søndag den 31. maj 2015

Tavshed om muslimske overgreb er det samme som samtykke

Tavshed om muslimers rædselsgerninger er samtykke


James Lewis


Brigitte Gabriel er en vor tids helt. En Churchillsk stemme af moralsk indignation - som vore præsident og vore liberale medier synes ude af stand til at begribe. Deres tavshed er det samme som samtykke, fordi de er udmærket klar over forholdene.

Den 4. april gav Brigitte Gabriel en passioneret sandhedsmættet tale ved en pressekonference i FN. YouTube videoen af talen fortjener at blive set som en klassisk advarsel Se og lyt endelig til hende og del med dine venner.
Ms. Gabriel er libanesisk kristen og hun beskriver den systematiske forfølgelse, mord, voldtægter og slaveholdelse af kristne i Mellemøsten -- kristne der har boet der i længere tid end muslimerne.

Hvis det nogensinde skulle lykkes os at få amerikanerne til at se virkeligheden ved Jihad i øjnene, vil det være på grund af mennesker som Brigitte Gabriel. Som Pamela Geller, Robert Spencer og Geert de Wilder, sætter de deres liv på spil for at redde civiliserede samfund, konstant står de op imod de ondsindede venstreorienterede medier og dødstruslerne fra de muslimske fascister.

Obama indrømmer aldrig en fejl, men hans benægtelse at blot at benytte ordene “muslimske massakrer” fordømmer ham som en medvirkende til systematisk folkemord. Jeg ved ikke om Obama er en hemmelig muslim, og det betyder sådan set ikke noget - fordi hans tavshed er samtykke. Uanset hvad hans tro går ud på, er han dømt ved sin tavshed.

Hver uge lægger ISIS videoer ud, hvor man hylder de sadistiske massakrer på uskyldige. Men Obama er tavs.

Denne underforståede tavshed fra Venstrefløjen er ikke ny. Venstrefløjen har været tavs om Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot og alle de andre marxistiske mordere, herunder Nordkoreas dynasti. Venstrefløjen er aldrig ansvarlig for egne forbrydelser.

Ingen højtstående sorte Demokrater i Amerika som jeg kender har nogen sinde udtalt sig mod Boko Harams massebortførelser af afrikanske børn og kvinder i Nigeria, deres systematiske seksuelle og fysiske overgreb og de ofte gennemført sadistiske mord på “vantro.”
Billedresultat for silence is consent

Obamas halvbror er højt på strå i Det Muslimske Broderskab, det fascistiske Ikhwan. Malik Obama, var Obamas forlover ved hans bryllup, og kender formodentlig alt til de muslimske slavetogter, voldtægter, sadistisk vold og handlen med mennesker. Den tidligere præsident for Sudan  Omar Bashir, står nu anklaget ved International Criminal Court for at have iværksat et muslimsk folkemord mod indfødte afrikanere. Folkemordet mod kristne og indfødtes kulturer i Sudan har været offentligt kendt i to årtier. Men amerikanerne aner stadig ikke hvad deres præsidents holdning er om den afrikanske slavehandel. Hans tavshed giver dem dog svaret.

Som vi må fortolke det i dag så har Obama aktivt haft en hemmelig forståelse med de værste muslimske fascitiske regimer og bander, herunder Al Queda i Libyen.

Obamas perleven, Tyrkiets Erdogan hjælper aktivt ISIS med at få rekrutter i Tyrkiet. Hans anden vidunderlige ven, Qatar, er den helt store bidragsder til ISIS. Og hans venner i Ikhwan er ligesom regimet i Iran, et ondt krigsliderligt regime og ideologi der slår nådesløst ihjel.

I dag sælges sorte børn og kvinder på slavemarkederne i Afrika og Mellemøsten som det skete på de offentlige markeder der solgte deres forfædre - afrikansk-amerikanere. Men de muslimske slavehandlere har ingen raceforbehold. I mellemøsten bortfører de kristne af arabisk herkomst, Yazidier og enhver “frafalden muslim”, som de civile i Ramadi der blev myrdet på gaderne.

I århundreder tilbage bragte muslimske slavehandlere i Afrika deres ofre ud til kysterne for at sælge dem i den atlantiske handel.

Alligevel er deres politisk vrede efterkommere i Amerika tavse om den muslimske krigsteologi der stadig retfærdiggør de rædsler der bliver brugt mod nulevende afrikanere.

Der er ingen undskyldning for deres tavshed.

Afrikansk-Amerikanere bliver manipuleret til ophidselse mod nulevende hvide for den muslimske slavehandel. Dette er enten smerteligt stupidt eller en gennemført politisk løgn, benyttet for at opnå magt og penge som eksemplificeret ved Obamas gode ven Al Sharpton.
Uden den lange muslimske tradition og historie med handel med slaver - som Muhammad påbegyndte - ville den trans-Atlantiske slavehandel have været begrænset.

I Afrikansk-Amerikansk politik i dag er det tabu blot at sige ordene “Muslimske slavetogter.” Det ISIS foretager sig i dag er intet i sammenligning med den oldgamle afrikanske slavehandel, gjort effektiv ved den selvsamme muslimske krigsteologi.

Tavshed er det samme som samtykke.

Hvis en Republikaner var præsident i dag, ville de venstreorienterede stemmer skrige højt at “Den som tier samtykker.”

Men Obama er tavs.


Denne gamle popsang passer fint til artiklens indhold. Lyt selv efter:

lørdag den 30. maj 2015

De frygtede kvindelige kurdiske krigere

ISIS flygter fra Amazone krigere


DR. LAINA FARHAT-HOLZMAN                                                    
Selvom du ikke kender den store græske myte om de kvindelige kriger, Amazonerne, som Platon skrev om så kender du måske Wonder Woman, den dejlige tegneserie heltinde der var en Amazon krigerprinsesse.

Platons amazoner var stridslystne, de kunne kæmpe lige så godt somD enhver mand, og var så optaget af krigskunsten at de amputerede deres højre bryst for bedre at kunne bruge bue og pil. De levede i et stort fællesskab, og indfangede mænd for at kunne føde børn, og drengebørn blev sorteret fra. Dette er virkelig en frygtet holdning i patriarkalske samfund. Men grækerne trøstede sig med at dette jo blot var en myte fra gamle dage.

Nuvel, kære læsere det er ikke længere en myte fra gamle dage. Kurderne, meget snart en nation fra samme del af verden som de mytiske amazoner har genrejst de kvindelige krigere, og ISIS modstanderne flygter fra dem i rædsel.

Kurderne er efterkommere af Mederne, en persisk stamme (som nutidens iranere) et folk der levede spredt over den kaspiske region til Sortehavet, og findes i Iran, Syrien, Tyrkiet, Irak, Azerbaijan. De blev lovet et land efter 1. Verdenskrig, men blev svigtet af briterne: Der var for meget olie i området.  

Mens de nationer som briterne og franskmændene skabte for hundrede år siden nu kollapser i det rene anarki, så er kurderne de eneste der ser ud til at være oprigtigt klar til at skabe og fastholde en sand nationalstat. De kæmper for det, og er ikke kun forenede i deres kamp, men kurdiske mænd støtter en forbløffende enhed i den muslimske verden; en Hærenhed bestående af kvinder der kæmper side om side med mænd.

Disse kvinder er heller ikke amatører. Som medlemmer af PKK har de længe kæmpet mod tyrkerne, der absolut ikke er amatører som fjender. US har betegnet dem som terrorister, fordi Tyrkiet krævede det. Men da Tyrkiet, engang vor gode allierede, nu ser stadig mindre tiltrækkende ud og bliver mere og mere islamistisk kommer PKK til mere og mere at ligne en ven, - i særlig grad deres kvinder! De bekæmper ISIS, og vi forsyner dem klogeligt med våben.

ISIS muslimske fanatikere tror, at hvis de dør i kamp så kommer de direkte til paradiset hvor 72 jomfruer venter på dem. Men hvis en kvindelig kriger slår dem ihjel, kommer de direkt til helvede. Hvor dejligt for de kurdiske krigere! En skønhed fortalte på CNN, at ISIS soldaterne knæ skælver under dem ved synet af dem. Hun sagde også at hvis de kvindelige krigere bliver fanget, så begår de selvmord. De ville aldrig kunne tillade at disse fanatikere fanger, voldtager eller sælger dem som slaver.

Krigerkvinderne har befriet kvinder som ISIS havde fanget sidste år, og dermed afsluttet det som har været et mareridt for disse stakkels tilfangetagne kvinder. Flere og flere kvinder slutter sig nu til disse kvindelige kurdiske krigere.

Det som er fascinerende ved disse kvinders fællesskab er deres sociale holdninger. De aflægger ed om ikke at gifte sig, ikke at få børn, ikke at lade sig kontrollere af nogen mænd i traditionelle situationer indtil de har et frit land og en fuldstændig omorganiseret samfund. Dette er en total revolution mod islamiske- og stammeværdier.

Det er også fascinerende at høre om den støtte de får fra senior kurdisk militær bestående af mænd. De mænd er stolte af dem, og yder dem den militære støtte de har brug for, og de er selv helt klare i mælet om hvor lidt de selv er interesseret i at holde fast ved deres islamiske fortid.

Jeg spekulerer over om erfaringerne med kurderne for shiiterne i Irak, i Iran med den islamiske revolution i Tyrkiet med den stadig større islamisering af det tyrkiske samfund, sammen med forfølgelsen af kurderne, og det rene vanvid som ISIS står for, kunne spille en rolle i at kurderne vender sig mod Islam. Kunne alt dette skabe en meget verdslig kurdisk stat når de kommer til at skabe deres nye nationalstat? Hvis det er tilfældet ville det være rigtig godt også for kvinderne. De ville gøre disse Amazoner til mødre af noget vidunderligt i Mellemøsten.
                       

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Laina Farhat-Holzman is a historian, lecturer, and author of How Do You Know That? You may contact her at Lfarhat102@aol.com or www.globalthink.net.
                       

fredag den 29. maj 2015

Et ægteskabstilbud der er svært at afslå

Kenyansk advokat tilbyder ægteskab med Obamas datter        


                       
                               
Præsident Obamas 16 årige datter Malia er dog en heldig teenager. En advokat i Kenya tilbyder at gifte sig med hende “ikke for penge, men af kærlighed.” For rigtig at få aftalen på skinner vil han tilbyde Præsident Obama 50 køer, 70 får og 30 geder.

Indtil videre har Det Hvide Hus ingen kommentarer da præsidenten uden tvivl afvejer fordele og ulemper ved tilbuddet.

Sky News fortæller at Felix Kiprono har fortalt Kenya daily The Nairobian, at han “blev interesseret” i Malia i 2008. Dengang stillede Obama op som præsident og Malia var 10 år.
Mr Kipronos alder er ukendt. Han, er ikke kommet sammen med nogen siden da og lover at vise hende troskab.

Han hævder han ønsker at gifte sig med Malia, af kærlighed ikke for pengenes skyld. “Nogle kunne hævde jeg er ude efter familiens penge, hvilket ikke er sand,” er han citeret for at sige.

Mr. Kiprono planlægger at anmode præsidenten om datterens hånd når han besøger Kenya i juli måned, og er ved at skrive et brev, hvor han vil bede Obama om at tage Malia med. Præsident Obamas far var af kenyansk oprindelse.

Mr Kiprono siger han ønsker at fri til Malia på den traditionelle Kalenjin stammefacon - ved at binde en ‘hellig’ plante om hendes hoved og tilbyde hende “mursik” eller sur mælk.

“Jeg vil fri til hende på et populært bjerg i Bureti nær min faders ejendom hvor lederne og krigerne plejer at samles,” fortalte han The Nairobian.

Han sagde han vil lære Malia “at malke en ko, koge ugali og lave mursik som enhver anden Kalenjin kvinde.” .

Hvilken amerikansk teenagepige ville ikke bare elske at lære at malke en ko eller lave ugali? Alene tanken om det vil få deres små hjerter til at galoppere.

Hvis jeg var præsident ville jeg bede om en flok elefanter. Kan du forestille dig disse ISIS halshuggere skulle stå overfor tykhudede langnæser? De ville da være lige så effektive som det præsidenten lige for tiden disker op med mod terroristerne.

Det er dog en smule bekymrende at advokaten sådan er blevet forelsket i en 10 årig, men udover det synes fyren at være et godt parti. Malia er en smart ung kvinde, og jeg er sikker på hun er det rigtige valg - og præsident Obama kunne jo så benytte gederne til at holde græsplænen om det Hvide Hus i topform.

torsdag den 28. maj 2015

Vil muslimske økonomier overhale Vesten?

Vil muslimske økonomier overhale Vesten?


Sierra Rayne


De førende kristne nationer har lige for tiden en BNP der er fire gange større end de førende muslimske nationer, men denne kløft er hurtigt ved at lukke sig.

Hvis den nuværende udligning fortsætter så vil de muslimske nationer omkring år 2050 udgøre en større andel af den globale økonomi end deres kristne modparter. Økonomisk magt giver politisk og militær styrke.

Naturligvis er truslen ikke kun udefrakommende. Den er også intern - vi bliver undermineret indefra af de samme kræfter der kommer udefra. Der er valide grunde til at personer som Geert Wilders og Pamela Geller er meget bekymrede over den stadig mere udbredte islamisering af Vesten

De tre nationer der er mest forfejlede er udelukkende muslimske: Somalia med 99,8% muslimer. Sudan med 951%, og Tchad med 55%.

Som kontrast er alle de 13 nationer der er vurderet som “bæredygtige” (dvs. mindst forfejlede) i altovervejende grad kristne. Faktisk er ingen af de 32 nationer med antydningen af at være i forfald muslimske - alle ud over et par stykker er kristne (Japan er i en klasse for sig selv og Singapore er overvejende buddhistisk).

Når man ser på indekset over presseytringsfrihed er de 27 nationer i toppen, med de mest frie systemer næsten kun kristne - med en stat eller to som undtagelse.

Så følger det muslimske land Mali som nummer 28. Den næste muslimske nation er så Burkina Daso som nummer 49, fulgt af Guinea-Bissau som nummer 67. Ud af de 66 nationer der ligger øverst på listen med den mest frie presse er der kun to muslimske - resten er i al væsentlighed kristne.

Fire af de syv nationer med den mindste pressefrihed er muslimsk domineret. De andre tre er Nordkorea, Burma og Eritrea. Det eneste land af de tre som er overvejende kristent er Eritrea, skønt man har en stor muslimsk befolkning på 37%, versus 67% kristne.

Når det drejer sig om indeks over korruption er det første muslimsk dominerede land nummer 19. De første 18 nationer er alle kristne (endnu engang uden Japan og det buddhistiske Singapore - sammen med Hong Kong)

Blot to muslimske nationer (Forende Arabiske Emirater er nummer 28), ligger i top 30. Sådan set er alle de andre kristne. I den anden ende af spektrum er syv af de otte lande i bunden som mest korrupte overvejende muslimske. Ingen af de mest korrupte lande er kristne.

Hvis man bruger Economist Intelligence Unit’s demokrati indeks, så finder vi ingen gennemførte muslimske demokratier. De muslimske nationer der ligger højest er som nummer 60, Indonesien, og den nation er nærmest et hybrid regime (quasi-autoritær stat).

Udover Malaysia, 71, og Mali, 79, er der ingen andre muslimske stater der er vurderet som forfejlede demokratier. Alle andre muslimske nationer er på forskellige niveauer autoritære regimer. Tre af de fire mindst demokratiske nationer er muslimske - den fjerde er Nordkorea - ikke noget smukt selskab.

Vi kan ganske klart slå fast at de muslimske økonomier vokser cirka tre gange så hurtigt som de kristne økonomier, og at overvejende muslimske nationer ikke deler Vesten kultur med stabile demokratiske institutioner, en ægte fri presse, og en relativ mangel på korruption.

Disse kendsgerninger repræsenterer en eksistentiel trussel mod Vesten som vi kender det og det burde give grund til ægte eftertanke.Fremme af økonomien i overvejende muslimske nationer er ingen garanti for mindre islamisering af Vesten.

onsdag den 27. maj 2015

Moderne teologi slår Kristendommen i stykker

Sådan slås Kristendommen ihjel        


                       
                               
Der har været en del postyr over en frisk Pew poll undersøgelse der fokuserer på Amerikas religiøse landskab. Det som har vakt mest opmærksom er den åbenbare nedtur for Kristendommen i U.S.

“De kristnes andel af U.S. befolkningen er for nedadgående,” begyndte artiklen.

Mange venstreorienterede blev glædeligt overraskede. Mark Tooley fra The Institute on Religion and Democracy’s bemærkede,  “Sekularister og deres medsammensvorne er i ekstase. Den verdslige utopia som John Lennon sang om er nær. Kristendommen er endelig ved at dø!”

Dette er selvfølgelig langt fra sandheden som Tooley senere redegør for. Russell Moore præsident for Ethics and Religious Liberty Commission of the Southern Baptist Convention, påpeger, at det ikke er Kristendommen der er døende, men snarere “nær Kristendommen” der hænger i laser. Moore konkluderer “Og stor tak for det.”  

De store trossamfund der har mistet flest “nær kristne” er katolske pg førende protestantiske. Ifølge  the Washington Times, “for hver person der slutter sig til den Romersk Katolske Kirke er der seks der forlader den.” Oveni det er andelen af amerikanere der bekender sig til en af de “Seven Sisters of Mainline Protestantism” faldet fra en til seks til en til seksten, og det på blot 50 år.

Hos Anglikanerne ved Jamestown til Pilgrims ved Plymouth, og Puritanerne ved Massachusetts Bay, kan faktisk alle de førende protestantiske kirker i USA finde deres rødder, altså hos de som helt bogstaveligt grundlagde Amerika. Principperne i amerikansk demokrati blev født i de førende kirker.

Vækkelsen underGreat Awakening, blev prædiket af mænd fra de førende kirker. Mange af de første colleges og universiteter i USA blev oprettet af de førende kirker. Ydermere var 8 af de første 14 præsidenter episkopale. De åndelige og politiske rødder i Amerika er meget nært integreret med Førende Protestantisme. Hvilket tragisk fald!

Dette fører så et nødvendigt spørgsmål med sig. Hvorfor har den katolske kirke og de førende protestantiske kirker oplevet et sådant kollaps? Moore kommer med et bud på et svar da han bemærker, hvad Pew undersøgelsen faktisk åbenbarer, nemlig at de har “færre inkognito ateister” i Amerika. “De som ikke tror kan sige det - og stadig få ægtefæller, få jobs, være frivillig hos PTA, og endog stræbe efter at blive præsident. Dette er gode nyheder, fordi den form for ‘Kristendom’ kan være et middel til at nå målet - selvom det betyder afslutningen på ‘traditionelle familieværdier - og er det som J. Gresham Machen med rette kaldte ‘liberalisme,’ og det er en helt og aldeles anden religion end den apostolske tro overdraget af Jesus Kristus.”

Naturligvis er det de trosretninger der er mest inficeret af venstrefløjstanken (er der noget venstreorienteringen ikke kan korrumpere?) der har oplevet den værste nedtur.  Som Tooley udtrykker det, “Førende protestantisme gik helt forkert da man glemte at balancere mellem det at være amerikaner og være kristen, ved at vælge amerikansk individualisme og hjemmelavet åndelighed frem for klassisk Kristendom. Næsten alle de førende seminarier har omfavnet modernismen i 1920’erne ved at forskertse det overnaturlige til fordel for en metaforiseret tro der er integreret med sociologi og politisk revolution.

En sådan udvandet teologi har produceret ‘øre kildende’ mennesker som John Shelby Spong, Marcus Borg, Rosemary Radford Ruether, Gene Robinson og den slags, sammen med kættersk sludder såsom Jesus Seminar. I årtier har mænd (og kvinder) som Spong og Borg skabt sig et navn ved at forkaste jomfrufødslen og Jesu guddommelighed. Hans sonende død og genopstandelsen hvert mirakel nedfældet i Det Nye Testamente, og så videre. Med andre ord har sådanne mænd og kvinder i et forsøg på at gøre sig selv “relevante” i virkeligheden forkastet enhver dogme i den kristne tro, samtidig med de kalder sig selv “Kristne.”

Ikke overraskende er det ‘frafaldne’ som disse der har været medvirkende til en sådan klar nedgang i deres trosretninger. Hvem ønsker trods alt at komme i en kirke der forkaster det overnaturlige og kun tilbyder meget lidt i udslidte platheder og selvhjælps råd? Hvem ønsker at komme i en kirke der ikke taler om tilgivelse af synd (meget mindre om eksistensen af synd) og håbet om evigt liv? I stedet for at give folk de evige sandheder har disse liberal menigheder været travlt beskæftiget med “social aktivisme.”

I udpræget grad er det samme sket med den katolske kirke i USA the Catholic Church in the U.S. Skønt den amerikanske katolske kirke, ulig de fleste af sine liberal protestantiske modparter, har været imod abort, ægteskab mellem personer af samme køn, og resten af den radikale seksuelle agenda, så har mange katolikker, sørgeligt nok, været alt for villige til at benytte ‘stor regerings’ aktivismen som en erstatning for barmhjertighed.

Som Paul Rahe siger det, da blev American Catholic Church “bytte for et bedrag der længe har fået indfanget rigtig mange af de førende protestanter i United States - den holdning af det at sørge for offentligheden svarer til velgørenhed - og derfor fostrede man stats paternalismen og underminerede det man selv forkyndte: At barmhjertighed er et individuelt ansvar og at det er rigtig godt at lægfolket slutter sig sammen under ledelse af Kirken for at udligne den fattiges lidelse.”

I tilgift gør den fanatiskee anti-dødsstraf fortaler Søster Helen Prejean, inspirationen for Susan Sarandon filmen Dead Man Walking, meget lidt for det “individuelle ansvar.” I et forsøg på at hjælpe Dzhokhar Tsarnaev undgå det ultimative ansvar for hans morderiske forbrydelser, vidnede Søster Prejean i straffesagen for den berygtede Boston Bombemand.

Til trods for manglen på nogen som helst vis offentligt at give udtryk for anger, bevidnede Prejean at hun følte at Tsarnaev var “oprigtigt ked af det” på grund af sine forbrydelser. Ligesom hendes katolske kammerater der går ind for ting som Obamacare, misforstår Prejean “stats faderrollen” og sand barmhjertighed.

Igen låner vi fra Mark Tooley, “Var hun bekymret for hans evige sjæl, eller hans fysiske liv, og sin egen politiske sag? Lad os bede for det første, men sidstnævnte synes mere sandsynligt. Hvis det virkelig er det sidste, så er Søster Prejean arketypen på den moderne kirkes afkobling fra evigheden og dommen, til fordel for terapeutisk beskyttelse og bekræftelse.

Søster Prejean er et glimrende billede på, hvorfor den katolske kirke i USA er i voldsom tilbagegang. Ligesom med dens fremme af regeringsdrevet sundhedssystem, eller en mangfoldighed af andre programmer der skubber til statens rolle som ‘fader’ frem for det personlige ansvar. Nu i årtier har American Catholic Church vist “ligegyldighed” over for evigheden og dom. Således vil enhver der oprigtigt søger sandheden gå andre steder hen.

I det store og hele er de kirker i USA der vokser de samme som klart og tydeligt præsenterer sandheden. Naturligvis er størrelse af en kirke eller det at den vokser ikke altid målestokken for en sand og hellig kirke, men når man oprigtigt søger de åndelige sandheder som vi alle på et tidspunkt længes efter, da vil de flest af os “søgende” kende sandheden når vi hører eller ser den. Dette betyder ikke af flertallet af os vil gribe sådanne sandheder. Jesus advarede os om at dette ikke vil være tilfældet.  

Vær ikke overrasket over at nedturen for Kristendommen fortsætter. Da det er blevet meget mere vanskeligt og farligt at være en der gå i Kristi fodspor, finder flere og flere hellere den “brede vej” som Jesus beskrev som ganske tiltalende. Dette er især tilfældet når såkaldte “kristne” viser vejen.


Trevor Grant Thomas
At the Intersection of Politics, Science, Faith, and Reason.
Trevor and his wife Michelle are the authors of: Debt Free Living in a Debt Filled World
Related Posts with Thumbnails