mandag den 16. november 2015

Merkels plan for at tilsidesætte det tyske folks ønsker

ANGELA MERKELs plan for at tilsidesætte det tyske folk


Angela Merkel, valgt på livstid, eller det der kunne ligne en evighed, lader hånt om almindelige tyskere og gemmer sig bag en mur af selvpåtaget myndighed. Den tyske kansler har signaleret at hendes hensigt er at skabe en ny identitet for det tyske folk uanset om de bryder sig om det eller ej, og uden den bredere samtykke fra hendes borgere (eller undersåtter). Denne Merkel har udført dette ved at absorbere og  “lade et hidtil uforudset antal immigranter flyde ind i landet, immigranter der fundamentalt vil forandre landet.”
Denne stræben efter at skabe een europæisk identitet er selve kernen i flygtningekrisen i Europa. (Det, og den udenrigspolitik som George W. Bush, Barack Obama og Hillary Clinton står for, de som valgte at pulverisere Irak, Libyen og Afghanistan og dermed destabilisere regionen). “Det er uigendriveligt sandt” skrev den britiske patriot og klassisk liberal filosof David Conway, at “fra begyndelsen efter krigen til nu, har de fremherskende fortalere og arkitekter bag Den Europæiske Union, været opmuntret af kollektive hensigter, der er yderst anti-liberal i såvel ånd som udtryk.”
Faktisk henter Merkel sin tyranniske magt til at styrte det tyske folk og importere et andet i deres sted fra EU Forfatningen. Bevis: “EU har allerede ret til at lovgive over ekstern handel og toldpolitik, pengepolitikken i Eurozonen, indenfor landbrug og fiskeri, på mange felter i landenes lovgivning, herunder miljø, sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen,” ligesom superstaten har fået udvidet sine rettigheder indenfor det som kaldes “retfærdighedspolitik” især “asyl og immigration.”
Denne ikke liberale indsats har tilladt Merkel, som har samme formål, at operere med lovgivning fra Bruxelles for at få den myndighed der engang var reserveret det suveræne tyske folk. Var det ikke for den rigide kontrol EU udøver over sine satellitstater - ville hvert EU medlemsland være fri til at handle på den (for det meste) muslimske tilstrømning på måder der ville svare til deres borgeres ønsker, og ikke efter det Bismarck lignende bureaukrati, som Merkel identificerer sig med, og med dets mange svindelagtige bidragmodtagere
For nu at citere det som en anden patriot, amerikaneren fra syden, Clyde Wilson, PhD., siger: “Ægte union er en samtykkens proces, ikke en erobringens.”
Det er ganske vidst ret sent inde i kampen, men det den tyske gigant, der er som ramt af granatchok, er ved at komme sig fra den undertrykkende ensretning. Tyske aktivister har anmeldt forbundskansler Merkel for forræderi. “Borgerinitiativet” omfatter det at skrive breve med de juridiske kendsgerninger til kansleren og hendes medarbejdere og anklage dem for at benytte denne kabale “ved brug af masseindvandring for at forvandle den tyske republik.”  
Underskriverne henviser til Artikel 20 i den tyske forfatning om ‘ at modstå enhver der søger at fjerne denne konstitutionelle forordning, hvis ikke noget andet middel er til rådighed’ for at ‘bevogte vor identitet.’”
Patrioterne i Østrigs Frihedsparti er blevet tvunget til at benytte juridiske teknikaliteter for at forsøge at hindre deres regering i at oversvømme folket i Østrig..
Med stor opfindsomhed, som Breibart News Network har fundet ud af, har  FPÖ lederen Heinz Christian Strache anklaget den østrigske statsanklager for det som svarer til menneskehandel. Strache har indgivet klage for at “bryde loven,” især for en “helt bevidst fiasko med at overholde Fremmedlovningen (2005),” ved at transportere “hundredetusinder af mennesker” over grænsen ind i Østrig på en “ikke kontrolleret måde,” “siden september,” og dermed nærmest handle som en smuglerboss.
Merkel Mediet (Der Spiegel, i dette tilfælde), af samme støbning som deres amerikanske venner på den anden side af dammen, har frækt vurderet at kanslerens “historiske beslutning” om at åbne Tysklands grænser på vid gab for armeer af hovedsageligt muslimske flygtninge “var moralsk uangribeligt.”
Hvis kansleren nu benyttede sin private ejendom for at lade disse flygtninge bosætte sig, og hendes egne midler til transport og føde til dem, og forudsat hun ikke gik ind og udnyttede offentlig ejendom eller skatteyderbetalte ressourcer, da ville Merkels plan for at oversvømme Tyskland med ulovlige fremmede faktisk være ganske moralsk i orden.  
Men sådan er det ikke. Ydermere, når en regering igangsætter en uhæmmet indsats for at flytte mennesker ind i en stat, hvor den indfødte befolknings rettigheder om privat ejendomsret, selvforsvar og frit samvær allerede er under svær omvæltning af selvsamme myndighed - så er den regering skyldig i hæmningsløs social forandring - til det værre.
At dømme ud fra hendes forræderiske handlinger så er Merkels følelser udelukkende rettet mod at importere millioner af flygtninge. Hendes medfølelse, sympatier rækker ikke til det folk som hun burde tjene med glæde og som hun skylder sit flintehjerte.
Angela Merkel er således ikke ulastelig moralsk, som Der Spiegel hævdede, hun er i bund og grund en belastning.
Tyskerne skal vælte Angela Merkel før denne diktator kan blive genvalgt ved at have erstattet dem med andre folk og således gør tyskere til fremmede i deres eget land.
author-image
Media wishing to interview Ilana Mercer, please contact media@wnd.com

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails