onsdag den 10. februar 2016

Hollywoods pædofiliring afsløret

Hollywoods pædofile afsløres
Instruktør Amy Berg afslørede en cover up af pædofile som Den Katolske Kirke forsøgte sig med i hendes Oscar nominerede film fra 2006 "Deliver Us from Evil." Fredag nat den 3. juli (2015) kunne man i New York se hendes eksplosive nye dokumentar om, hvordan pædofile opererer i Hollywood og hvordan de søger af skjule deres forbrydelser. Hendes film "An Open Secret" vises ved Cinema Village på 22 East 12th Street i New York City.
Adskillige journalister er med i filmen, hvoraf en beskriver sit forsøg på at dokumentere de sex forbrydelser der bliver begået af topfigurer i Hollywood, og hvordan hans historie der afslører denne kriminelle opførsel blev ‘kvalt.’
Endnu mere chokerende er det, at instruktør Berg er blevet citeret for at sige i november sidste år, at hun ikke kunne finde noget filmselskab der var villige til at distribuere hendes film.
Det har så ændret sig med visningen fredag nat i New York, og ved premieren i Los Angeles området den 17. juli ved Laemmle's Music Hall i Beverly Hills.
Rocky Mountain Pictures, distributøren bag sådanne skelsættende konservativt orienterede dokumentarfilm som “Obama 2016” har trådt til for at sikre at denne vigtige film kan blive vist i forskellige byer i løbet af sommeren. (Vesuvio Entertainment hjælper også med i distributionen). Filmen er kategoriseret som R, der betyder at personer under 17 år skal være i selskab med en voksen.
Den har interviews med ofre og sætter navn på de som er blevet opdaget, retsforfulgt og dømt for seksuelle misbrug. Filmen sætter fokus på en pædofiliring under ledelse af en dømt sexkrænker ved navn Marc Collins-Rector, der har forbindelser til det rige og berømte Hollywood.
Collins-Rector oprettede et internetbaseret TV selskab ved navn Digital Entertainment Network (DEN), hvis investorer som det berettes omfatter filminstruktøren Bryan Singer, David Geffen, og Arianna Huffington's eksmand Michael Huffington.
Virksomheden første show, "Chad's World," blev beskrevet af the Los Angeles Times som at have centrum i “en 15 årig dreng fra Michigan med spørgsmål om sin seksuelle orientering og som til sidst flygter fra sin hjembys intolerance for at flytte ind hos et bøssepar i et palæ i Californien,” Dette og andre tvivlsomme DEN projekter bliver behandlet i Bergs film.
Det er umuligt for kritikere af afvise de sensationelle anklager i filmen, da Berg har ry for at være særdeles omhyggelig med dokumentation i filmen om en katolsk præst og serie børnemisbruger som betjente en række sogne i det sydlige Californien. Den film,  "Deliver Us from Evil," blev nomineret til en Academy Award. Ydermere er flere personer i forbindelse med Collins-Rector blevet, som nævnes i filmen, dømt for seksuelt misbrug.
Borgerlige vil nok ikke bryde sig om visse dele af filmen da den forsøger at adskille den udbredte homoseksualitet i Hollywood fra pædofili der beskrives i harmdirrende detaljer. Men der er ingen tvivl om at Hollywood er en industri domineret af homoseksuelle, hvoraf nogle helst ikke, at denne film ses af det amerikanske folk.
Påstanden om at filmen ikke drejer sig om homoseksualitet, men snarere om pædofili og misbrug af børn er sand. Imidlertid er alle hændelserne der beskrives i filmen med voksne mænd der forulemper drenge. Ydermere var stifteren af den moderne bøsse rettighedsbevægelse Harry Hay en der støttede the North American Man-Boy Love Association (NAMBLA).
Skuespiller og forfatter Adam Corolla har beskrevet tilstedeværelsen af en bøsse “mafia” i Hollywood der bestemmer om film skal laves og hvad der må siges om dem og deres indflydelse på branchen.
På samme tid lader de seneste afsløringer i sagen mod Dennis Hastert formode,  af pædofili er et problem der går på tværs af ideologiske og politiske holdninger. Hastert, den tidligere republikanske House Speaker, er blevet dømt efter forbundsanklager for at lyve overfor FBI om en formodet hvidvaskningsplan der tilsyneladende skulle dække over sagen med et uskyldigt barn der blev seksuelt misbrugt af Hastert da han var brydetræner på en high school.
Et andet formodet offer, en student ved navn Steve Reinboldt, fortalte sin søster, Jolene, at hans første homoseksuelle erfaring var med daværende træner Hastert. Drengen blev åbenbart misbrugt i alle high school årene og senere tog han en “bøsse” identitet, før han døde af AIDS som 42 årig i 1995.
En anmeldelse i New York Times af “An Open Secret” bemærker at “nogle af synderne, stadig arbejder i Hollywood,” og at “der er behov for yderligere aggressiv omtale.” The Times føjer til, “Dette problem fortjener en ihærdig søgen efter svar.”
Det er helt sikkerr tilfældet. Men samtidig med der er brug for flere beretninger er det vigtigt først og fremmest at sikre af folk rundt om i landet får mulighed for at se filmen.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails