onsdag den 27. januar 2016

Døgnrapport over Islam overgreb i Vesten

24 timers rapport over Islam overgreb i VestenEfter at have noteret nyhedsdækning af den islamiske fremmarch mod Vesten over en periode på lidt under en uge, og derpå en rapport der dækkede blot 4 dage, og igen en der strakte sig over 72 timer belsuttede jeg at notere een dags hændelser om død, mørke, og ødelæggelse der inficerer Vesten i denne religionskrig.

En samling af søndagens historier følger her:

Tyskland: Kristne flygtninge har helt tydeligt genkendt medlemmer af Islamisk Stat der nu bor i Tyskland. Frankfurt planlægger at lade ældre borgere og flygtninge bo sammen. En gravid kvinde blev angrebet af seks “flygtninge.” Endnu en natklub blev forulempet af “migranter” der angreb kvindelige gæster, fulgte efter kvinder på toilettet, befamlede dem på dansegulvet og tvang kvinder til at løbe spidsrod da de forlod klubben.  (her, her, her, og her).

Israel: “Palæstinensere” fortsatte deres angreb på israelere, f.eks. søndag da de kastede sprængstoffer og benyttede knive. (her).

Nederlandene: To piloter der forlod Amsterdam Lufthavn blev opsøgt af RAF der fik fat i deres kommunikationskoder, og hindrede dermed afsløring af deres planer om at udføre et Islamisk Stat angreb og bombe fire byer i United Kingdom i den kommende tid (her).

Sverige: Manden slog og spyttede på en mor med to børn der forsøgte at hindre ham i at stjæle en pung fra en ældre kvinde. Manden blev arresteret og han skal sendes tilbage til det sidste land han var i før han kom til Sverige, Danmark. De danske myndigheder har bekræfter han er kommet. (Note: Min forskning fandt forskellige rapporter der afveg ved at nogle siger han er muslim, nogle siger han er tuneser uden at nævne hans ‘religion’ og en AT kommentator Mr. Speck skriver på min blog at manden er rumænsk sigøjner, jeg kan således ikke med 100% sikkerhed bekræfte han er muslim) (her, her, her, og her).

United Kingdom: Muslimer med flere end en hustru vil få ekstra ydelser under de nye velfærdsreformer i UK. Familien til en konvertit til Islam som sluttede sig til Islamisk Stat beskylder de højreorienterede medier for hans radikalisering. En muslimsk flygtning truede med at skære sin hustrus hjerte ud fordi hun var blevet “for engelsk.” En muslimsk student blev suspenderet fra en muslimsk skole, fordi han talte med en af det andet køn. En domstol fik fortalt, at en anklaget jihadists fodlænke faldt af, fordi han beder 5 gange om dagen. To muslimske mænd angreb og røvede en ung kvinde da hun forlod en natklub. Formanden for en moske opfordrede til boykot mod nationens anti-terrorisme program. Politiet hævder de har mistet en dagbog fra et offer for Rotherham sexbanden, der ellers var fyldt med detaljer om det misbrug hun var udsat for. Lederne af lærernes fagforening er kommet i konflikt med islamiske overherredømmetilhængere om anti-terror initiativer. (her, her, her, her, her, her, her, her, her, og her).


EU: Myndighederne har udleveret tegneseriestriber for at lære “indvandrere” om ikke at angribe kvinder og at homoseksuelle kysser hinanden er helt OK. En ny rapport viste at næsten halvdelen af de som bor i Europa hader jøder. Islamisk Stat frigav en video der viste jihadister i Paris der udfører barbariske handlinger, herunder halshugninger i Syrien. PEGIDA planlægger massedemonstratione over hele Europa den 6. februar (her, her, her, og her).

United States: En bombetrussel fik et fly der kom fra Texas til at måtte lande i Irland.  Formanden for  Chobani Yogurt Company har opfordret virksomheden til at “ansætte muslimer.” En muslim i Florida klædte sig ud som Jokeren og ville skyde sin chef. En afdeling i Minnesota af United Way belønnede en somalisk flygtning med en pris for dennes non-profit organisation der så viste sig at være fup da den ikke opfyldte vigtige kriterier for en sådan (her, her, her,og her).

Opsummering: Islamisk overherredømmeindstilling har vist sig, fra individuelle handlinger hos forskellige personer til planer om større angreb mod Vesten. Samtidig er muslimer og idiotiske Islam sympatisører kommet med forskellige forsøg på at ødelægge vor evne til at opfange og hindre angreb før de finder sted.

Europa er fortsat med at komme med patetiske forsøg på at forvandle de ‘vilde’ til civiliserede mennesker, lederne er kommet med den ene mere sindssyge beslutning efter den andet, med tåbelige undskyldninger for de ikke acceptable ting der foregår. Moskeer har vist sig at være sikre tilfugtssteder for farlige personer, kvinder er konstant mål for seksuelle overgreb og masser af europæere og muslimer hader stadig jøder.

Alt dette er fundet frem til ved blot en dags søgning - Ondskaben hersker.

Hat tips to the amazing folks who chronicle Islamic supremacism 24/7/365: Atlas Shrugs, Jihad Watch, Religion of Peace, Creeping Sharia, Gates of Vienna, Counter Jihad Report.  Additional hat tips: Breitbart, RT, Express, The Tundra Tabloids, Mirror, Telegraph, Daily Mail, NY Daily News, Legal Insurrection, Elder of Zion, i24 News, Algemeiner

http://www.americanthinker.com/blog/2016/01/24_hours_of_headlines_where_islam_hits_the_west.html#ixzz3yKj7IYcA

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails