fredag den 9. oktober 2015

Merkel iført burka - er det forkert?

Merkel iført burka - forkert?En TV-station i Tyskland er blevet kritiseret for at vise kansler Angela Merkel iført en burka.

Et billede af Angela Merkel iført et traditionelt iransk islamisk hovedtørklæde har givet anledning til kontrovers i Tyskland.
ARD kanalen er blevet oversvømmet med klager efter man sendte et konstrueret billede af fru Merkel iført klædningen, kendt som chador, på en baggrund bestående af den tyske Rigsdag omgivet af minareter.
“Dette er ikke konstruktiv journalistisk, Uff!” lød en kommentar på programmets facebook side.
“Stemningen skifter grundet sådan nedgørelse og propaganda. Derfor er det sandt: Integrationen kan ikke lykkes.”
TV-stationen forsvarede brugen af billedet. “Selvfølgelig var det også meningen med dette kunstværk at provokere og polarisere,” blev der sagt i en udtalelse.
“Vi betragter denne satiriske form for repræsentation for at være inden for vor journalistiske værdier. Vi forkaster enhver antydning af at vi skulle arbejde med islamfobisk propaganda.”
Islamfobisk propaganda?  Er de hundredtusinder af mennesker der er blevet dræbt i Syrien og Irak slået ihjel ved “islamfobi”? Dør de jøder der jagtes og dræbes i Europa på grund af “Islamfobi”? Hvad med Muhammad karikaturtegnerne? Hvad slog dem ihjel?

Kendsgerningen er, at Merkel importerer hundrede tusinder af muslimer fra Mellemøsten. Mange af dem flygter fra en intolerant kultur, der paradoksalt nok forsøger at skabe den samme intolerante kultur i deres nye lande. Oveni det vil en del af dem slutte sig til ISIS eller al-Queda og forsøge at slå tyske borgere ihjel.

Avisen Berliner Zeitung havde en leder tirsdag, hvor man argumenterer for at ARD er gået for langt. “Har en offentlig TV-kanal...ret til at vise kansler Merkel tilsløret i en sort chador mod en baggrund bestående af Rigsdagen oversået med minareter?.....Jovist, har ARD ret til det. Men burde ikke gøre det. Fordi ved at gøre det pisker den op i forbitrelse og frygt mod mennesker der har brug for vor hjælp,” skrev kommentator Melanie Reinsch.
Disse mennesker “der har brug for hjælp” vil betale tilbage ved at indføre en fundamentalistisk kultur og bringe død og ødelæggelse til Tyskland. Jeg er villig til at vædde om, at fru Reinsch ikke ønsker at leve i et kvarter med muslimsk flertal, og hvis hun gør, ikke vil nyde det overhovedet.

Tro det eller lade være. Muslimer forsøger allerede at få Oktoberfesten forbudt under påstand om at den er “anti-islamisk.”

Angela Merkel bidrager til ødelæggelsen af sit land. Satiren er smertelig fordi den er så præcis, og fordi det der sker i Tyskland er så åbenlyst forkert.

This article was written by Ed Straker, senior writer of NewsMachete.com, the conservative news site.

http://www.americanthinker.com/blog/2015/10/whats_wrong_with_showing_germanys_merkel_in_a_burka.html#ixzz3nzPy79la

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails