lørdag den 3. oktober 2015

Obama udnytter enhver tragedie

Hvorfor udnytter Obama enhver tragedie?For præsident Obama har det været nogle frygtelige dage.

For det første er der Putins nye rolle i Mellemøsten. Putin træder blot ind i det vakuum som vi har skabt. Den gamle KGB gangster giver samfundsorganisatoren nogle ret ubehagelige lektioner i konsekvenserne af at stå for svaghed.

For det andet: Den nyeste rapport om jobskabelse. Sommeren 2015 vil blive husket som katastrofe: Sølle 142000 nye job er skabt. I september ingen vækst! Vi er i år 7 af Obama æraen, og ingen kan hævde den vil blive husket for at have skabt jobs.

Så er der selvfølgelig skyderiet i Oregon, endnu et af de der frygtelige øjeblikke når noget ondt sker i vor kultur.

Præsident Obama valgte at omtale skyderiet og jeg har det altså svært med det han sagde: Billedresultat for oregon shooting

  1. Hvorfor skal han dog omtale dette - og så hurtigt? Tror han virkelig vi blot venter på han udtaler sig om det? Der er tid for en præsident til at tale, f.eks. om Syrien og det elendige stykke arbejde med jobskabelse. Skyderiet i Oregon skal man overlade til de lokale myndigheder og de familier der bor der. Vi kan alle udtrykke vor medfølelse, vor støtte, men de har brug for at være alene med sorgen og uden en præsident der forsøger at score politiske point på sorgen.

  1. Præsident Obama sagde vi er en af de mest avancerede nationer uden tilstrækkelige love om våben, Jeg ved ikke om det er sandt . Jeg ved dog at præsident Obama har et massivt Demokratisk flertal i Senatet og ikke har fået en eneste ‘våbensikkerhedslov’ som han kalder det igennem. Måske burde præsident Obama påtage sig ansvaret for det. Måske skulle han fremhæve at hans parti undladt at nævne problemet fordi man har haft alt for travlt med at få ObamaCare indført - uanset omkostningerne. Måske skulle han have været lige så ivrig med våbenlove som han var med at udvide EPA (miljøministeriet) eller indføre særlove for ulovlig indvandring.

  1. Hvilke våbensikkerhedslove ville under alle omstændigheder have kunnet forhindre denne frygtelige forbrydelse? Skyderiet fandt sted i en våbenfri zone, hvor tusinder af lovlydige borgere respekterede loven og ikke havde våben med i skole. Uheldigvis var der en person der ikke respekterede loven og en række studerende blev ofre for “våben fri zoner” der synes at beskytte drabsmændene frem for de lovlydige borgere.
Måske virker det som et chok for præsident Obama, men mange af os er fuldstændig ligeglade med, hvordan han udnytter disse tragedier.


P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.

http://www.americanthinker.com/blog/2015/10/why_does_obama_exploit_tragedy.html#ixzz3nUFziUbI

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails