søndag den 31. januar 2016

Rent cirkus da dommer blev sværget i ed ved Koranen

Cirkus atmosfære da dommer blev svoret i ed på Koranen

For en uge siden (primo januar)  blev Carolyn Walker-Diallo svoret i ed som en dommer i Brooklyns 7th Municipal District. Hun lagde sin hånd på Koranen og svor at ville overholde Forfatningen. Siden da har der været oprør i visse kredse. Og med fuld ret. Som Pamela Geller rapporterer:
Koranen har forbud mod troskab til ikke-muslimsk myndighed, så er denne muslims ed ikke værdiløs? Hvordan kan hun tjene to Herrer på een gang? I Islam overgår Sharia alle menneskeskabte love. Det er Allahs lov.
Koranen dikterer at Islam er i evig krig mod alle vantro indtil en Sharia domineret verden er oprettet. Hvilken Herre vil hun tjene i denne konflikt?
(Læg mærke til at efter Diallo var sværget i ed opstod der en cirkuslignende atmosfære der viste en mangel på respekt for retssalen.) Se her:


Samtidig kan Fox News fortælle at Diallo’s kampagne lagde denne besked ud:
“Al hyldest går til den Allerhøjeste! Jeg er dybt beæret over at mit samfund har betroet mig med det vigtige ansvar at sikre at ALLE har berettigelse og en RETFÆRDIGHED for at alle kan blive hørt i retssalene.”
At ordene “alle” og “refærdighed” står med stort lader formode (udover en latterlig pubertetslignende opførsel der ikke passer til en dommer) at hun har en skjult dagsorden.


Diallos kampagneside henviser også til det “unikke perspektiv” hun vil give dommersædet. Jeg spekulerer på hvad det så kan være? Noget Sharia relateret? Det er altså ikke så langt ved siden af når man overvejer at kvinden blev sværget i ed ved en totalitær doktrin der går ind for vor nedtur og at hun også er fortaler for Det Muslimske Broderskab.


I år har hun været en af tre gæstetalere ved en CAIR banquet i Brooklyn. De to andre var Hassan Shibly og Imam Siraj Wahhaj. Her følger så lidt om de karle:


Ifølge Investigative Project on Terrorism, så har Shibly “bevisligt forsvaret terroristgrupper.” Efter krigen i 2006 - Libanon/Israel karakteriserede Shibly  som en “modstandsbevægelse.” idet han hævder at de “absolut ikke er en terorrist organisation” og at “enhver krig mod dem er ulovlig.” Shibly gik også så langt som til at udtrykke sit ønske om at være med i deres krigsbestræbelse.
 
Ifølge Discover the Networks, inkluderer nogle af Siraj Wahhajs ‘pænere sider’ at blive kaldt en mulig medkonspirator for 1993 World Trade Center bomben ved at invitere lederen af en terrororganisation til at tale til hans menighed adskillige gange, og være fortaler for at udskifte U.S. regeringen med et Islamisk Kalifat, og støtte til voldelig Islamisk jihad.
Dryp, dryp, dryp. Udhule, udhule. udhule!Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails