fredag den 2. oktober 2015

Obama burde knuse ISIS - men tøver og tøver

Obama burde knuse ISIS og flygtningene kan drage hjem

Hvis Obama var Dr. Jonas Salk, så ville han have brugt de tidlige 1950’ere på at lave rullestole frem for at kurere polio.


Obama har fuldstændig overset det væsentlige ved at acceptere at modtage 10000 syriske og irakiske flygtninge fra Europas strande, flygtninge der nu overlader deres skæbne til Vestens civilisation. Europæiske ledere har fundet frem til kvoter for at fordele disse stakkels sjæle over kontinentet, herunder sandsynligvis nogle terrorister


Rullestole kan ikke slå virus ihjel og flygtningelejre kan ikke fjerne selve hovedårsagen til denne humanitære katastrofe: ISIS og det kaos der er i Irak og Syrien. Obama burde føre an i Vesten og udradere ISIS således at disse flygtninge kan komme hjem og de som er tilbage ikke behøver at krydse Middelhavet i vanvittige sejladser.


Samtidig med at ISIS halshugger en masse og smadrer landsbyer bærer Obama stadig en stor del af skylden for denne blodsudgydelse. Desperat efter at “afslutte” fremfor vinde krigen i Irak, trak Obama alle amerikanske tropper ud, og lod en ‘stabiliseringstyrker’ på max 10000 mand blive tilbage - lidt ligesom de tapre amerikanere i uniform der stadig hjælper med at at opretholde freden i Tyskland, Italien og Japan efter 2. Verdenskrig. Ligesom snavset flyder ind i støvsugeren således kom ISIS ind i det tomrum der opstod da Obama alt for tidligt trak sig fra Irak.


Den igangværende kamp mod ISIS svæver mellem det kosmetiske og det utilstrækkelige.


"Obama har sådan set hæmmet  den kurdiske Peshmerga med utilstrækkelige forsyninger at pansrede køretøjer, våben og ammunition,” siger J. D. Gordon,tidligere Pentagon talsmand og direktør for Protect America Today. "Selvom de er den mest effektive styrke der bekæmper ISIS har den irakiske regering kun forsynet dem med en brøkdel af det Peshmerga har brug for. Bagdad er bekymret for at efter ISIS er blevet bekæmpet at de svært bevæbnede kurdere vil erklære sig uafhængigt.”


ISIS krigerne rullede ind i Ramadi, Irak den 17. maj. På en solbeskinnet motorvej kørte de uden nogen form for hindring i deres pickups og viftede triumferende med deres sorte dødsflag - uden at blive antastet. Med deres to-tons Gatling kanoner der kan affyre 70 runder i sekundet, nogle få velplacerede A-10 Warthog kampfly kunne denne slyngelkolonne med lethed være forvandlet til hakkekød, og aldrig kunne genere nogen igen. Hvilken forspildt mulighed.
Obama's plan til $500 millioner om at forberede 5400 moderate syrere til at bekæmpe ISIS har blot resulteret i 54 udlærte. De fleste af denne ene procent er allerede slået ihjel eller er blevet fanget eller er forsvundet indrømmede  U.S. Central Command's General Lloyd Austin.


Pro-amerikanske syriske ledere har ventet i to uger på at CIA leverer våben der er stærkt brug for til missioner der ikke kan udsættes. Ifølge Wall Street Journal, bad en kommandør for Fri Syrien om 1000 rifler og modtog færre end tre dusin. En anden fik 16 kugler pr. måned per rekrut. Det er et skud hver anden dag.


Bill Gertz, veteran national sikkerhedskorrespondent ved the Washington Free Beacon's rapporterer at  Pentagon har undladt at bombe 60 ISIS terrorist lejre i Irak og Syrien af frygt for at komme til at ramme civile. Samtidig klager Defense Intelligence Agency analytikere over at man har overvåget deres rapporter for at få ISIStil at se svagere ud.


Og nu kan ISIS terrorister nu måske begynde at komme til dit nabolag, spredt som de er blandt de bådflygtninge som Obama har inviteret til Amerika.


"Vent blot," sagde en selverklæret støtte af IS til  Buzzfeed, hævdende at  4,000 jihadister allerede er dukket op i Europa under flygtningetsunamien. “Det er vor drøm at der skal være et kalifat ikke kun i Syrien, men i hele verden...og det får vi snart. Om Gud det vil.”


Husk: The Boston Marathon-bombens Tsarnaev brødre var flygtninge fra Tetjenien. Den pakistanske statsborger  Ramzi Yousef krævede politisk asyl og snart derefter stod han bag 1993 angrebet på World Trade Center.


Selvom de fleste af dagens flygtninge er fredelige, så vil det at der pludselig placeres muslimer i en nation der har mere fokus på multikulturalisme end på assimilation komme til at koste meget dyrt.


Det kan næppe undre at Obamas “ISIS czar” pensioneret Marine Corps general, John Allen siger stop. Ifølge Bloomberg View’s Josh Rogin og Eli Lake, “Siger U.S. embedsmænd der er bekendt med Allens beslutning at han har værer frustreret over Det Hvide Hus’ mangel på ledelse af krigen og dets fiasko med at yde tilstrækkeligt med ressourcer til kampen." Klummeskribenten føjer til, “Allen har forsøgt adskllige gang at overbevise Det Hvide Hus om at gå ind på de tyrkiske krav om en beskyttelseszone for civile i Syrien - dog forgæves.”


"Mellemøsten er ikke en del af verden der spiller efter Las Vegas regler: Det som sker i Mellemøsten forbliver i Mellemøsten,” fortalte tidligere CIA direktør og pensioneret general  David Petraeus - Senate Armed Services Committee tirsdag. Han kaldte Syrien et "geopolitisk Tjernobyll - hvorfra ustabilitet og ekstremisme spredes i regionen og resten af verden."


Dr. Obama skal gøre noget ved ISIS sygdomme straks, ikke kun behandle de tragiske symptomer.


A version of this piece previously appeared on National Review Online.
National Review Online contributing editor Deroy Murdock is a Manhattan-based Fox News Contributor. His column, "This Opinion Just In...," frequently appears in the New York Post, Washington Times, and Orange County Register, among other papers across America.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/obama-should-kill-isis-so-the-refugees-can-go-home?f=must_reads#ixzz3n90jCCV8

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails