onsdag den 25. november 2015

USA medskyldig i nedskydningen af det russiske bombefly?

Var USA medskyldig i angrebet mod et russisk jetfly?

Når moderne hære kæmper nær ved hinanden sker der nærmest uundgåeligt dødbringende ting, fordi alt sker så hurtigt, og hurtigere end mennesker kan reagere. Fornuftige nationer udarbejder derfor omhyggelige ruter for fly for at undgå ulykker og provokationer.


Ikke længere. Et russisk Sukhoi Su-24 bombefly er netop skudt ned af to U.S. fremstillede tyrkiske F-16 fly, cirka 50 kilometer fra den tyrkisk/syriske grænse. Dette er første gang siden 1952 at et NATO medlem har nedskudt et russisk militærfly,


Årsagen til at det aldrig er sket før er, at begge parter forsikrede om at det helt sikkert ikke ville kunne ske.


Nu kaster Tyrkiet og Rusland skylden på hinanden. Der fortælles, at Moskva er “rasende,” og Obama forsøger at ignorere det hele. Putin kalder det “et dolkestød i ryggen.”


De tre jetflys hastighed er ikke kendt, men hvis der ikke er en margin for fejl så var det russiske fly på strejftur i Tyrkiet.


Hvad der er værre så synes the "Free Syrian Army," en U.S.-støttet forsamling af jihadgrupper der er subsitut for Det Muslimske Broderskab – Obamas nære allierede i Mellemøsten, at have beskudt en russisk helikopter der kom for at redde piloterne ved at bruge et U.S. fremstillet TOW missil og dermed slået en russisk marinesoldat ihjel.


The FSA synes at have beskudt mindst en russisk pilot der blev katapulteret ud af Sukhoi maskinen. For lige for at sikre sig verdens opmærksomhed lagde gruppe så også en YouTube video ud om deres ‘heroiske’ indsats. (Den oprindelige video er blevet slettet) Her følger en anden i ringere kvalitet.
“Dette er den russiske pilot, dette er den russiske pilot. Gud er stor!Den 10. Brigade har fanget den russiske pilot! Gud er Stor! Der er kun en Gud Alle mujahideen.”


I sin omtale nævner the Washington Post præsident Obama og hans “nære ven,” Tyrkiets Recip Erdogan - som om de intet har haft med situationen at skaffe. NATO taler for Tyrkiet og for U.S., ligesom man gjorde da Obama ødelagde Moammar Gaddaffis regime i Libyen.


Men militærfly forfølger og nedskyder ikke deres modstander uden efter ordre. Dette var ikke et Uheld!. Man nævner da heller ikke det skulle være et uheld. .


Rusland har netop mistet et civilt fly over Sinai ørkenen på grund af en terroristbombe. Putin svarede igen med massive bombninger at Sunni oprørsgrupper og ISIS.


For lige at sikre sig at verden begreb budskabet affyrede Rusland krydsermissiler fra Middelhavet og Det Kaspiske Hav, sendte sine største langdistancebombefly fra Rusland over Iran til Syrien, benyttede bombefly i Syrien og har nu leveret tanks. Ulig Obama, har Putin ikke kastet brochurer over sine mål for at give fjenden 45 minutter til at komme bort.  


Både Putin og Obama leger med ilden. Putin burde have dirigeret sine fly bort fra grænsen. Obama burde have sagt til “sin gode ven” Erdogan om ikke at nævne the "Free Syrian Army," for at undgå et sammenstød med russerne.


Men hensyn til U.S. er det uden for al tvivl at vi er ‘ i seng’ med jihadistmorderne, der hylder Allah, når de ødelægger en russisk redningshelikopter med et U.S. fremstillet TOW missil, for efterfølgende at prale med det på YouTube.


I Syrien er der ingen ‘gode fyre’, men under Obama er United States blevet medskyldig i krigsforbrydelser.

http://www.americanthinker.com/blog/2015/11/was_the_us_complicit_in_an_attack_on_a_russian_jet.html#ixzz3sVPlriM4

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails