med Allah Akbar.
Hvorfor stiller så få spørgsmål til hvorfor saudierne er villige til at bygge 200 moskeer til disse “fattige, desperate flygtning” men dog vil de ikke selv modtage en eneste?
Svaret er det samme som på spørgsmålet om, hvorfor så mange muslimer hævder de bekymrer sig om “Palæstina” og det hævdede ‘folkedrab’ men dog ikke vil tage imod palæstinenser og give dem statsborgerskab.
Svaret: De er ikke flygtninge. De er hærenheder.
Du skal ikke blot acceptere denne udtalelse, fordi den kommer gennem mig. Lyt til hvad Tyrkiet premierminister Erdogan siger. Erdogan er den mest populære mand blandt Tysklands muslimer langt mere populær end hos sit eget undertrykte folk i Tyrkiet. Her er det digt som den tidligere verdslige tyrkiske stat sendte ham i fængsel for, før landet blev et islamistisk minarethelvede, og med Erdogans paladser og indkøbscentre i forfald.
"Moskeerne er vore barakker, kuplerne vore soldaterhjelm, minareterne vore bajonetter og de trofaste vore soldater."
Europa lader sig kolonisere uden at gøre modstand af skam over den måde man behandlede jøderne. Det er dybt ironisk at der vil være rigtig mange blandt de der indrømmer dette som lytter til prædikener i saudisk betalte moskeer og som forsøger at gøre arbejdet nazisterne indledte færdigt.Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails