tirsdag den 17. november 2015

Billede afslører Obamas idiotiske ISIS politik

Et billede opsummerer hele Obamas idiotiske ISIS politikI sidste uge pralede Obama administrationen helt uhæmmet om dens succes med at pulverisere en enkelt berygtet, nederdrægtig jihadist med et pletrammende Hellfire missil.

Mohammed Emwazi var britisk borger der ikke kun sluttede sig til jihadist bevægelsen, men blev en af dens mest kendte bødler - hurtigt døbt Jihadi John.

John havde ingen skrupler overhovedet med offentligt at gøre opmærksom på sig selv og sine ugerninger i de meget udbredte videoer der viser ham save hoveder af hjælpeløse knælende ofre.

Hans evne til at fremvise sådanne blodige ting i offentligheden placerede ham helt i top på listen over mål det var værd at gøre op med.Det medførte så at hans tid som ivrig bøddel fra ISIS brat blev afsluttet i sidste uge ifølge U.S. myndigheder.  

Efter John nu fik sin velfortjente straf ved droneangrebet i sidste uge har Obama administrationen været særdeles aktive med gøre dette et bevis på at strategien for bekæmpelse af ISIS virker.

Her er så selve problemet. I denne artikel der omtaler Johns død, har U.K. Daily Mail et foto der ganske fint opsummerer de slappe aspekter ved Obamas strategi med at gå efter mål der kan give overskrifter i nyhederne frem for de mål som i sandhed virkelig et vigtige for at reducere jihadistenes vilej til at føre krig. Se lidt på dette  luftfoto fra the Mail's artikel.
Bemærk, at der hvor droneangrebet fandt sted mod Jihadi John blot ligger nogle få husblokke fra en stor bygning markeret som “ISIS Main HQ.” Man må da straks spørge sig selv, hvorfor i alverden gik vi efter en enkelt fjende og efterlod måske hundreder af samme i live og god behold så de kan fortsætte deres krig mod os?

Vær så venlig at forklare den strategi, hr. øverstkommanderende?

http://www.americanthinker.com/blog/2015/11/one_picture_to_sum_up_obamas_foolish_isis_policy.html#ixzz3rjlVoxKU

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails