mandag den 2. november 2015

Tysk landsby med 102 borgere skal modtage 750 flygtninge

Tysk by med 102 borgere skal modtage 750 flygtninge

Rick Moran
I al hverdagens almindelige travlhed er det let at glemme perspektiverne ved flygtningekrisen i Europa for ganske almindelig borgere.
En lille landsby i Tyskland bestående af 102 ‘sjæle’ blev her for nylig informeret gennem email om at 1000 flygtninge skulle bosættes i byen. Borgmesteren troede først  at det var en fupnyhed. Men den var god nok. Regionsembedsmænd forsikrede borgmesteren om at byen Sumte, skulle modtage 10 gange så mange asylansøgere som indbyggere.
Da borgmesteren stillede spørgsmål til myndighederne, kom de med en mindre indrømmelse: Det var ‘blot’ 750 flygtninge der skulle findes bolig til.
Sumte er blevet et udstillingsbillede for det ekstreme pres Tyskland har lagt på sig selv, mens man kæmper for at finde boliger for det, som ved årets afslutning, kunne være godt over en million mennesker der flygter fra fattigdom, eller krige i Afrika, Syrien, Irak, Afghanistan og andre steder.
Med en mindre indrømmelse til landbyborgerne kunne Alexander Götz, en regionsembedsmand fra Niedersachsen i denne uge informere om at det oprindelige tiltænkte antal flygtninge, der skulle begynde at komme mandag og bosættes i tomme kontorbygninger, ville være omkring 500, og samlet set 750.
Ikke desto mindre bliver grænserne for landbyborgernes tolerance og gæstfrihed prøvet til det yderste i Sumte som andre steder i Tyskland. Den indenrigspolitiske situation er også i krise,og har medført dyb krise i den konservative lejr hos kansler Angela Merkel og har medført at en konstellation af ekstremistgrupper er dukket op - de føler deres tid er kommet.
En af de ganske få der synes at være begejstret for planen for Sumte er Holger Niemann, 32, en beundrer af Hitler og den eneste valgte neo-nazist i distriktsrådet. Han glæder sig over de muligheder flygtningekrisen har givet.
“Det er slemt for befolkningen, men politisk godt for mig,” sagde hr. Niemann om planen der vil lade de tyske landsbyer bliver oversvømmet af flygtninge med mere end 7 til en.
Det er en plan kun en neo-nazist vil kunne elske.

http://pjmedia.com/tatler/2015/11/01/german-town-of-102-to-welcome-750-refugees/

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Jeg er også bange for hjorte. Tallene alene kunne være nok til at indse det ikke er ubegrundet.
Peter Buch

Related Posts with Thumbnails