mandag den 25. januar 2016

Islam er det 21. århundredes Sorte Død

Islam er Den Sorte Død - Pesten i det 21. århundredeDersom Donald Trump havde citeret passager fra Koranen ville han have høstet enorm støtte fra alle politiske retninger.

Havde Trump sagt. lyt til hvad Koranen siger: “Slå ikke-muslimer ihjel.....Hav ikke kristne og jøder som venner ...to kvinder som vidner svarer til en mand i en retssag”  mv. Og så skulle han højlydt spørge: Er dette en religion eller en håndbog der instruerer sine tilhængere i hvordan de skal handle og behandle mennesker der ikke er muslimer?.

Trump burde også føje til: Det kan ikke undre der er muslimske terrorister over hele verden. I Afghanistan, Somalia, Nigeria, Paris, New York, San Bernadino udfører de faktisk det som Koranen prædiker, hvad deres “hellige” bog instruerer dem i. Ville I omtale det som hellig? Dette er et symbol på perversitet!

Trump skulle også højlydt føje til: De som stadig hævder Islam er en “fredelig tro” forvrider kendsgerningerne, d.v.s. de er analfabeter menneskelig set.

I stedet for at forbyde muslimer at komme ind i USA skulle Trump bede muslimerne om at læse deres “hellige” bog, som flertallet aldrig har læst.

Hvis Trump havde gjort alt dette ville han have indledt en meget slagkraftig diskussion og holdning mod denne ondskabsfulde “tro” - Islam. .

Når jeg viser muslimer nederdrægtige passager fra Koranen kan de næsten ikke tro det. Ikke-muslimer kommenterer lige på: Det kan da ikke undre vi har så megen terrorisme rundt om i verden!

Derfor ville en verdensomspændende kampagne der fortæller om hvad Koranen faktisk prædiker være langt mere effektiv end at forbyde muslimer at komme ind i USA, og mere stabiliserende end nogen militær kampagne mod radikale muslimer nogen sinde vil være.

At hævde at Islam er “en fredelig tro” er helt og aldeles usandt og vildledende. En sociolog ved Bielefeld Universitetet der ikke tør sige sit navn fortalte mig: “Uanset om det er Merkel eller Obama og deres slæng, så forsøger de hele tiden at kysse muslimernes bagdele, især de muslimske ledere, om det er Tyrkiets Erdogan eller de olierige despoter i Den Arabiske Gulf.” .

De eneste modige politikere i Europa der åbenlyst og direkte går imod Islam og muslimer offentligt er Tjekkiets præsident Milos Zeman, Polens præsident Andrzej Duda, og Ungarns premierminister Viktor Orban.

Alligevel, og desværre så forsøger faktisk de fleste europæiske lande samt Amerika at symptombehandle islamisk terrorisme og de prøver ikke på at sige direkte, hvorfra den stammer.

Over hele Europa, især i Storbritannien, Frankrig, Holland, Belgien og Tyskland er der tusinder af Madrassas (en slags skole tilknyttet moskeerne, der underviser børn i Islam og Koranen, men i virkeligheden indoktrineres muslimske børn mellem 5-18 år, og fylder deres hjerter med had mod alle religioner og kulturer) De prædiker og lærer: Islam og muslimer er de bedste i verden, ja universet, og alt andet skal udslettes.
Ifølge den franske tænketank,Foundation for Strategic Research, er der cirka 8 millioner muslimer i Frankrig. Flertallet af dem kommer fra Nordafrika fra Algeriet og Marokko.

Ifølge et studium fra Berlin Universitetet er der flere end 9 millioner muslimer i Tyskland. Flertallet af dem er af tyrkisk afstamning.

I Storbritannien er der rundt regnet 3 millioner muslimer.

Nu tilbage til Madrassas, også kaldet Islamiske seminarier. Næsten ved enhver moske i Europa er der en sådan. Den britiske tænketank  Institute for Public Research, vurderer at flere end 300000 muslimske børn og teenagere gå i Madrassas i landet. I Frankrig er det næsten 500000. I Tyskland 700000.
.
Madrassas understreger at Koranen er den eneste “helliggjorte” bog på jorden. Hvert ord i Koranen stammer fra profeten Muhammad via englen Gabriel, hvilket naturligvis ikke er sandt. Efter Muhammads død beordrede kalifferne (muslimernes herskere) at Koranen indsamledes fra de muslimer der var spredt over Den Arabiske Halvø. Denne proces varede 60-100 år. Alt hvad der muligvis kunne være sagt af profeten blev også indsamlet og skrevet ned og kaldt Hadiths, og det løber så op til små 7000 sider, baseret på fiktion og formodninger.

Jeg og medforskere ved Bielefeld Universitet overværede kurser i Madrassas og ved forskellige moskeer ii Tyskland. Først og fremmest tvinges børn til at lære Koranen udenad, en Koran skrevet i et gammelt arabisk sprog. Meget ofte aner de børn ikke hvad passagerne betyder. Kritiske spørgsmål er strengt forbudt. Engang, da jeg var tilstede blev en 11 årig dreng gennembanket fordi han fandt en passage som noget vrøvl. Læreren skreg i vrede: “Det er syndigt at kritisere Koranen. Den er hellig skal læres som den er. Slut!”

Efter timen talte jeg med drengen. Han fortalte mig at hvis han skrev sætninger der ikke stemte med emnet under en diskussion ville “læreren give ham en dårlig karakter!”

En imam underviser som regel i Koranen. Undertiden bliver børnene slået alvorligt hvis de ikke følger lærerens instrukser, eller de bliver tvunget til at stå på et ben i hjørnet i mindst 15 minutter.

Alle piger i Madrassas skal være iført hovedtørklæde (hijab.)

Af og til slår læreren meget bastant fast: “Bland Jer ikke med ikke-muslimer!” Dermed citerer han Koranen, “Lad ikke kristne og jøder være venner med Jer.” Undertiden siger læreren, “Kvinder skal adlyde mænd,” og citerer Koranen: “Mænd står over kvinder.”

Meget ofte slår Koran lærerne fast med stolthed at alle muslimer der lærer Koranen og lever efter dens instrukser vil komme i Paradiset og der vil de møde profeten Muhammad.

Imamer og lærere understreger også, at det at være martyr er billetten til Paradiset. Med andre ord, hvis du vil dø for Islam - straks i Paradiset.

Socio-psykologisk forskning understreger den kendsgerning at det som børn lærer i skolen og hjemme i alderen mellem 5-10 år kommer til at forme deres karakter senere som teenagere og voksne.

Vi mennesker vokser op med at elske og hade viss ting i livet. For eksempel holder vi at mad og musik som vore forældre også holder af. Ubevidst anvender vi dagligt det kulturelle mønster vi lærer af vore forældre og det lokale daglige liv.

Hvis vore forældre og mennesker i vor omgangskreds ofte lyver, så samler vi de vaner op og bruger den overalt hvor det er hensigtsmæssigt. Hvis de er dovne, bliver vi som teeangere og voksne det også.

Med andre ord, børn hvis hoveder proppes med stof som det de lærer i Madrassas, er “ideelle” kandidater til at udføre ækle terrorist handlinger.

Således er Madrassas de perfekte steder til at oplære unge mennesker til mentalt at blive terrorister. .

Madrassas kan absolut ikke sammenlignes med den harmløse undervisning kristne modtager i deres skoler. Tværtimod læres der had og man opildner til at dø i Allahs navn.

Oveni, er der ifølge Tysklands BND (efterretningstjeneste) flere end 70000 radikale muslimer der kaldes Salafister i landet.

Salafisterne har deres eget politi, kaldet “Shari’a politiet.” De går rundt i gaderne i Dortmund, Wuppertal og andre tyske byer og beordrer kvinder til at være iført hijab (hovedtørklæde). De står også foran værtshuse, barer og koncertsteder og opfordrer de unge til ikke at drikke alkohol, eller lytte til musik. “Det er alt for syndigt” råber de. “Sæt dig hellere og læs Koranen så du kan få ret til at komme i Paradiset!”

For at sætte det hele i et grumt perspektiv. Her for nylig bestemte en tysk domstol, “Shari’a politet er legitimt og lovligt. Således har Salafisterne tilladelse til at “opretholde dere egne orden” offentligt, som de såkaldte Mitawas i Saudi Arabien, den mest fundamentalistiske stat i verden.

Ifølge Koranen og Hadiths har muslimer lov til at genere ikke-muslimer.

Når tyske politikere kritiserer det Madrassas og moskeerne prædiker som værende uforeneligt med menneskerettighederen og landets forfatning accepterer de muslimske ledere det rent formelt foran medierne og TV kameraerne og insisterer på at Madrassas og moskeer ikke underviser i had og igen hævder de at “Islam er en fredelig tro.”

Alle disse hykleriske og propagandistiske benægtelser og løgne er i overensstemmelse med den islamisk lære. Her er det helt i orden at snyde vantro og ikke-muslimer! Muslimske ledere prædiker noget og gør noget udadtil. Privat forkaster lederne enhver kritik og bliver ved med at støtte læren om had og diskrimination mod vantro. .

Et eksempel. Da jeg konfronterede Ayman Mazyek, lederen af Central Council of Muslims i Tyskland  med kritik af tyske politikere som indenrigsminister  Thomas de Maizière svarede han frækt, “Lad dem gø så højt de kan!”

Forresten får muslimske organisationer herunder Central Council of Muslims årligt cirka 3 millioner Euros af den tyske stat. Alt sammen skattepenge. Og hvad gør disse organisationer så med dem? Pengene lander i private lommer og bruges delvist på at undervise i had og i støtte til terrorisme.

Med andre ord, den tyske stat graver sin egen grav for egne penge!

Endelig er nogle af mine venner og bekendte nervøse på mine vegne for min sikkerhed da jeg så ofte kritiserer Islam. De understreger at fanatiske muslimer er hensynsløse og kunne skade mig og mine elskede.

Jeg svarer altid, at naturligvis er jeg nervøs, men sandheden skal frem. Vi burde ikke skjule eller fordreje sandhed af hensyn vor sikkerhed. Ondskabens rod i vor verden skal afsløres, åbenbares. .

Millioner af islams tilhængere er vildledte af fanatiske prædikanter og er ikke klar over hvad Islam faktisk prædiker. Hvor længe endnu skal vi dog skjule sandheden om i det mindste Islams skrifter, især Koranen, der prædiker og opmuntrer muslimer til at begå vold og diskrimination?

Hvis radikale muslimer boede på en anden planet med andre muslimer, på Saturn f.eks. ville jeg være helt og aldeles bedøvende ligeglad med dem. Men de slår altså uskyldige mennesker som du og jeg ihjel!

Islam har i desperat grad brug for en reformation. F.eks. skal passager som den der gælder frafald i Koranen: “Hvis de (muslimer) vender sig bort (fra Islam) så pågrib dem og slå dem ihjel” Sura 4: vers 89 skal  fjernes fra ethvert skrift i vor civiliserede verden.

Vi har mere end nogensinde brug for kritikere af Islam. Den irske præst James McConnel der er under anklage fra muslimer for at “fornærme” Islam skal støttes med fuld styrke. Jeg er sikker på han vinder sagen. Det han blot skal gøre er at citere fra de nederdrægtige passager i Koranen.

Dr. Sami Alrabaa, an ex-Muslim, is a professor of Sociology and an Arab-Muslim culture specialist. He has taught at Kuwait University, King Saud University, and Michigan State University. He also writes for the Jerusalem Post and is the author of the book: “Veiled Atrocities”, published by Prometheus, New York 2010 .

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/islam-is-the-black-deathplague-of-the-21st-century?f=must_reads#ixzz3vdejQDH1

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails