tirsdag den 20. oktober 2015

Hospitalsvæsen udfordret af muslimske indvandrere

Muslimer udfordrer hospitalsvæsen

Her følger så lidt info om, hvordan livet kan blive når muslimer der kommer til din by opfører sig dårligt.


I sundhedsvæsenet: En kvindelig læge i Tyskland fortæller om en rædselsvækkende scene med muslimske indvandrere der oversvømmer hele systemet - kommer med krav, trusler og angriber personalet. Masserne der strømmer ind i Europa har samtidig en palet af sygdomme med sig, herunder sygdomme Vesten aldrig har oplevet før. Her følger så lidt transskription af videoen herunder. her.
The Right Scoop har udfærdiget den.
 • Klinikker og hospitaler er ikke i stand til at behandle den massive tilstrømning af indvandrere med deres sygdomme og krav.
 • Mange af dem har HIV, tuberkulose, syfilis og eksotiske sygdomme man ikke kender i Europa, mens mange af kvinderne er gravide med adskillige underernærede børn på slæb.
 • Mange mandlige muslimer nægter at lade sig behandle af kvindeligt personale. På samme tid nægter nogle blandt det kvindelige personale at arbejde med muslimske mandlige patienter af frygt for deres egen sikkerhed.
 • Når de behandlede finder ud af, at de skal betale for deres medicin bliver de rasende. I et tilfælde dolkede en muslim lægen og to sygeplejersker. Lægen måtte opereres og sygeplejerskerne havde brug for intensiv hjælp. Den angribende blev ikke tilbageholdt eller straffet. Af lægens rapport fremgik at en patient smed syfilisinficeret urin i ansigtet på en sygeplejerske.
 • Barbarerne forårsager så megen postyr at de nu skal ledsages af K-9 politienheder når de kommer til hospitalet og politiet skal bevogte klinikker, hospitaler og apoteker..


Og hvis det ikke i sig selv er chokerende nok så har den lokale presse fået påbud mod at fortælle om dette, man tvinger borgerne til at kommunikere via mail midt i al denne galskab. Europæiske ledere har vagt døden frem for livet. Det har de gjort længe. Men nu har de rigtig sat fart på nedturen-  som en beruset chauffør på motorvejen.


De som mener at vi her i Amerika er isoleret fra dette vanvid bedrager sig selv. Hvis Obama får sin vilje så vil han sikre at vi indhenter Europa meget, meget snart. Den fundamentale forvandling af Amerika vil ikke være fuldført uden islamisk overherredømme på fremmarch mens jødisk-kristne værdier knuses.


Forestil dig dit lokale hospital blive rendt over ende af muslimske invaderende. Eller spørg dine liberale venner, naboer, kolleger om at forestille sig det. Fordi, uden vi gør os det klart i dag, vil virkeligheden blive således i morgen, hvis vi ikke hurtigt ændrer kurs.


På tog: Hvis hospitalsscenen ikke vækker en slumrende tåbe, så prøv denne.
Det er en rapport fra en kvinde der rejste med tog fra Budapest til Wien. Kvinden, der ikke er muslim taler arabisk, og var derfor i stand til at forstå hvad de invaderende sagde. Her er en lille opsummering af hvad hun så og hørte:


 • Da hun ankom til Budapest togstationen for at mødes med en ven, så hun en flok beskidte arabisk udseende mennesker der forsøgte at blokere indgangen til stationen.
 • Indvandrerne, hvoraf 90% synes at være mellem 18-45 råbte skældsord, fornærmelser, obskøniteter og forsøgte at stjæle bagage og alt andet de fik øje på.
 • De forrettede deres nødtørft offentligt og der var affald overalt.
 • De muslimske mænd slog mange af kvinderne mens børnene skreg og politiet gjorde intet.
 • Da toget ankom tog muslimske mænd tilfældige børn og trak dem ind i toget og benyttede dem som menneskelige skjolde.
 • Indvandrerne begyndte at smadre togvinduerne da toget kom under belejring af de invaderende der tvang sig vej ind i de overfyldt vogne. Mange konflikter og slåskampe mellem dem, mens andre igen helt åbenlyst talte om at røve eller voldtage kvinder.
 • Da der blev meddelt at toget ikke kørte længere og kvinden kæmpede sig vej gennem de muslimske masser, hørte hun nogen tale om at bortføre hende og vennen som gidsler for at tvinge toget videre.
 • Flere indvandrere ankom med mad, som der blev trampet på og højlydte krav om “penge” mens de hev og flåede i folks ejendele.


Kvinden gør også opmærksom på: “Udover hadet, den ringe gode vilje, har de intet at give de europæiske folk” og fastslår samtidig at når disse mennesker smiler til os, “så spytter de bag vor ryg.”


Desværre er det langt værre. Disse invaderende vil give Europa en kæmpedosis islamisk overherredømmeindstilling. Det vil føre til Europas opløsning. Fordi disse folk gøre langt mere end blot spytte når vi vender ryggen til.


Som lægen i den første rapport spekulerede over: Hvor er alle de mennesker der står med “Velkommen flygtninge” skiltene når ‘lorten rammer ventilatoren’? Så kan vi ikke finde dem. De burde tvinges til at tage stilling til det. (“Det” er så det sted hvor civilisationen møder barbarismen).


Indtil nu ser det ud til barbarerne vinder. Ganske let. Fordi Vesten giver dem nøglerne til kongeriget. Der er ikke engang en kamp. Vi lader blot døren stå pivåben.


http://www.americanthinker.com/blog/2015/10/muslims_in_the_hospital_muslims_on_the_train_as_europe_hands_over_the_keys_to_the_kingdom.html#ixzz3oAR3Hx2Y

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails