onsdag den 28. oktober 2015

Global opvarmning kan udslette IS viser forskning

Global opvarmning kunne udslette Islamisk StatHvis du tror dommedagsprofeterne så har global opvarmning potentialet til at likvidere en masse af vore fjender  i Den Persiske Gulf.
Ved slutningen af dette århundrede kunne områder ved Den Persiske Gulf blive ramt af hedebølger og luftfugttighed så alvorlige, at blot det at gå udendørs i nogle timer kunne være livstruende viser en undersøgelse der udkom for nylig. Grundet menneskehedens bidrag til klimaforandring, skriver forfatterne bag undersøgelsen vil nogle befolkningscentre i Mellemøsten “med sandsynlighed opleve temperaturer der er utålelige for mennesker.”
De dødsensfarlige lumre forhold om sommeren forudsiges på steder med varmt havvand i Gulfen, og vil nå til et stadium som den menneskelige fysik ikke kan klare ved transpiration og ventilation.
Hvad har vi så i Den Persiske Gulf? Vi har Iran, der styres af ayatolllaher og Irans Revolutions Garde. Vi har Irak, der er en blanding af Islamisk Stat og radikale shiitiske militser. Og vi har Saudi Arabien der er støtte og næringsmiddel for radikal islamisk fundamentalisme.

Kunne klimakrigsførelse så benyttes til at udslette vore fjender. Selvom du ikke er ‘troende, så er problemet, at det går for langsomt. Disse miljøknægte forudser altid ting og sager der vil indtræffe om 100 år, måske fordi de så ikke skal stå til regnskab for deres fejltagelser.

Under alle omstændigheder så skal vi altså få gang i den globale opvarmning. Vi har da brug for flere  kulfyrede kraftværker, lad os få dem bygget.Vi bør opmuntre folk til at køre mere i bil. Vi bør bede Al Gore og hans venner om at holde langt flere konferencer om global opvarmning langt borte i de fjerneste afkroge af verden så de rigtig får brugt masser af brændstof i deres private jetfly.

Måske kan vi på denne måde få det gjort varmere hurtigere, og forvandle vore radikale islamiske fjender til smør.

Exit spørgsmål: Set i lyset af disse nye “kendsgerninger” mener du så det er i orden at sige at enhver der ønsker at reducere “global opvarmning” så er støtte af Islamisk Stat?.
.

This article was written by Ed Straker, senior writer of NewsMachete.com, the conservative news site.

http://www.americanthinker.com/blog/2015/10/according_to_warmists_global_warming_could_liquidate_ayatollahs_islamic_state_.html#ixzz3pnQACL8k

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails