mandag den 30. november 2015

Ungarn viser verden hvordan en grænse sikres

Ungarn viser verden hvordan en grænse sikres




Østeuropa fører an med at vise vejen til at beskytte kontinentet mod kolonisatorer fra islamiske land. Ungarn er helt fremme i forreste linje, man har rejst et hegn der bliver patruljeret døgnet rundt af Ungarns politi og militær. Der er også støtte langs grænsen til Polen, Tjekkoslovakiet og Slovakiet, da disse nationer står samme for at beskytte sig selv.

I denne video, taler borgmesteren for Assothalom (en by på landet i Ungarn, som ligger ved landets sydlige grænse mod Serbien) om sikkerheden ved grænsen. Og han siger tingene som de er. Han anerkender at alle i Europa skal beskyttes ellers vil alle forsvinde.

I sin kampagne for at overbevise andre europæiske nationer om at følge Ungarns eksempel inviterer han europæere til at komme til  Assothalom den 19. og 20. december for at diskutere hvad hans nation har opnået langs grænsen, og planer om at oprette et internationalt informationsnetværk.
(Dette er ikke første gang borgmesteren har lavet en video for at diskutere dette vigtige problem. I september lavede han også en video om grænsesikkerhed.)

Kan Ungarn og Østeuropa redde kontinentet? Kun tiden kan vise det.
Hat tip: Breitbart

søndag den 29. november 2015

Ubådskrig - lad endelig vraget blive liggende

Vraget af Richard Montgomery


U-båden var tysk fra 2. Verdenskrig, en type der var ganske enestående i sammenligning med andre landes. Den tyske U-båds strategi, især i krigens begyndelse, omfattede at man som mål havde britiske lastskibe. Disse fragtskibe var mere bygget til transportformål end til kamp, og var derfor dårligt forberedt til selvforsvar og da slet ikke at gå til modangreb, hvilket gjorde dem til lette mål.

At ødelægge forsyningslinjerne samtidig med man ikke tog nogen risici for sig selv synes at være en vindende strategi for den tyske flåde.

Som modsvar investerede den amerikanske flåde i bygningen af Liberty fragtskibe -- store fragtbåde der var i stand til at afvise u-bådsangreb -- og som blev bygget på briternes vegne for at hjælpe med til at holde deres handel ‘oven vande.’ Efter de var færdigbygget blev mange Liberty skibe sendt til britiske farvande.

En af dem er der stadig, og du kan besøge det. Hvis du vil forsøge så følg med her:  

Se bag den gul advarselsbøje - til venstre - og du kan se masten af SS Richard Mongomery det Liberty skib det drejer sig om. Vraget af det er i Themsens udmunding, der hvor floden møder Nordsøen. Se på kortet, det røde flag viser hvor resterne af SS Richard Montgomery befinder sig.

The United States byggede Montgomery i sommeren 1943, og i august følgende år blev det sendt til Europa lastet med over 6000 tons ammunition. Der var ingen problemer med rejsen fra Philadelphia over Atlanten og Montgomery blev overdraget til britisk kontrol da det ankom til UK. Skibet var del af en stor konvoj til Frankrig, der for nylig var blevet generobret af De Allierede efter den succesrige D-Dag invasion og Slaget om Normandiet.

Uheldigvis var der en uheld og skødesløshed med til at forhindre at det skulle ske. Selvom de fleste Liberty skibe havde en vanddybde (det vil sige den del af fartøjets køl der er under vandet) på cirka 14 feet var Montgomerys 31 feet, og der var derfor brug for mere vand under kølen end normalt. Det løb på en sandbanke, som det kun bankede ind i, fordi kaptajnen sov, og den næstkommanderende, af ikke forklarlige årsager, ikke fik slået alarm, selvom de andre skibe udsendte sirenealarmer. Da tidevandet faldt sad hele skibets underside uhjælpeligt fast i havbunden. En måned senere, efter en dyr og i det store og hele ikke succesrig redningsoperation, brød skroget i to dele. Vraget af Montgomery står stadig på samme sted.

Det er sådan set ikke problemet - der er masser af vrag spredt ud over havenes bund -- men Montgomery var ikke tom da den gik ned. Husk den medbragte eksplosiver - en masse af dem. Anslået cirka 1400 til 1500 tons TNT befinder sig nu ved og omkring vraget, hvilket samtidig gør det til en rigtig dårlig ide at besøge stedet. Derfor bøjen.

Ifølge en rapport (pdf), vil en kollision med resterne af lasten kunne resultere i en enorm eksplosion, og området er derfor, forståeligt nok, afspærret. I 1970 konkluderede BBC, at hvis vraget skulle gå i luften så ville det medføre en bølge på 8 meter, og en sky af stumper 1,5 kilometer i vejret, og eksplosionen ville sandsynligvis ødelægge enhver rude i den nærliggende by Sheerness, hvor der bor cirka 20000 mennesker.

Disse estimater kan være noget overdrevne -- vi aner sådan set ikke hvad der foregår der under vandet -- men alle er enige om at det ikke er nogen god ide at forsøge at bjærge vraget. Det vil være for dyrt selv hvis det gik godt, og hvis dårligt ville skaden få bjærgningsomkostningen til at ligne småpenge. For tiden - og sandsynligvis i årtier endnu - vil masten rage op over vandet, og bøjen vil advare alle der sejler forbi.





Bonus Fact: Det tog otte måneder at bygge det første Liberty skib, men med tiden kunne skibsbyggerne i USA få bygningsperioden ned på blot 6 uger. I et tilfælde arbejdede de endnu hurtigere med USS Robert E. Peary. Den blev færidgibygget på kun 5 dage - et publicity stunt for at få gang i krigsforberedelserne.

lørdag den 28. november 2015

Indvandrere og øgning i HIV i Europa

Indvandrere spreder HIV i Europa  



Angrebene mod europæisk civilisation ved muslimske kolonisatorer kommer i mange former og retninger - en af dem er en øgning af smitsomme sygdomme.

Herunder HIV.

Breitbart rapporterer at World Health Organization (WHO) afdelingen for Europa har fastslået at Europa nu har den højeste rate af nye HIV infektioner nogensinde på kontinentet.

Mens infektionstallet er direkte forbundet med stofmisbrug og sex mellem mænd, bemærkede direktøren for WHO, at de nyligt ankomne “migranter” har en særlig høj rate af smitten. Skønt “migranter” kun udgør en brøkdel af den samlede befolkning, står de for (og ikke-indfødte europæere) for 33% af alle nye HIV diagnoser i Europa.

Man kunne være overrasket over at høre en direkktør fra WHO tale så åbenlyst og sandfærdigt om problemet, da myndighederne har tendens til at dække over alt dårligt der kan siges om muslimske “flygtninge.”

Direktøren mente at årsagen til den høje HIV rate blandt migranter er den “social udstødelse” mange af dem føler - eksklusion der gør at de er i langt større risiko for at beskæftige sig med risikofyldt adfærd.

Så er det slået fast. Rationalet for at muslimers adfærd er skadelig.

Hvad er så kuren? Den kender du! Udstrakte hænder, penge og ressourcer i form af gratis behandling.
Endnu engang har Europa påført sig problemer da man helt bevidst placerer sig mellem en klippe og det hårde gulv. Det falske valg er blevet tilbudt: Giv gratis og ekstrem kostbar behandling til “migranter” hvilket skulle reducere risikoen for at smitten spreder sig. Eller accepterer en højere infektionsrate blandt europæerne på grund af “migranterne” ikke er blevet behandlet.

Eller mon de (og Amerika) skulle vågne og erkende det tredje og eneste valg: Lad ikke disse mennesker komme. .



http://www.americanthinker.com/blog/2015/11/muslim_invaders_spreading_hiv_across_europe_at_an_alarming_rate.html#ixzz3so2KT9qj

fredag den 27. november 2015

Effektiv russisk oprydning efter Tyrkiets nedskydning af fly

Alle terrorister i Su-24 nedstyrtningsområdet dræbt



Russisk og syrisk militær har dræbt alle terrorister i det søgeområde, hvor den nedskudte russiske Su-24 bombemaskine styrtede ned, sagde Ruslands Forsvarsministerium torsdag.
“I samme øjeblik, da vor pilot var i sikkerhed blev området kraftigt bombet af Ruslands luftvåben og beskudt med granater fra styrker fra Syriens regering,” fortalte ministeriets talsmand Generalmajor Igor Konashenkov ved et pressemøde.
Han understregede at terroristerne og andre “mystiske grupper” blev dræbt under angrebet.
A Russian Aerospace Defense Force jet bombs Islamic State facilities in Syria ©
Konashenkov føjede også til at Tyrkiets generalstab har nægtet adgang til ethvert materiale der har relation til nedskydingen af det russiske Su-24 jetfly af tyrkiske F-16 fly mandag og nævner at de ikke har frigivet nogen optagelse af radiokommunikationer mellem piloterne.
“I denne sag er dette blevet endnu et bevis på at lydoptagelserne af kommunikationen mellem de tyrkiske piloter og vore, udgivet af adskillige medier er direkte fup.”
Forsvarsministeriet har sagt at alle kanaler for militært samarbejde med Tyrkiet blev suspenderet torsdag, herunder en hotline beregnet på at dele information om russiske luftangreb i Syrien. Moskva har også hjemsendt sin militærrepræsentant fra Tyrkiet.
I dag, ifølge den beslutning vi tidligere har taget, blev alle samarbejdskanaler mellem Forsvarsministeriet og Tyrkiets væbnede styrker suspenderet,” sagde Konashenkov.
A Russian Su-24 front-line bomber jet. © Dmitriy Vinogradov
Ruslands luftbase i Latakia er blevet forstærket med et S-400 SAM system der blev anvendt torsdag.
“Nu sikrer vi vor flys sikkerhed mod ISIS militante og andre terror grupper ved at anvende mere pålidelige midler,” sagde Konashenkov.
De russiske fly har udført 134 operationer på tre dage og ramt 449 mål i de syriske provinser Aleppo, Damaskus,, Idlib, Latakia, Hama, Homs, Raqqa og Deir ez-Zor, ifølge talsmanden.
Alle fly er kommet sikkert tilbage til basen.


Succes med klimaforandring kan knække IS??

Cruz: Denne præsident er en parodi



Baggrund: Under en pressekonference med Frankrigs præsident Francois Hollande tirsdag eftermiddag i Det Hvide Hus sagde Obama at næste uges internationale klimatopmøde i Paris vil være “en kraftig irettesættelse til terroristerne” der viser at “verden står samlet og viser at vi ikke lader os skræmme i opbygningen af en bedre fremtid for vore børn.”

Præsidentkandidaten Ted Cruz (Republikaner, Texas) kritiserede præsident Obama for at “være uden for rækkevidde” på grund af hans kommentarer tirsdag, hvor formodede at ved at standse klimaforandring ville vi sende et stærkt budskab til Islamisk Stat om at Vestens værdier ikke kan trues af terrorisme.

Cruz, der talte med Fox News' Megyn Kelly, fordømte Obama og Udenrigsminister John Kerry, fordi de fortæller amerikanerne “at de sådan set mener at din SUV i indkørslen er en større trussel for vor sikkerhed end ISIS, end et atombevæbnet Iran og det giver jo overhovedet ingen mening.” Cruz svarede: “Ved du hvad der vil være et virkeligt tilbageslag for ISIS? Når vi slår terroristerne ihjel før de udfører endnu et angreb herhjemme og myrder uskyldige amerikaner,”

Senatoren fra Texas sagde, “vi er nået til det punkt hvor jeg tror at ikke engang Saturday Night Live længere kan parodiere denne præsident.”
http://www.washingtonexaminer.com/cruz-this-president-is-beyond-parody/article/2577119

torsdag den 26. november 2015

Frankrigs premierminister: Europa kan ikke klare flere flygtninge

Frankrigs premierminister: Europa kan ikke klare flere flygtninge



EU lande står i kø i opposition mod Tysklands kansler Angela Merkels ‘åben dør’ flygtningepolitik. Nogle lande lukker deres grænse og andre opretter streng grænsekontrol for at dæmpe strømmen af flygtninge.

Men ikke Merkel. Den tyske leder står stejlt ved sin politik trods angrebet i Paris, selvom hendes holdning lægger et enormt pres på regeringskoalitionen.

Den tyske kansler, Angela Merkel, har svoret at holde fast ved sin ‘åben dør’ flygtningepolitik og ser dermed bort fra såvel kritik hjemme som i udlandet, en kritik der bliver stadig mere udpræget at frygt for en potentiel sikkerhedsrisiko efter Paris angrebene.
Konservative Merkel oplever splittelse i hendes højre-venstre kaolition og pres fra EU nationer, herunder Frankrig, over at hun holder fast ved at Tyskland kan klare op til 1 million indvandrere i år og at Europa skal acceptere kvoter for at fordele dem.
I en 40-minutter lang tale i Bundestag sagde Merkel at sikkerhedstruslen i Tyskland er høj, men folk skal leve et normalt liv.
“Det stærkeste svar til terroristerne er at vedblive med at leve vore liv og med vore værdier som vi har gjort til nu - selvbevidste og frie, engagerede og velovervejede,” sagde hun til stort bifald.
“Vi europæere vil vise at vort frie liv er stærkere end nogen terror,” føjede Merkel til, med en stemme der næsten knækkede over.
ISIS er helt og aldeles ligeglade med vore “frie liv.” Faktisk er det netop det de kæmper imod.

Uanset hvad så er der en stadig større uoverensstemmelse mellem, hvad Merkel ser og hvad resten af Europa vil gøre. Den franske premierminister Manuel Valls fortalte en tysk avis at Europa ikke kan opsuge flere flygtninge og advarede om at en tættere kontrol ved grænserne vil afgøre EU’s skæbne.
French Prime Minister Manuel Valls

"Vi kan ikke opsuge flere flygtninge i Europa, det er umuligt,” sagde Valls til den Süddeutsche Zeitung, og føjede til at en strengere grænsekontrol ved Europas ydre grænser vil afgøre EU’s skæbne.
"Hvis vi ikke gør det vil folk sige: “Vi har fået nok af Europa,” advarede Valls.
Kommentarerne kom kun få timer før kansler Merkel var programsat til at mødes med den franske præsident Francois Hollande i Paris.
I begyndelsen blev Merkel hyldet såvel hjemme som i udlandet for at hun bød flygtninge velkommen, hvoraf mange flygter fra krisen i Mellemøsten. Men da strømmen er fortsat er kansleren kommer under øget pres og kritik.
Nogle konservative siger at Merkels beslutning om at åbne Tysklands grænser for syriske flygtninge i september har givet mange, mange flere indvandrere..
Flygtningedebatten er blevet stadig mere politisk udfordret efter de dødbringende angreb i Paris der har gjort frygten for militante fra Islamisk Stat stadig større, og at IS vil kunne udnytte flygtningekrisen og sende ekstremister til Europa.
Valls undgik direkte at kritisere Merkel for at have suspenderet de europæiske asylregler for at lade syriske flygtninge der er strandet i Ungarn komme ind. “Tyskland har her gjort et ærefuldt valg,” sagde han.
Men han antydede at Paris var noget overrasket af Merkels beslutning: “Det var ikke Frankrig der sagde: Kom!”
Østeuropa og Balkan er i oprør mod Tysklands politik, mens nogle af de større EU lande, Østrig, Frankrig og Italien gradvist strammer grænsekontrollen og restriktionerne i forsøget på at skelne mellem ægte flygtninge og økonomiske opportunister.

Tyskland fortsætter dog med ikke at skelne, hvilket har øget strømmen af mennesker fra lande der ikke er i krig eller er i fysisk fare.

Nogle lande truer enigheden i EU hvis flygtningekvoterne afgøres og påtvinges ved et flertal af EU udenrigsministre Det rører ikke Merkel, der nu har så meget politisk ‘kapital’ investeret i sin ‘åben dør’ politik at hun er tvunget til at føre den til ende.

http://www.americanthinker.com/blog/2015/11/french_prime_minister_europe_cant_take_any_more_refugees.html#ixzz3samgdUwU

onsdag den 25. november 2015

USA medskyldig i nedskydningen af det russiske bombefly?

Var USA medskyldig i angrebet mod et russisk jetfly?





Når moderne hære kæmper nær ved hinanden sker der nærmest uundgåeligt dødbringende ting, fordi alt sker så hurtigt, og hurtigere end mennesker kan reagere. Fornuftige nationer udarbejder derfor omhyggelige ruter for fly for at undgå ulykker og provokationer.


Ikke længere. Et russisk Sukhoi Su-24 bombefly er netop skudt ned af to U.S. fremstillede tyrkiske F-16 fly, cirka 50 kilometer fra den tyrkisk/syriske grænse. Dette er første gang siden 1952 at et NATO medlem har nedskudt et russisk militærfly,


Årsagen til at det aldrig er sket før er, at begge parter forsikrede om at det helt sikkert ikke ville kunne ske.


Nu kaster Tyrkiet og Rusland skylden på hinanden. Der fortælles, at Moskva er “rasende,” og Obama forsøger at ignorere det hele. Putin kalder det “et dolkestød i ryggen.”


De tre jetflys hastighed er ikke kendt, men hvis der ikke er en margin for fejl så var det russiske fly på strejftur i Tyrkiet.


Hvad der er værre så synes the "Free Syrian Army," en U.S.-støttet forsamling af jihadgrupper der er subsitut for Det Muslimske Broderskab – Obamas nære allierede i Mellemøsten, at have beskudt en russisk helikopter der kom for at redde piloterne ved at bruge et U.S. fremstillet TOW missil og dermed slået en russisk marinesoldat ihjel.


The FSA synes at have beskudt mindst en russisk pilot der blev katapulteret ud af Sukhoi maskinen. For lige for at sikre sig verdens opmærksomhed lagde gruppe så også en YouTube video ud om deres ‘heroiske’ indsats. (Den oprindelige video er blevet slettet) Her følger en anden i ringere kvalitet.




“Dette er den russiske pilot, dette er den russiske pilot. Gud er stor!Den 10. Brigade har fanget den russiske pilot! Gud er Stor! Der er kun en Gud Alle mujahideen.”


I sin omtale nævner the Washington Post præsident Obama og hans “nære ven,” Tyrkiets Recip Erdogan - som om de intet har haft med situationen at skaffe. NATO taler for Tyrkiet og for U.S., ligesom man gjorde da Obama ødelagde Moammar Gaddaffis regime i Libyen.


Men militærfly forfølger og nedskyder ikke deres modstander uden efter ordre. Dette var ikke et Uheld!. Man nævner da heller ikke det skulle være et uheld. .


Rusland har netop mistet et civilt fly over Sinai ørkenen på grund af en terroristbombe. Putin svarede igen med massive bombninger at Sunni oprørsgrupper og ISIS.


For lige at sikre sig at verden begreb budskabet affyrede Rusland krydsermissiler fra Middelhavet og Det Kaspiske Hav, sendte sine største langdistancebombefly fra Rusland over Iran til Syrien, benyttede bombefly i Syrien og har nu leveret tanks. Ulig Obama, har Putin ikke kastet brochurer over sine mål for at give fjenden 45 minutter til at komme bort.  


Både Putin og Obama leger med ilden. Putin burde have dirigeret sine fly bort fra grænsen. Obama burde have sagt til “sin gode ven” Erdogan om ikke at nævne the "Free Syrian Army," for at undgå et sammenstød med russerne.


Men hensyn til U.S. er det uden for al tvivl at vi er ‘ i seng’ med jihadistmorderne, der hylder Allah, når de ødelægger en russisk redningshelikopter med et U.S. fremstillet TOW missil, for efterfølgende at prale med det på YouTube.


I Syrien er der ingen ‘gode fyre’, men under Obama er United States blevet medskyldig i krigsforbrydelser.

http://www.americanthinker.com/blog/2015/11/was_the_us_complicit_in_an_attack_on_a_russian_jet.html#ixzz3sVPlriM4

tirsdag den 24. november 2015

U.S. Piloter "Obama blokerer for 75% af vore angreb mod ISIS

U.S. PILOTER: OBAMA BLOKERER 75%  ANGREB MOD ISIS

Vi får aldrig tilladelse selvom vi har et oplagt mål lige foran os.’'

DOUGLAS ERNST

Præsident Obama har pålagt U.S. piloterne en umulig opgave: Før en succesrig krig mod en blandt der gemmer sig blandt civile - uden at I må slå en eneste civil ihjel.
Piloter der er vendt tilbage fra udsendelse siger Obama nægteR at give tilladelse til 75% af luftangrebene mod Islamisk Stat.
“Der er nu gået samfulde 12 måneder og ISIS har været på fremmarch uden af U.S. benytter den overlegenhed i luften og nu kommer piloterne tilbage til os og siger at tre fjerde dele af gangene får vi besked om ikke at kaste bomber - desuagtet vi har et oplagt mål lige foran os,” fortalte Rep. Ed Royce, R-Californen, formand for the House Foreign Affairs Committee, til  the Washington Free Beacon onsdag. “Jeg forstår overhovedet ikke denne strategi, fordi dette er årsagen til at ISIS har fremgang og gør det muligt at rekruttere.”
Air-Force-jets-600
Obama har modsat sig at sende U.S. tropper på landjorden i kampen mod ISIS, hvilket har gjort det muligt for Sunni terror gruppen af forsvare sig mod koalitionens luftangreb.
Jack Keane, en pensioneret firestjernet general sagde at Obama har krævet Obama at Air Force skal vurdere mål baseret på at der skal være 0 civile tilskadekomne.
“Det har været fuldstændig absurd lige fra begyndelsen,” sagde Keane onsdag, rapporterer the Free Beacon. Præsidenten har personligt gjort at vor luftstyrke er tandløs. “Da vi gik ind på at benytte luftstyrke og magt og militæret sagde han, - sådan skal det gøres. Han sagde (Obama), ‘Nej, jeg vil ikke have civile tab. Vi har den bedste kapacitet i verden til netop at beskytte mod civile tab.’”
Obamas svar var: “Nej I forstår det ikke. Jeg ønsker ingen civile tab. 0.” Keane fortalte websitet. “Det er altså det der har motiveret vor såkaldte indsats til en grad som vi aldrig tidligere har haft i nogen luftkampagne fra ‘desert storm’ til nu.”
Den konservative radiovært Rush Limbaugh forkastede Obamas plan som en bedragerisk opskrift på katastrofe.
“Når alt kommer til alt så er der ingen mulighed for at vinde ved dette. Vi bliver anført af nogen der muligvis slet ikke er interesseret i at vinde,” sagde Limbaugh fredag.
isis
En embedsmand fra Pentagon der udtalte sig under anonymitet forsvarede Obamas ordrer.
“Sagens kerne er, at vi ikke vil falde til samme niveau som vor fjende og sætte civiles liv på spil mere end når det er absolut nødvendigt,” sagde han til the Free Beacon. “Den kendsgerning af fly er på missioner uden at ramme noget er ikke unormalt. Trods U.S. luftangrebene der er de mest præcise i krigshistorien så er det at udføre operationer i tæt befolkede områder, hvor ISIL gemmer sig noget der giver udfordringer. Vi bekæmper en fjende der gør alt for at udsætte civile for risiko.”
Keane sagde Frankrig og Rusland ikke går i krig for ikke at have 0 civile opføre, men for at vinde.
“Tro mig, franskmændende er i gang og har ingen af de  restriktioner vi har pålagt vore piloter,” sagde Keane. “Og russerne er fuldstændig ligegade med civile.
Optegnelser give til websitet af the Defense Department viser at mere end 22000 bomber er blevet kastet mod ISIS mål, under flere end 8000 operationer siden begyndelsen af året.
author-image Douglas Ernst

Related Posts with Thumbnails