fredag den 27. november 2015

Effektiv russisk oprydning efter Tyrkiets nedskydning af fly

Alle terrorister i Su-24 nedstyrtningsområdet dræbtRussisk og syrisk militær har dræbt alle terrorister i det søgeområde, hvor den nedskudte russiske Su-24 bombemaskine styrtede ned, sagde Ruslands Forsvarsministerium torsdag.
“I samme øjeblik, da vor pilot var i sikkerhed blev området kraftigt bombet af Ruslands luftvåben og beskudt med granater fra styrker fra Syriens regering,” fortalte ministeriets talsmand Generalmajor Igor Konashenkov ved et pressemøde.
Han understregede at terroristerne og andre “mystiske grupper” blev dræbt under angrebet.
A Russian Aerospace Defense Force jet bombs Islamic State facilities in Syria ©
Konashenkov føjede også til at Tyrkiets generalstab har nægtet adgang til ethvert materiale der har relation til nedskydingen af det russiske Su-24 jetfly af tyrkiske F-16 fly mandag og nævner at de ikke har frigivet nogen optagelse af radiokommunikationer mellem piloterne.
“I denne sag er dette blevet endnu et bevis på at lydoptagelserne af kommunikationen mellem de tyrkiske piloter og vore, udgivet af adskillige medier er direkte fup.”
Forsvarsministeriet har sagt at alle kanaler for militært samarbejde med Tyrkiet blev suspenderet torsdag, herunder en hotline beregnet på at dele information om russiske luftangreb i Syrien. Moskva har også hjemsendt sin militærrepræsentant fra Tyrkiet.
I dag, ifølge den beslutning vi tidligere har taget, blev alle samarbejdskanaler mellem Forsvarsministeriet og Tyrkiets væbnede styrker suspenderet,” sagde Konashenkov.
A Russian Su-24 front-line bomber jet. © Dmitriy Vinogradov
Ruslands luftbase i Latakia er blevet forstærket med et S-400 SAM system der blev anvendt torsdag.
“Nu sikrer vi vor flys sikkerhed mod ISIS militante og andre terror grupper ved at anvende mere pålidelige midler,” sagde Konashenkov.
De russiske fly har udført 134 operationer på tre dage og ramt 449 mål i de syriske provinser Aleppo, Damaskus,, Idlib, Latakia, Hama, Homs, Raqqa og Deir ez-Zor, ifølge talsmanden.
Alle fly er kommet sikkert tilbage til basen.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails