lørdag den 28. november 2015

Indvandrere og øgning i HIV i Europa

Indvandrere spreder HIV i Europa  Angrebene mod europæisk civilisation ved muslimske kolonisatorer kommer i mange former og retninger - en af dem er en øgning af smitsomme sygdomme.

Herunder HIV.

Breitbart rapporterer at World Health Organization (WHO) afdelingen for Europa har fastslået at Europa nu har den højeste rate af nye HIV infektioner nogensinde på kontinentet.

Mens infektionstallet er direkte forbundet med stofmisbrug og sex mellem mænd, bemærkede direktøren for WHO, at de nyligt ankomne “migranter” har en særlig høj rate af smitten. Skønt “migranter” kun udgør en brøkdel af den samlede befolkning, står de for (og ikke-indfødte europæere) for 33% af alle nye HIV diagnoser i Europa.

Man kunne være overrasket over at høre en direkktør fra WHO tale så åbenlyst og sandfærdigt om problemet, da myndighederne har tendens til at dække over alt dårligt der kan siges om muslimske “flygtninge.”

Direktøren mente at årsagen til den høje HIV rate blandt migranter er den “social udstødelse” mange af dem føler - eksklusion der gør at de er i langt større risiko for at beskæftige sig med risikofyldt adfærd.

Så er det slået fast. Rationalet for at muslimers adfærd er skadelig.

Hvad er så kuren? Den kender du! Udstrakte hænder, penge og ressourcer i form af gratis behandling.
Endnu engang har Europa påført sig problemer da man helt bevidst placerer sig mellem en klippe og det hårde gulv. Det falske valg er blevet tilbudt: Giv gratis og ekstrem kostbar behandling til “migranter” hvilket skulle reducere risikoen for at smitten spreder sig. Eller accepterer en højere infektionsrate blandt europæerne på grund af “migranterne” ikke er blevet behandlet.

Eller mon de (og Amerika) skulle vågne og erkende det tredje og eneste valg: Lad ikke disse mennesker komme. .http://www.americanthinker.com/blog/2015/11/muslim_invaders_spreading_hiv_across_europe_at_an_alarming_rate.html#ixzz3so2KT9qj

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails