torsdag den 5. november 2015

Drille den russiske bjørn er dødsensfarligt

Provokere den russiske bjørn er farligtDer er stadig flere beviser på at der skete en eksplosion i luften, og at denne var årsagen til at det russiske passagerfly styrtede ned over Sinai. Når ISIS hævder de stod bag katastrofen bliver det stadig mere overbevisende klart.

Denne hændelse er blot få uger efter en større russisk indsats af deres militær til støtte for Assad regimet i Syrien og det er derfor ikke svært at forstå motivationen for terroristangrebet, Noget helt andet er at fatte visdommen i at angribe russiske solturister der vender hjem til deres land i nord fra en tropisk ferie. Det er trods alt uskyldige ferierejsende der sådan set intet har med deres lands geopolitiske aktiviteter at gøre. Det er en meget blodig provokation som de som står bag den vil komme til at fortryde.
.  

I de få år ISIS har været på banen, har der været mange tilfælde, hvor dets medlemmers opførsel har været bizart brutalt og unødvendigt provokerende - man prikker sådan set Vesten i øjet - men indtil nu har de dog ikke udført angreb mod amerikanske borgere. Om et sådant angreb ville medføre noget modsvar fra det kastrerede og forvirrede Det Hvide Hus kan man betvivle. Men der er vist kun megen lidt tvivl om at den russiske bjørn ikke vil finde sig i en sådan brutal handling og man vil komme med et passende modsvar der vil resultere i langt flere døde ISIS folk end de antal civile der døde i flyulykken. Og det er ganske let at forudse at det russiske modsvar ikke vil være begrænset på nogen måde af ‘finere’ følelser i Vesten.

Det står lysende klart for verden, måske undtagen det vilde uforudsigelige lederskab hos ISIS at Vladimir Putin ikke er nogen Barack Obama. Det er ikke et spørgsmål om, men snarere hvornår den russiske leder vil tage hævn over for ISIS. Det er ikke vanskeligt at formode at det russiske modsvar virkelig vil være af en størrelsesorden som ikke kun ISIS vil huske, men også for de myriader af terroristorganisationer der kunne finde på at afprøve Ruslands tålmodighed.

Hvis jeg må være så åbenhjertig og give Oberst Putin et tilbud - hvorfor ikke benytte strategiske bomber og tøndebomber i hele ISIS’ operationsområde, indtil der intet andet er tilbage end rygende sand, en strategi jeg længe har længtes efter hos vort eget uduelige militær? Et sådant modsvar kunne få fremtidige terroristplaner til at blive lagt i skuffen så man hellere overvejer andre muligheder end at slå uskyldige russiske borger ihjel. Lad dem erfare visdommen ved aldrig at drille Bjørnen eller slå hendes unger ihjel.

http://www.americanthinker.com/blog/2015/11/poking_the_russian_bear.html#ixzz3qbS6s2PC

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails