mandag den 30. november 2015

Ungarn viser verden hvordan en grænse sikres

Ungarn viser verden hvordan en grænse sikres
Østeuropa fører an med at vise vejen til at beskytte kontinentet mod kolonisatorer fra islamiske land. Ungarn er helt fremme i forreste linje, man har rejst et hegn der bliver patruljeret døgnet rundt af Ungarns politi og militær. Der er også støtte langs grænsen til Polen, Tjekkoslovakiet og Slovakiet, da disse nationer står samme for at beskytte sig selv.

I denne video, taler borgmesteren for Assothalom (en by på landet i Ungarn, som ligger ved landets sydlige grænse mod Serbien) om sikkerheden ved grænsen. Og han siger tingene som de er. Han anerkender at alle i Europa skal beskyttes ellers vil alle forsvinde.

I sin kampagne for at overbevise andre europæiske nationer om at følge Ungarns eksempel inviterer han europæere til at komme til  Assothalom den 19. og 20. december for at diskutere hvad hans nation har opnået langs grænsen, og planer om at oprette et internationalt informationsnetværk.
(Dette er ikke første gang borgmesteren har lavet en video for at diskutere dette vigtige problem. I september lavede han også en video om grænsesikkerhed.)

Kan Ungarn og Østeuropa redde kontinentet? Kun tiden kan vise det.
Hat tip: Breitbart

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails