lørdag den 21. november 2015

Import af Stenaldermennesker er rent selvmål

Når ‘Den Tredje Verden’ angriber


New York Times, Mandag, Nov. 16, 2015: “BRUXELLES — De franske myndigheder har konkluderet, at Abdelhamid Abaaoud, en 27 årig belgier der har kæmpet i Syrien for Islamisk Stat var mesterhjerne bag Paris terrorist angrebene.”
Franks-Belgisk dog kosmopolitisk i kultur. Abaaoud’s oldefar Anselmus Aaster, åbnede den første chokoladeforretning på Rue des Bouchers, Bruxelles. Abaaoud hævdede at være en fjern slægtning til barok kunstneren Philippe de Champaigne, fra det 17. århundrede der malede Kardinal Richelieu elleve gange....
Hold nu da helt op! New York Times. Terroristerne i Paris var 100% mellemøstlige, skønt flere af dem var født i muslimske ghettoer i Europa.
Efter 50 år, hvor de mest tilbagestående dysfunktionelle kulturer er væltet ind i den civiliserede verden er medierne tvunget til frækt at lyve for os når indvandrere angriber: Dette har intet at gøre med flygtninge! Ismail Omar Mostefai er “franskmand”
Ismail er “fransk” på samme måde som Caitlin Jenner er “kvinde.” Det betyder ikke at vi kan drage konklusioner om den relative styrke hos mænd og kvinder, selvom en “kvinde” vandt 10 kamp ved De Olympiske Lege i 1976.
Den kendsgerning at en af terrorister netop var en fra “flygtningestrømme” lige nu beviser at vi står over for noget langt større end et flygtningeproblem. Nu om stunder er det lige så sandsynligt at andengenerationsindvandrere vil beskyde Fort Hood som førstegenerations brødrene Tsarnaev ville sprænge bomben ved Boston Marathon.
When the Third World Attacks
Det vedholdende krav om en endeløs strøm af Tredje Verdens immigranter til Vesten passer drejer sig om mere en billig arbejdskraft for de rige. Det er blevet en massepsykose.
Hvorfor skulle vi dog handle som om vore kulturer er bedre end de som ikke har gjort avancerede videnskabelige opdagelser, såsom at kvinder faktisk er mennesker? Det ville jo være “xenofobisk”! Lande med succes skal lade sig løbe over ende at tilbagestående kulturer således at intet land kunne få den tanke at være bedre end et andet.
Denne psykose er så dybtliggende at selv en far der var sammen med sin 12 årige søn ved Bataclan under angrebet nægtede at sige noget specifikt om de som skød. Da han på CNN blev spurgt ind til hvordan en angriber så ud svarede manden, “Han lignede en ung fyr.”
Han var ung. Fantastisk - frem med politiets tegner!
Når liberales ‘ide om gengældelse’ er at lægge det franske flag på deres Twitter profiler, så mener Republikanerne at den bedste måde er at gå i krig i Syrien.
Marco Rubio giver machotaler om et militærangreb på ISIS - “enten vinder de eller vi vinder!” - for at aflede opmærksomheden fra den kendsgerning, at hans immigrationslovforslag ville ganske markant øge antallet af nødlidende immigranter i vort land - herunder muslimske flygtninge.
Rubio’s plan for stabilitet i Mellemøsten er at påbegynde flere krige og importere alle de fordrevne terrorister til USA. Brillant!
Ikke for at være pernitten, men ISIS slagtede ikke 3000 amerikanere 9/11, de sprængte ikke Boston bomben, myrdede ikke 9 amerikanere ved Fort Hood, eller åbnede ild ved et rekrutteringscenter i Chattanooga, Tennessee.
ISIS slog ikke Kate Steinle ihjel eller begik massemord på Long Island Railroad, introducerede ikke Palo Mayombe og Santeria til vort land, bringer ikke slaver og konkubiner fra Indien til San Francisco, eller brænder hundreder af tønder land af i nationalparker for at undgå grænsevagter.
ISIS importerer ikke 90% af de illegale stoffer der slår tusinder af amerikanere ihjel hvert år, stjæler ikke milliarder af dollars fra Social Security, Medicare og Medicaid, eller voldtager små piger, nonner og hunde i vort land.
ISIS er ikke ansvarlig for at Sverige pludselig er blevet det land i verden med flest voldtægter, at en asylansøger fra Eritrea dolkede en mor og datter i et Ikea varehus i Västerås for et par måneder siden, eller at den hollandske filmmand Theo van Gogh blev dolket ihjel på en gade i Amsterdam.
Alt det - og meget mere - er resultatet af immigrationen fra Den Tredje Verden til Den Første Verden.
Vestens import at Stenaldermennesker er et gennemført selvmål. Det er som om den civiliserede verden har besluttet at amputere et ben. Ved du hvad? Vi er altså alt for velhavende og rene. Træben er smart!”
Forestillingen om at den eneste vej til at hindre at immigranter fra Den Tredje Verden ikke myrder vesterlændinge skulle være at vort militær laver aggressive mennesker om til “stolte, fungerende og bidragydende medlemmer af verdens nationer” - som Madeleine Albright sagde da vi sendte tropper til Somalia i 1993 - kan spores direkte tilbage til venstrefløjens teori om “årsagerne, roden til problemerne.”
I stedet for at fængsle kriminelle besluttede liberale dommere i 1960’erne at vi skulle behandle “årsagerne, roden” til kriminalitet ved at gøre noget ved FUS: Fattigdom, Uvidenhed, Sygdom. For at bekæmpe kriminalitet anvendte vi velfærd. Hjælpeprogrammer og gratis skolemad mv.
I de næste tyve år var der blod i vore gader. Amerikanerne stod så endelig op imod det i blindt raseri, og krævede at kriminelle blev skilt ud fra de som overholdt loven.
På samme vis ønsker vi det bedste for alle de barbariske, kvindehadende, pædofile, analfabetiske nationer i verden. Men hovedformålet for vor regering er at holde dem borte fra os.
At holde mordere ude at landet må rent bogstaveligt være det mindste vor regering kan gøre, ikke sandt? Amerika har været meget generøs over for resten af verden. Vi har modtaget mere end dobbelt så mange flygtninge som resten af verden tilsammen. Som Donald Trump siger - nu er der brug for en “pause.”
Rubio’s krig i Syrien for at stoppe terrorismen her hos os er den Republikanske version af Clintons “midnats basketball” for at stoppe gadekriminalitet. Ignorer alle de morderiske indvandrere - vi klarer det ved at genopbygge de lande de kommer fra!
Sandt nok, en krig mod ISIS kunne være “at sende et budskab.” Men vi håber dog på at sende et andet budskab: BLIV HJEMME!
Ann Coulter
http://humanevents.com/2015/11/18/when-the-third-world-attacks/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails