lørdag den 31. oktober 2015

Cola og religiøst vanvid - Ræb dig sund

Bøvse, ræbe konkurrence

Den mexicanske stat Chiapas befinder sig i den sydlige del af landet, og grænser op til Guatemala og Stillehavet. Blandt de mange oprindelige folk i området er Tzotzil, cirka 300000 individer, der primært bor i området kendt som Chamula. Når det drejer sig om religiøse ritualer ligner i begyndelsen Tzotzil de mange andre kulturer - med en unik undtagelse. I 2008 rejste en New York Times skribent til Chiapas, og fortalte så om traditionerne:

“Indenfor i kirken San Juan de Chamula,fyldes luften af en fin sky af røg. Den stiger op fra hundreder af tynde lys, der står i sirlige rækker af 5, 10, 20, 40. Spredt rundt om dem ligger et tæppe af fyrrenåle, de grønne grene er lagt i forskellige mønstre. Duften af harpiks, smeltet voks og brændende kviste var i min næse, og de messende bønner af de oprindelige Chamulianere (der altså er Tzotziler) - der knælede foran lysene, med flasker af Coca Cola og pox, en hjemmelavet likør fremstillet af sukkerrør, og som udtales ‘posh’ - gjorde at jeg følte jeg befandt mig i en anden mystisk verden. Vokslys, fyrrenåle, hjemmelavet drikkevarer og hallo - Coca-Cola!!”

Jovist, Coca-Cola -- er med for at kunne bøvse. Tzotzil folket tror at når man bøvser så frigives din indre Djævel - og derfor hvis man bøvser helhjertet og ofte des bedre. Resultatet er at Tzotzil er blevet en kampplads i de multinationales krig, Pepsi og Coke, om markedet for sodavand.

På grund af denne tro på den gode virkning af at bøvse har Tzotzil adopteret Cola som en del af deres religiøse vaner og deres dagligliv - ofte med ekstreme resultater. I 2006 beskrev These Times, at “drikkevarer sælges for 50 cents for en dåse, hvilket svarer til en dagsindkomst,” og man observerede at “at købe en sodavand ofte er det samme som at fravælge mad, og Chiapas har en af de højeste rater af dårlig ernæring og forbrug af Coke i Mexico.”

Med en sådan efterspørgsel kan colafremstillerne knap styre sig. En rejseskribent for the Independent besøgte regionen i 1997 og bemærkede at kampen mellem Coke/Pepsi om markedsandele nærmest var en ‘naturlov:’

Reklamer bombarderer besøgende i denne kamp om mærkeloyalitet i samme øjeblik man kommer ind i landsbyen. En bemalet Coca-Cola flaske på en hvidmalet mur lover siempre mejor ["altid den bedste"]. Lige bag ved den er der en Pepsi reklame der råder os til ikke at tage billeder under de religiøse ritualer. Beretninger cirkulerer stadig om to amerikanske turister der formodes at være blevet slået ihjel efter at have taget fotos indenfor i Chamula kirken under en rituel ceremoni. (Det dobbeltmord har ikke fundet sted).

Kampen om førerpladsen på sodavandsmarkedet standser ikke ved reklamerne. Med lokale shamaner der kontrollerer en stor del af forbrugernes valg - især de med kulsyre til de religiøse ritualer - er der en helt åbenbar indtægtskilde. Og som så mange har frygtet er der rapporter om at the Coca-Cola company har betalt nogle af disse shamaner for at gøre denne til deres foretrukne valg - og at Pepsi har svaret med egne ‘gode tilbud.’

For at gøre det hele meget værre så benyttes sodavand ofte til at skaffe sig politisk støtte. Den “lokale elite der søger økonomisk, som politisk magt, kontrollerer sodavandstilladelser,” eller og kontrol “caciques,” ifølge In These Times, har den regelmæssigt benyttet den religiøst betingede efterspørgsel efter Coke, eller Pepsi til at sikre sig politisk indflydelse og succes:

Nogle måneder før et valg begynder caciques at forsyne butikkerne med alle deres colaprodukter helt gratis. Til gengæld skal hver butiksejer støtte sin cacique-sponsors foretrukne kandidat i det lokale valg, hvilket uundgåeligt er et valg mellem to politikere fra partiet Institutionalized Revolutionary Party (PRI). Så får hver butik kunders al den cola de ønsker gratis, forudsat de stemmer på ejerens kandidat. Dette arrangement hjælper både caciques og PRI i at holde på magten.

Den gode nyhed? Ifølge en rapport i 2004 fra Atlanta Journal-Constitution (genudgivet her), når børn i Tzotzil samfundet bliver syge kan forældrene benytte cola til at få børnene til at bøvse, “udstøde sygdommen,” samtidig med de søger lægehjælp.”

Bonus Fakta: Coca-Cola var den første sodavand i rummet. Med på tre forskellige Space Shuttle ture og til Mir. Men drikke sodavand i rummet? Ikke nogen god ide. Ifølge NASA's K-12 website, NASA Quest, er det bøvsene der er problemet. “Da der ingen tyngdekraft er, flyder maveindholdet, og har tendens til at holde sig øverst i mavesækken, under ribbene og lukker for maveporten øverst i maven. Denne maveport lukker ikke fuldstændig tæt, det er blot en muskel der kun kan fungere under tyngdekraften, så hvis du bøvser vil denne bøvs indeholde vådt materiale fra dit maveindhold.” Ulækkert.

fredag den 30. oktober 2015

Banker lukker af for pengeoverførsler til Somalia

US banker kritiseres for at forbyde somaliere at sende penge hjem


MAUREEN KAKAH

Baggrundsnoter

  • De årlige overførsler til landet er ingenting i forhold til humanitær hjælp, udviklingshjælp og direkte investeringer i Somalia.
  • Over 40% af befolkningen i Somalia er afhængig af penge sendt udefra for at få dækket deres daglige fornødenheder.  

NGO organisationer advarer om en finansiel krise i Somalia efter banker i USA er holdt inde med at overføre penge til landet der i årtier har været plaget af mangel på stabilitet.   

NGO’erne sagde, at somaliere der bor i USA ikke er i stand til at sende penge til hjemlandet efter forbudet der truer med at skære den finansielle livline til de lokale over.

Bankerne i USA har brudt båndene med pengeoverførsels operatører i landet nævnte en rapport frigivet af myndigheder torsdag.

Ifølge rapporten modtager Somalia cirka 1,3 milliard dollars årligt i pengeoverførsler.
En pengeveksler på arbejde i Mogadishu 23 october 2013. Millioner af mennesker i Somalia er afhængig af penge sendt af venner og slægtninge fra udlandet.. AFP FILE PHOTO

“Over 40% af befolkningen i Somalia er afhængig af overførsler for at kunne få dækket deres daglige fornødenheder og næsten 3 millioner somaliere risikerer at komme til at sulte i år, familier vil ikke få råd til lægehjælp, og en generation af børn vil ikke komme i skole,” nævnte direktøren for Oxfam Somalia Country Enzo Vecchio.

Barclays bank med sæde i UK var den første finansielle institution der lukkede konti som somaliske pengeoverførsels operatører benyttede. Det gjorde man sidste år.

For to uger siden fulgte Merchant Bank i USA trop, banken har stået for overførsler der svarer til mellem 60-80% til Somalia.

Australiens Westpac Bank har meddelt at man snart vil lukke for overførselskonti i det krigshærgede land. .

Endnu en NGO leder i Somalia, Degan Ali, sagde at de årlige overførsler til landet er ingenting i sammenligning med den årlige humanitære hjælp, udviklingshjælp og direkte investeringsbudgetter fra udlandet til Somalia.

NGO rapporten fastslår at de årlige overførsler udgør 25-45% af Somalia BNP.

“Somalia har behov for langvarig støtte for at få opbygget bæredygtige finansielle institutioner sammen med øjeblikkelig hjælp for at kunne fastholde den nuværende overførselsstrøm,” fastslår den fælles rapport ved Oxfam, Adeso og Global Centre for Cooperative Security.

http://www.nation.co.ke/news/africa/US-banks-criticised-ban-Somali-money-transfer/-/1066/2628612/-/rbhwb5/-/index.html

torsdag den 29. oktober 2015

Muhammads flyvende hest og Tempelbjerget

Fløj Muhammad virkelig på en flyvende hest til Tempelbjerget?
New York Times er faldet i den fælde der kaldes Tempelsandheden ved at forsøge at benægte eksistensen af de jødiske templer på Tempelbjerget. Det er blevet fuldstændig tilbagevist af Liel Leibowitz fra The Tablet og andre igen. Times har kun givet en begrænset korrektion..
Lad os få nogle fakta.
Tempelbjerget er for jøder helligt netop på grund af Templerne. Derfor valgte New York Times at diskutere, hvorvidt templerne faktisk har været der. Tempelbjerget er helligt for muslimerne, fordi de formoder at Muhammad fløj dertil på en flyvende hest (med et kvindeansigt).
Kan vi så få en diskussion om det faktisk er sket? Eller synes New York Times det er helt OK udelukkende at forhåne jødedommen og ikke Islam?
Lad os interviewe nogle af de samme lærde og arkæologer om, hvorvidt den muslimske baggrund for at hævde at området er deres har nogen basis i virkeligheden. The New York Times omtaler behovet for “uafhængig videnskabelig verifikation” for Templerne. Hvad med “uafhængig videnskabelig verifkation” om den flyvende hest?
Her er nogle ting som New York Times kunne bekræfte.....
1. Buraq var en flyvende hest med kvindeansigt. Kan vi få en ægte bekræftelse på at en sådan skabning har eksisteret?
2. Buraq fløj fra Mecca til Jerusalem og retur på en nat. “Afstanden mellem Mecca og Jerusalem is 755.1 miles. For at fuldføre denne bedrift så skulle Buraq have haft jetmotor i det 7. århundrede. Vær så venligt at komme med uafhængig videnskabelig verifikation på eksistensen af en flyvende hest med kvindeansigt som kan flyve hurtigere end lyden.
Pudsigt nok synes New York Times ikke at være interesseret i en ‘uafhængig videnskabelige verifikation’ af islamiske overherredømme myter.  
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.

onsdag den 28. oktober 2015

Global opvarmning kan udslette IS viser forskning

Global opvarmning kunne udslette Islamisk Stat



Hvis du tror dommedagsprofeterne så har global opvarmning potentialet til at likvidere en masse af vore fjender  i Den Persiske Gulf.
Ved slutningen af dette århundrede kunne områder ved Den Persiske Gulf blive ramt af hedebølger og luftfugttighed så alvorlige, at blot det at gå udendørs i nogle timer kunne være livstruende viser en undersøgelse der udkom for nylig. Grundet menneskehedens bidrag til klimaforandring, skriver forfatterne bag undersøgelsen vil nogle befolkningscentre i Mellemøsten “med sandsynlighed opleve temperaturer der er utålelige for mennesker.”
De dødsensfarlige lumre forhold om sommeren forudsiges på steder med varmt havvand i Gulfen, og vil nå til et stadium som den menneskelige fysik ikke kan klare ved transpiration og ventilation.
Hvad har vi så i Den Persiske Gulf? Vi har Iran, der styres af ayatolllaher og Irans Revolutions Garde. Vi har Irak, der er en blanding af Islamisk Stat og radikale shiitiske militser. Og vi har Saudi Arabien der er støtte og næringsmiddel for radikal islamisk fundamentalisme.

Kunne klimakrigsførelse så benyttes til at udslette vore fjender. Selvom du ikke er ‘troende, så er problemet, at det går for langsomt. Disse miljøknægte forudser altid ting og sager der vil indtræffe om 100 år, måske fordi de så ikke skal stå til regnskab for deres fejltagelser.

Under alle omstændigheder så skal vi altså få gang i den globale opvarmning. Vi har da brug for flere  kulfyrede kraftværker, lad os få dem bygget.Vi bør opmuntre folk til at køre mere i bil. Vi bør bede Al Gore og hans venner om at holde langt flere konferencer om global opvarmning langt borte i de fjerneste afkroge af verden så de rigtig får brugt masser af brændstof i deres private jetfly.

Måske kan vi på denne måde få det gjort varmere hurtigere, og forvandle vore radikale islamiske fjender til smør.

Exit spørgsmål: Set i lyset af disse nye “kendsgerninger” mener du så det er i orden at sige at enhver der ønsker at reducere “global opvarmning” så er støtte af Islamisk Stat?.
.

This article was written by Ed Straker, senior writer of NewsMachete.com, the conservative news site.

http://www.americanthinker.com/blog/2015/10/according_to_warmists_global_warming_could_liquidate_ayatollahs_islamic_state_.html#ixzz3pnQACL8k

tirsdag den 27. oktober 2015

Pædofilisag - tør de benytte 'Aisha Forsvarsargumentet'?

Tør de i denne sexsag benytte ‘Aisha Forsvars’ argumentet?





Den regionale koordinator for The Council On American Islamic Relations (CAIR) i Orlando, Ahmad Abrar Saleem, blev pågrebet i Lake County, FL af myndighederne ved en indsats mod brug af børn til sex den 5. maj 2015. Hr. Saleems offer var en 12 årig pige.


Der er rejst to anklager af Lake County Sheriff's Office mod hr. Mr. Saleem.  1.  "Brug af computer til at forføre/vildlede/tiltrække et barn til sex.”
2. “Rejse for at forføre, vildlede, lokke et barn til sex.” Kaution blev sat til 100000 dollars for begge anklager.


Ahmad Saleem's kaution blev betalt på anden dagen efter hans arrestation, så han går nu rundt på gaden indtil retssagen indledes den 15. juni 2015. kl. 8.30.
.
Aisha Forsvaret
Jeg mener Ahmad Saleem burde spærres inde og væk fra gaderne i de næste 100 år, men her i Amerika har denne barnemisbruger ret til at komme i retten og blive stillet til ansvar..


Som en nidkær følger af Islam vil Ahmad Saleem være i sin gode ret til at påpege og benytte Aisha Forsvaret.


Grundlaget for Aisha Forsvaret er centreret om det eksempel som Allahs budbringer Muhammad satte. Islamisk lære og teologi docerer, at Muhammad er rollemodel for hele menneskeheden.


IqraSense.com et anset islamisk websted fastslår at Koran 33:21, “helt klart fortæller menneskeheden at profeten Muhammad blev sendt som en rollemodel for menneskeheden og succes i dette liv og i liver herefter afhænger af, at man følger ham.”


Derfor har  Amad Saleem, en forpligtelse til at følge Muhammads eksempel for at få succes nu her i dette liv og i livet derefter. En dygtig advokat kunne hævde at Hr. Saleem ikke fulgte egen vilje, men var offer for indflydelsen af selve Muhammad.


Vægten af ‘Aisha Forsvaret” hviler på Hadiths af Sahih Bukhari. Hadith’s er samlinger af de historier, lærer, gerninger og udtalelser som islams profet Muhammad fremsatte. Sahih er et arabisk ord det betyder autentisk. Sahih klassifikation er altså en Hadith af største autencitet, og står lige under Koranen i vigtighed.


Den følgende SahihAl-Bukhari Hadith fortæller om Muhammad der gifter sig med en purung pige ved navn Aisha på 6 år, og fuldfører ægteskabet da hun er 9 år. Muhammad var da, mener man, 53 eller 54 år, da Aisha blev 9.


En Sahih Bukhari Hadith fortalt af  'Aisha siger,  "at profeten giftede sig med hende (Aisha) da hun var 6 år gammel og fuldførte ægteskabet da hun var 9 år gammel, og hun blev hos ham i 9 år (indtil han døde). (Sahih Al-Bukhari, Volume 7, Book 62, Number 64; see also Numbers 65 and 88)."


Tænk så lige nærmere over dette og lad denne Hadiths tyngde påvirke dit sind. Den praksis at muslimske mænd tager børn som brude, idet de følger Muhammads eksempel er veldokumenteret og fortsætter i alarmerende grad i dag.


I en artikel i Washington Post i maj måned med titlen “Muslimske gejstlige er imod Pakistans indsats mod barneægteskaber,” går Naila Inayat i detaljer med, hvorfor ægteskab med børn er et aktuelt problem der skal fordømmes.


Ifølge Ahmad Saleems biografi, der er blevet fjernet fra CAIR Floridas website, siger den at han er søn af pakistanske indvandrere. Ved  Mr. Saleem's anholdelse fortælles at han stadig bor hjemme hos sine forældre i deres velstående hjem i Orlando. I henhold til denne Washington Post artikel og Sahih Bukhari Hadith’en må man konkludere at Ahmad Saleem kan have været under indflydelse af hans forældres kultur fra Pakistan og/eller Allahs budbringer Muhammad.


Konklusion


Det er højst usandsynligt at Ahmad Saleem og hans forsvarsadvokater vil benytte ‘Aisha Forsvaret.’ Ved at benytte dette vil Ahmad Saleem nemlig skulle sætte selveste Muhammad Islams profet i vidneskranken.  


I denne sag ville det svare til at Ahmad Saleem bagtaler Muhammad for at etablere en moralsk praksis der svarer til hans egen seksuelt afvigende opførsel. Ifølge islamisk lov bliver enhver der bagtaler Muhammad anklaget for en forbrydelse der indebærer døden.


Ahmad Saleem's chef ved CAIR, Hassan Shibly tweeted kort tid efter Saleems anholdelse:  "Intet er mere smerteligt end at erfare, at de som er betroet med beskyttelse af vore børn, svigter denne tillid. 0 tolerance for sådanne onde personer.”


Jeg er enig med Hassan Shibly i at Ahmad Saleem er ‘ond’ for at forråde den tillid han burde vise børn. Til sammenligning, så er Muhammad også “ond” for at forråde Aishas tillid, da han fuldbyrdede sit ægteskab med hende da hun var 9 år. Mener Hassan Shibly at Allahs budbringer, Muhammad, er “ond” for at svigte det niårige barn Aishas tillid?


Family Security Matters Contributing Editor Alan Kornman is the regional coordinator of The United West-Uniting Western Civilization for Freedom and Liberty. His email is: alan@theunitedwest.org


http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/cairs-sexual-deviant-leader-may-use-the-aisha-defense?f=must_reads#ixzz3d8h1jZt3

mandag den 26. oktober 2015

Pædofiliring med over 100 anholdte - med en fremtrædende muslimsk leder i front

101 arresteret i børnesexsag

Muslimsk leder blandt de anholdte

Flere end 100 personer, herunder lederen i Orlando af  the Council of American-Islamic Relations, blev anholdt i en operation i Florida. Mange af de anholdte forsøgte angiveligt at have sex med børn.

The two-week joint sting, known as "Operation L and P," netted 101 arrests in both Lake and Polk counties. The investigation concluded late last week. (Photo: Dave D'Marko,

Mange af de anholdte havde jobs hvor de arbejdede med børn, herunder arbejdere på en temapark ved Universal Orlando og SeaWorld, og en tidligere Walt Disney World medarbejder der forlod jobbet før han blev anholdt. Seaworld nævnte at de anklagede ikke længere arbejder i temaparken.
“Dette er meget farlige mennesker og de går efter vore børn,” sagde Grady Judd fra the Polk County Sheriff’s Office.
Ahmad_saleem3
Ahmad Saleem
I løbet af den første uge af sagen nævner efterforskere at 22 personer rejste til Clermont, Florida med den overbevisning at de skulle have sex med børn mellem 10-14 år. 79 andre blev anholdt for forbindelser med prostitution.
Ahmad Saleem, en muslimsk ungdomskoordinator var blandt de anholdte, og efterforskerne sagde at mændene alle besøgte et hus i Clermont i håb om at få sex med et barn. Den bil Saleem benyttede havde en nummerplade med teksten, “Invester i et barn.” ifølge sagens oplysninger.
Saleem er også grundlægger af the Saleem Academy, en organisation der “globalt skal styrke muslimsk ungdom,” og arbejder også som koordinator for CAIR i Orlando.
En note lagt på Saleem Academy hjemmesiden fastslår, “Lukket. Må Gud velsigne dig, vejlede dig og oplyse den rette vej for dig, og holde dig på den. Bed for mig.”
“Han er udmærket kendt som en leder der har med teenagere at gøre i Orlando området,” sagde Judd.
Judd sagde indsatsen var beregnet på at sende et meget kraftigt signal til enhver på internet chats om at sex med mindreårige ikke tolereres.
The Lake County Sheriff’s Office kom med følgende udtalelse:
“Den første uge af operationen havde voksne som mål, de som leder efter sex med et barn. Under denne fast udgav detektiver sig som enten et barn eller en forældre til et barn under søgningen efter de der er interesseret i seksuel aktivitet med et barn. Mens denne fase skred frem blev 22 personer anholdt, efter at have rejst til stedet for at have sex med det de troede var et barn, to af dem var allerede registreret som pædofile. De man søgte efter i målgruppen var børn mellem 10-14 år.
“I løbet af den anden uge havde detektiverne som målgruppe de som begår forbrydelser i forbindelse med prostitution. Under denne fase blev 79 personer anholdt med anklage om medvirken til prostitution. Nogle af de anholdte var også i besiddelse af narko og det blev de også anklaget for.”

http://www.wnd.com/2015/06/101-arrested-in-child-sex-sting/#I4Rv30ZLAecc2Smy.99

lørdag den 24. oktober 2015

Rusland erklærer “hellig krig” mod Islamisk Stat. Obama støtter “frihedskæmpere” der myrder kristne

Rusland erklærer “hellig krig” mod Islamisk Stat. Obama støtter “frihedskæmpere” der myrder kristne



Den Ortodokse Kristne Kirke der er ved at genindtage sin traditionelle rolle i post Sovjet Rusland har netop beskrevet dens regerings kamp mod Islamisk Stat og andre jihadi grupper i Syrien som en “hellig krig.”
Ifølge Vsevolod Chaplin, overhoved for the Church’s Public Affairs Department: Kampen mod terrorismen er en hellig kamp, og i dag er vort land måske det mest aktive i verden i bekæmpelsen af den. Den Russiske Føderation har taget en ansvarlig beslutning om at benytte væbnet magt for at forsvare Syriens folk mod de fortrædeligheder der er forårsaget af terroristernes tvang. Kristne lider i regionen, gejstlige bortføres og kirker ødelægges. Muslimer lider ikke mindre.
Dette er ikke blot et forsøg på at retfærdiggøre interventionen i Syrien. I årevis har lederne i Den Ortodokse Kirke i Rusland givet udtryk for deres bekymring for de forfulgte kristne. Tilbage i februar 2012, beskrev den russiske kirke for Vladimir Putin den rædselsvækkende behandling kristne erfarer rundt om i verden - og især under Islam: Overhovedet for Kirkens Eksterne Relationer, Metropolitan Illarion, sagde, at hvert femte minut døde der en kristen for sin tro et eller andet sted i verden, og især nævnte han lande som Irak, Egypten, Pakistan og Indien. Den gejstlige bad Putin om at gøre beskyttelse af kristne til en af sine udenrigspolitiske mærkesager i fremtiden.
Putin svarede: “Sådan vil det ske, vær ikke i tvivl!”
Sammenlign så Putins entydige svar med U.S. Præsident Obama, der benægter  forbindelsen mellem islamiske læresætninger og vold; hvis målsætninger i bund og grund giver bemyndigelse til islamister der forfølger kristne; der hindrer kristne at vidne mod deres plageånder; og endog smider forfulgte kristne tilbage til løverne, samtidig med han accepterer titusinder af muslimske immigranter.
Den russiske Patriark Kirill skrev engang et følelsesladet brev til Obama, med opfordring til ham om at gøre noget ved mordet på kristne. Patriarken sagde, “jeg er virkelig overbevist om at lande der tilhører den kristne civilisation har et særligt ansvar for de kristnes skæbne i Mellemøsten,” men han må have formodet at dette brev er endt i Det Ovale Kontors papirkurv. Trods alt har Obama gjort det klart at Amerika “ikke længere er en kristen nation“?
Naturligvis vil de russiske bekymringer for kristne minoriteter kynisk blive afvist af de uforbederlige sludrehoveder på begge fronter. Der var engang da sådanne afvisninger var helt i orden hos amerikanerne, men nu får de meget mere opmærksomhed som forklaret i “Putin’s Crusade—Is Russia the Last Defender of the Christian Faith?”
Vi som er vokset op i Amerika har fået at vide at de gudløse kommunistiske ateister i Rusland var vore fjender. Den forestilling at Amerika ville kunne opgive gud og Kristendommen mens Rusland skulle genvække religionen ville engang have været meget svært at acceptere. Men i 2015, kan vi se, hver eneste dag, en stadig større foragt i Amerika for Kristendommen, under den første præsident, hvis hævd på at være kristen der kan stilles spørgsmål ved. Den præcis modsatte tendens sker i Rusland og hos landets ledere - en tilbagevenden til kristne rødder.
Faktisk har et stadig større antal amerikanere der ikke er særlig venligt indstillet over for Rusland eller Ortodoksi - fra milliardæren og kapitalisten Donald Trump til evangeliske kristne - fået et positivt syn på Putin grundet dennes direkte tale og direkte handlinger.
Hvorfor skulle de heller ikke? Efter en af hans taler hyldede Vestens kristne arv - noget kun få amerikanske politikere turde vove - konluderede Putin med noget der helt sikkert må give genlyd hos millioner af traditionelt indstillede amerikanere: “Vi skal beskytte Rusland fra de som har smadret det amerikanske samfund” - en henvisning til den anti-kristne liberalisme og den hæmningsløse liderlighed der er gået amok i Vesten.
Selv Rev. Franklin Graham’s reaktion på Ruslands militære intervention i Syrien forekommer at være ukarakteristisk positiv, nu da den stammer fra overhovedet for  the Billy Graham Evangelistic Association, der i årtier har talt hårdt mod det gudløse Sovet: “Det Rusland foretager kan redde livet for de kristne der bor i Mellemøsten ...Man skal forstå at den syriske regering ...har beskyttet kristne, de har beskyttet minoriteter mod islamister.”
Dersom de U.S. støttede jihadis (“oprørerne”) skulle få succes i at vælte regeringen i Syrien, da forudsiger Graham, helt korrekt, at der vil ske “et blodbad på kristne”:
Der ville forekomme et blodbad på titusinder af kristne der vil blive myrdet og slagtet og oveni det ville der komme hundredtusinder flere flygtninge der vælter ind i Europa. Derfor, som jeg ser det lige nu, frelser Rusland, med deres tilstedeværelse livet for de kristne.
Nævnes skal det da også at det er en fastslået kendsgerning at de “gode oprørere” - eller “moderate” - i næsten lige så udpræget grad som Islamisk Stat forfølger kristne.
Når der spørges ind til, hvorfor Obama administrationen er så tilbageholdende med at lindre de forfulgte kristnes åg, sagde Graham, som et ekko af Putin, at den amerikanske præsident er mere optaget af den homoseksuelle dagsorden end af at beskytte kristne:
Jeg har ikke til opgave at genere, forhåne bøsser og lesbiske, og de har helt sikkert rettigheder og jeg forstår alt det, men denne administration har haft større fokus på den dagsorden end noget andet. Resultatet er at Mellemøsten står i flammer, og der er flere flygtninge i dag end siden 2. Verdenskrig. Det kunne være forhindret.
I virkeligheden er det ikke de russiske påstande om at føre hellig krig for at redde de kristne fra Islams Sværd der fortjener at blive kynisk afvist, men snarere enhver påstand Obama administrationen disker op med i forsøget på at retfærdiggøre støtten til oppositionen i Syrien (der for de flestes vedkommende slet ikke er syrere).
Der findes ingen “moderate oprørere,” kun svært engagerede jihadis der er ivrige efter at indføre islamisk lov, der igen er det stik modsatte af alt det Vesten værdsætter. Hvis den “onde diktator” Assad slår mennesker ihjel i krigen så torturerer, lemlæster, voldtager, halshugger og korsfæster, “oprørerne” de kristne fordi de netop er kristne.
Hvordan kan man så godtage dem bedre end Assad?
Ydermere, baseret på forudgående tilfælde - se på Irak og Libyen, de andre lande U.S. ledelsen hjalp med til at “befri” - så vil resultatet ved at styrte den verdslige stærke mand i Syrien føre til flere overgreb, mere kristenforfølgelse, flere voldtægter og holden slaver, og endnu flere bombede kirker og smadrede oldtidsminder, trods  John Kerry’s absurde forsikringer om et “pluralistisk” Syrien, når engang Assad er borte. Det vil samtidig føre til endnu mere terrorisme i Vesten.
Således vil, endnu engang U.S. befinde sig på de islamiske terroristers side, de som altid gemmer det ‘bedste’ til Amerika.  Saudierne—hovedet på Jihadi Slangen, som U.S. præsidenter så gerne vil kysse og bukke sig for—skriger allerede på blodige mord og opfordrer til øget jihad i Syrien som svar på Ruslands hellige krig.
Vil Obama og MSM indvilge, herunder gennem en massiv propgandakampagne? Top islamiske gejstlige som Yusuf al-Qaradawi - der engang slap fra på live TV at  opfordre Obama administrationen til at føre “hellig krig” mod Assad —synes at mene det. U.S. byder allerede den nye grumme vits “velkommen,” gående ud på at Saudiarabien, en af de allerværste menneskerettighedskrænkere skal være chef for et FN menneskerettigspanel.
I sidste ende, al realpolitik til side, så kan man ikke benægte virkeligheden: At det USA og dets allierede i Vesten har bragt over Mellemøsten - kulminerende i fremkomsten af et blodtørstigt Kalifat, og de værste overgreb i det 21. århundrede - er ligeså uhelligt som Ruslands beslutning at kæmpe deres hellige kamp.
Raymond Ibrahim is a Shillman Fellow at the David Horowitz Freedom Center, a Judith Friedman Rosen Writing Fellow at the Middle East Forum and a CBN News contributor. He is the author of Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians (2013) and The Al Qaeda Reader (2007).

http://www.frontpagemag.com/fpm/260372/russia-declares-holy-war-islamic-state-raymond-ibrahim

Related Posts with Thumbnails