søndag den 3. januar 2016

Skal en sort racist belære Trump om racisme?

Louis Farrakhan har den frækhed at belære hvide om Donald TrumpLouis Farrakhan er en gennemført benhård hykler der er velklædt for at skjule sin antagonistiske sjæls handicap. Jeg har absolut ingen forkærlighed for Malcom X, men rygterne om at Farrakhan var indblandet i hans henrettelse, ville dersom jeg var sort få mig til at forkaste Farrakhans giftige antipati mod alt og alle.  

Farrakhan var på et eller andet mærkeligt show The Cliff Kelley Show, hvor han så advarede amerikanerne mod Trump som præsident. Det er det der fordomsfulde trick der skal snyde de som ikke kan tænke selv.

Hvem er hykleriske Farrakhan at han skulle advare noget om noget? Han er den inkarnerede fordomsfuldhed skjult bag en præsts klædedragt. (Nation of Islam)

Farrakhan sagde, "Mr. Trump flår lagene af hvid anstændighed, og jo mere han flår i de lag des mere begynder han at vise noget i de hvides karakter - de som følger ham - at de er ligeglade med hvad han siger. Han kunne sige noget det ene øjeblik og noget andet øjeblikket efter, og man kan se manden har noget af et problem. Men han skubber til racesituationen i Amerika på en voldelig vis.”

Dog er det  Obama og Farrakhan der skubber mere til racesituationen i voldelig retning end Trump? Hvid anstændighed? Hallo, det var kun de venstreorienterede og de sorte der brændte butikker ned i Ferguson.

Ville den form for vold ikke få os til at vågne og miste blot en smule af vor anstændighed? Og alligevel har de hvide stået for at de de sorte er gået fra slaver til politikere, til forretningsmænd, professorer og atleter.

Og har netop ikke Farrakhan opmuntret til mangel på samarbejde med sine vrede afvisninger af hvide og jøder? Farrakhan vover at mene at Trump vil forværre forholdet mellem racer, hvor Obama allerede har revet op i de selvsamme problemer. Farrakhan er helt klart racist.

Farrakhan digter på det Trump siger, “Vi vil ind i Irak og bare tage olien der. Ikke sandt? Det er slynglen der viser sig. Det er den del at uhyrets natur der manifesterer sig. Hvis altså han bliver din præsident så er du præcis lige som han.”

Vi tabte en formue i Irak. Trumps forlag om at tage olien er ganske fornuftig. På grund af Obamas 18 billioner dollars gæld er vi ikke længere et rigt land. Vi må gøre hvad vi kan for at fylde vore kister igen.

Reagan besejrede Sovjetunionen ved at gøre vor økonomi sund. Det er Trumps valg at gøre det samme. Dette er andre tider. Vi bliver nødt til at bygge den mur, fremfor at rive den ned.

Farrakhan mener ikke han er en slyngel. I september opfordrede Farrakhan til at 10000 skulle melde sig frivilligt for at slå hvide ihjel. Han er hunderæd for Trump. Farrakhan opmuntrer til mord. Han har Charlie Mansons DNA. Hitler ideologi. En jødehader med butterfl.


Slynglen Farrakhan har så frækheden at give os råd om retfærdighed. “Når man får en ledelse der ikke har rod i retfærdighed så begynder den at skabe folk som dem selv. Vær påpasselig, Amerika. I er på vej ned i Helvedets dyb, og hvis I begår den fejl at at vælge en forkert leder så vil i måske komme der endnu hurtigere.”

Jeg håber han mener sig selv som værende fejlen. Bliv ved med at pladre, Farrakhan. Du får Trump til at fremstå som en skønhed. Du opfordrer til mord og Trump til selvbeskyttelse. .

http://www.americanthinker.com/blog/2016/01/louis_farrakhan_has_the_nerve_to_lecture_whites_about_donald_trump.html#ixzz3w4wd3QXQ

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails