mandag den 4. januar 2016

Bild - Politiet dækker over kriminalitet begået af flygtninge

Bild anklager politiet for at dække over kriminalitet begået af flygtninge

Bild er den mest udbredte avis i Tyskland en tabloidavis kendt for billeder af topløse kvinder og sensationshistorier. Ikke desto mindre er de anklager avisen fremfører eksplosive - og ganske sandsynlige. The UK Daily Mail fortæller:
Tyske embedsmænd har givet ordre til at dække over forbrydelser begået af indvandrere for at hindre at der gives anledning til uro, har en lokal avis hævdet.  
Asylsøgere rekrutteres over hele landet som ‘billige’ narkohandlere og som indbrudstyve, siger den tyske avis Bild - landets største.
Avisen anklagede politiet for at dække over omfanget af forbrydelser begået af indvandrere for at standse bekymringerne i befolkningen.
Den hævder også at asylansøgerne var klar til at søge arbejde for blot få euros ved at køre rundt med stoffer i landet og sagde at de ‘ansat’ straks når de var registreret som asylansøgere.
Men avisen siger at alle de embedsfolk der er beskæftiget med problemet er blevet beordret til ikke at tale om det, da det var et ekstremt følsomt emne som det er blevet forbudt at referere på en “krænkende måde.”
Avisen angiver grunden til dette er for er at undgå unødig uro i befolkningen som hele der allerede er meget bekymret over de store antal asylansøgere der har fået lov at komme ind, men også for ikke at give ‘skyts’ til højrefløsjekstremister.
Nye ankomne til landet er åbenbart de mest eftertragtede da de ikke har nogen formel metode til at klage over, hvad de bliver bedt om at gøre og sjældent giver problemer for narkohandlens Mafia.
De mest succesfulde kurerer bliver derpå rekrutteret ind i Mafiaen og benyttes til at få nye rekrutter.
Denne chokerende påstand kommer mens Tyskland nu har registreret over 1 million indvandrere ved årets slutning har en lokal avis påstået.


Når man tager anstrengelsernes hos Merkels regering i betragtning for at ville censurere de sociale mediers posteringer om flygtningene, undertrykkelse af reportager om forbrydelser begået af indvandrere, så er dette vel ikke så utænkeligt.

(Bild front page shown is not the issue detailing the story mentioned)

http://www.americanthinker.com/blog/2016/01/largest_newspaper_in_germany_charges_police_covering_up_crimes_by_refugees.html#ixzz3wAfixiFP

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails