onsdag den 13. januar 2016

Tysklands nedtur til Helvede - Merkel synes ligeglad

Tysklands nedtur til HelvedeDer vælter flere og flere nyheder ud fra Tyskland om den koordinerede vold som muslimer udførte Nytårsaften - og langsomt kommer mere og mere til at stå klart hvad der er gang i.

Antallet af sager der er indrapporteret i Köln har passeret 500 og stiger for hver time. Næsten halvdelen af rapporterne er om seksuelle overgreb. Politiet har bekræftet at fokus for deres efterforskninger er mennesker fra Nordafrikanske lande og at flertallet er “asylansøger” og mennesker der befinder sig illegalt i Tyskland.

Der dukker mere og mere information op om koordineringen af disse angreb som altså fik kolonisatorer uden for Tyskland til at deltage i volden. Jihad Watch fortæller om en AFP artikel der nævner:
Tysklands Justitsminister Heiko Maas sagde søndag at eksplosionen i seksuelle overgreb der fandt sted i Köln Nytårsaften var organiseret.
Billedresultat for heiko maas
“En så stor hoben mennesker, at de skulle mødes og begå sådanne forbrydelser, ja det må have været planlagt på forhånd,” fortalte han Bild am Sonntag.
“Der er ingen der skal sige til mig at det ikke var organiseret eller planlagt. Mistanken er at en ganske særlig dag og en tilstedeværelse af en forventet stor folkemængde blev valgt,” sagde han og føjede til, at hvis det bliver endeligt bekræftet så “giver det en helt ny dimension.” .
Ved at citere fra fortrolige politrapporter fortalte Bild am Sonntag at nogle nordafrikanere havde udsendt beskeder på sociale platforme om at man skulle samle sig i Köln Nytårsaften.
Ikke kun unge mænd fra Köln, men så langt borte som Frankrig og Belgien fulgt opfordringen om at rejse til den tyske by, fortalte avisen.
Samtidig er antallet af rapporter fra andre byer i Tyskland, hvor overgreb også fandt sted i øgning. For eksempel, i skrivende stund, er der 133 rapporter fra Hamburg.

En anden by med vold var Berlin, der lignede en krigszone. Denne video viser eksplosioner, horder af muslimske mænd der skyder i alle retninger, luften tyk af røg, øredøvende larm, sirener skærer gennem røgen, og tyske borgere der søger at komme væk fra kaos og i sikkerhed.

I Bielefeld, forsøgte 500 Muslimske mænd at storme en natklub. Det er i bund og grund ganske ironisk i betragtning af den kendsgerning at for to måneder siden kunne Sunday Express fortælle om en natklub i Tyskland der blev anklaget af menneskerettighedsgrupper fordi klubben indførte en politik der forbød flygtninge i klubben.  

Forbuddet blev sat i værk for at beskytte klubbens kvindelige gæster mod “seksuelle tilnærmelser fra immigranter” der blandt andet fulgte med kvinderne på toiletterne og fremsatte verbale fornærmelser mod dem. I forsøget på at beskytte deres kunder og overholde normer for god opførsel, blev ejerne af klubbe så kaldt “Nazisvin” og racister.  

Dette er hvad Angela Merkel (og alle de som støtter og fortsætter med at støtte hende) har medført. Ikke at Merkel bekymrer sig. Nogle få dage efter bølgen af brutale overgreb sagde hun faktisk: “Vi tyskere skal acceptere at immigranter er kriminelle.”

Javel så? Åbenbart var hun ikke et af voldtægtsofrene, derfor kan hun ganske friti intellektualisere sindssyge forestillinger såsom at invitere ‘vilde’ ind i landet, se dem forårsage kaos og derpå informere tyskerne om at det bør de acceptere.

Nogle få dage tidligere under hendes Nytårstale udstillede Merkel endnu engang hendes tilsyneladende uhelbredelige galskab da hun kom med en række gennemført stupide, halvskøre absurde, latterlige, fornærmende, truende, idiotiske, farlige, vildledende, uden sammenhæng med virkeligheden, løgnagtige, tossede bemærkninger der er opsummeret herunder fra en artikel i Daily Mail:

Hun sagde at nytåret burde markeres ved “sammenhængskraft” og ikke splittelse, og anklager de som er mod indvandring for blandt andet, “at de påstår de ved hvad det vil sige at være tysker og de søger at ekskludere andre.”
Hun hævdede at masseindvandringen i sidste ende vil kunne betale sig, fordi “lande har altid haft gavn af succesrig indvandring,” og at integrere nye indvandrere vil nu være “morgendagens store chance.”
Hun anerkendte at “tilstrømningen af mennesker vil blive ved med at kræve meget af os. Det vil tage tid, koste anstrengelser og penge.”
Man kan så spekulere på om hun selv tror på sin ‘hestegødning.’

Hvis Merkel nu selv holder så meget af “sammenhængskraft” så burde hun havde haft den i tanke før hun inviterede en million islamiske kolonisatorer ind i landet (og endnu en forventet million i 2016). Fordi sammenhængskraft er ikke noget de går ind for. Medmindre man mener Kalifatet hvor enhver forventes af blive ‘sammenhængsført’ under Allahs åg af mørke og død,

Med hensyn til hendes tilskyndelse til patriotiske tyskere om at være netop patrioter har hun da en vis frækhed når det nu er hende der ødelægger det land de holder af.

Hendes anklage mod tyskere der søger at ekskludere andre, det er en form for venstreorienteret pladder som vi udsættes for hver dag. Hallo! Hvorfor ikke “Ekskludere andre” hvis disse andre hader dig, ønsker at slå dig ihjel og overtage dit land? For mig lyder ‘Eksklusion’ som en fremragende politik.

Merkel rettede så tyskernes opmærksomhed mod at succesrig immigration altid har gavnet kulturer. Jeg vil gerne udfordre hendes forestilling om hvad “succesrig” betyder, fordi jeg er sikker på at det ikke er det som foregår i Tyskland, og det aldrig vil når man importere mennesker fra islamiske kulturer. .

Hendes “morgendagens store chance” var som en Obama one liner - noget der lyder godt for idioter, men ellers intet betyder. I dette tilfælde er det værre end ingenting. Der er så absolut intet bevis på - intet - at kolonisatorer fra islamiske lande er “morgendagens store chance” for noget samfund de invaderer. Medmindre man mener om deres mulighed for at opnå overherredømme på de myriader af måder de benytter, med volden Nytårsaften som det nyeste eksempel.

Og endelig hendes formodede inspirerende ord om at integration af ‘vilde’ vil kræve en del af det tyske folk. Hun har kun delvist ret. Det vil nemlig kræve en masse - en masse sorg, og smerte og død og ødelæggelse. Og selv efter det vil de ‘vilde’ ikke være integreret, fordi de ønsker de bare ikke at blive, det er ikke deres mål.

Nu her i marts måned 2016 skal der afholdes tre regionale valg i Tyskland der vil være et referendum over den ‘gale kvinde’ der står i spidsen for den tyske regering. I skrivende stund viser meningsmålinger en øgning i støtten til anti indvandringsbevægelserne da tidligere Østblok lande holder fast i deres beslutning om at stå op imod EU der presser dem til at tage flere “migranter.”

Hvor er det trist at lederskabet og lemmingerne i United States lider af samme sygdom som Merkel. Vi hører de samme bevæggrunde. Og vi kommer til at lide af en masse af det samme hvis ikke indstillingen ændres. Og det meget snart.

Huge hat tip to Atlas Shrugs for providing exceptional ongoing coverage of this story.
.


http://www.americanthinker.com/blog/2016/01/germanys_21st_century_descent_into_hell.html#ixzz3x150DscO

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails