mandag den 26. oktober 2015

Pædofiliring med over 100 anholdte - med en fremtrædende muslimsk leder i front

101 arresteret i børnesexsag

Muslimsk leder blandt de anholdte

Flere end 100 personer, herunder lederen i Orlando af  the Council of American-Islamic Relations, blev anholdt i en operation i Florida. Mange af de anholdte forsøgte angiveligt at have sex med børn.

The two-week joint sting, known as "Operation L and P," netted 101 arrests in both Lake and Polk counties. The investigation concluded late last week. (Photo: Dave D'Marko,

Mange af de anholdte havde jobs hvor de arbejdede med børn, herunder arbejdere på en temapark ved Universal Orlando og SeaWorld, og en tidligere Walt Disney World medarbejder der forlod jobbet før han blev anholdt. Seaworld nævnte at de anklagede ikke længere arbejder i temaparken.
“Dette er meget farlige mennesker og de går efter vore børn,” sagde Grady Judd fra the Polk County Sheriff’s Office.
Ahmad_saleem3
Ahmad Saleem
I løbet af den første uge af sagen nævner efterforskere at 22 personer rejste til Clermont, Florida med den overbevisning at de skulle have sex med børn mellem 10-14 år. 79 andre blev anholdt for forbindelser med prostitution.
Ahmad Saleem, en muslimsk ungdomskoordinator var blandt de anholdte, og efterforskerne sagde at mændene alle besøgte et hus i Clermont i håb om at få sex med et barn. Den bil Saleem benyttede havde en nummerplade med teksten, “Invester i et barn.” ifølge sagens oplysninger.
Saleem er også grundlægger af the Saleem Academy, en organisation der “globalt skal styrke muslimsk ungdom,” og arbejder også som koordinator for CAIR i Orlando.
En note lagt på Saleem Academy hjemmesiden fastslår, “Lukket. Må Gud velsigne dig, vejlede dig og oplyse den rette vej for dig, og holde dig på den. Bed for mig.”
“Han er udmærket kendt som en leder der har med teenagere at gøre i Orlando området,” sagde Judd.
Judd sagde indsatsen var beregnet på at sende et meget kraftigt signal til enhver på internet chats om at sex med mindreårige ikke tolereres.
The Lake County Sheriff’s Office kom med følgende udtalelse:
“Den første uge af operationen havde voksne som mål, de som leder efter sex med et barn. Under denne fast udgav detektiver sig som enten et barn eller en forældre til et barn under søgningen efter de der er interesseret i seksuel aktivitet med et barn. Mens denne fase skred frem blev 22 personer anholdt, efter at have rejst til stedet for at have sex med det de troede var et barn, to af dem var allerede registreret som pædofile. De man søgte efter i målgruppen var børn mellem 10-14 år.
“I løbet af den anden uge havde detektiverne som målgruppe de som begår forbrydelser i forbindelse med prostitution. Under denne fase blev 79 personer anholdt med anklage om medvirken til prostitution. Nogle af de anholdte var også i besiddelse af narko og det blev de også anklaget for.”

http://www.wnd.com/2015/06/101-arrested-in-child-sex-sting/#I4Rv30ZLAecc2Smy.99

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails