tirsdag den 8. september 2015

Tyrkiet og flygtningene - skub problemet videre

Hvordan siger man ‘forbandet sludder’ på tyrkisk?




Tyrkiets premierminister Erdogan har fået arbejdet sig selv op i en ophidset tilstand over Europas fiasko med i tilstrækkelig grad at håndtere de muslimske flygtninge der ankommer. Tom McTague fra UK’s the UK Daily Mail:
Europæiske ledere blev  idag anklaget for at lade Middelhavet være en begravelsesplads for flygtninge efter to syriske drenge skyllede op på en strand i Tyrkiet.
Tyrkiets præsident Tayyip Erdogan sagde EU landene er skyld i enhver flygtning der mister livet i forsøget på at krydse Middelhavet fra Mellemøsten.
Erdogan's intervention kom efter splittelse over en nødhjælpsplan som Bruxelles er kommet med for at omfordele 160000 flygtninge rundt om på kontinentet for at lette bryden på Tyskland og nogle få andre lande.
Med tristhed må jeg sige - det er dog afskyeligt med en sådan udtalelse. Konstant må vi høre om “Den Muslimske Verden” og “Organization of Islamic Cooperation.” Vi hører om at muslimer betaler tiende af deres indkomst som skal gå til velgørenhed. Vi hører om, at muslimske lande fastholder at Islam er andre religioner overlegen - eller i tilfældet Saudi Arabien, skal have monopolstatus. Forsøg blot at bringe en bibel ind i landet, og se så hvad der sker.  
.
Disse flygtninge er et muslimsk verdens problem. De er i hjerteskærende grad, og i det store og hele uskyldige ofre (der kan dog også være terrorister iblandt dem). Men Europa oplever allerede alvorlige problemer der skyldes at de muslimske immigranter nægter at lade sig assimilere, og skaber deres egen Shaira-lov områder i europæiske byer, hvor politiet nærmest nægter at komme.

Den eneste grund til at flygtningene drager mod Middelhavet er at de islamiske nabolande ikke tager vare på dem.

Jeg er ked af at sige det, men er det ikke på tide at sige helt klart at den muslimske verden må tage vare på sine egne. Tyrkiet har allerede nogle millioner syriske flygtninge, men kan klare langt flere.Landet er kæmpestort. Man kan søge hjælp fra de ultrarige olieproducenter som Saudi Arabien eller Emiraterne.  

De mennesker som er årsag til problemerne for flygtningene er muslimer. Den islamiske verden er ellers normalt vakse til at gøre opmærksom på problemer, men her gør man intet. Tiden er inde til at de tager sig af deres egne ofre..

http://www.americanthinker.com/blog/2015/09/how_do_you_say_chutzpah_in_turkish.html#ixzz3kqpS6yXb

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails