tirsdag den 9. februar 2016

Islam: En alfahan religion der lever af de 'sagtmodige'

Islam: En alfahan religion der lever at de ‘sagtmodige’

Selvom der er usikkerhed om hvem der er skribenten bag bibelverset: “Velsignet er de sagtmodige, for de skal arve jorden” Mattæus 5:5, så er der stor usikkerhed om, hvorfra det geografisk set kunne komme.


Man mener det opstod ved slutningen af det 1. århundrede i den romerske region Syrien der nu er farvet rødt af blod. I dag er ‘de sagtmodige’ forsvundet ved muslimers hænder,  om de stammer fra Islamisk Stat eller syriske soldater eller forskellige militante grupper er underordnet.


Men det er ikke udelukkende ekstremistiske muslimer i den del af verden der stræber efter ‘de sagtmodige.’ De formodede “moderate” muslimske indvandrere som Europa har åbnet dørene for.at give ‘ly’ fornemmer også ‘sagtmodigheden’ hos værterne. Som følge heraf har de fundet rigeligt med ‘bytte’ som de kan påtvinge deres vilje, forklædt som Allahs vilje. Det er på tide frihedselskende flår deres politisk korrektheds  persienner til jorden og betragter den virkelige verden ser på hvad deres ‘sagtmodighed’ nu fører til.


Vi befinder os i en verden der er hærget at muslimsk forfølgelse af ikke kristne i Mellemøsten, og ved bølger at seksuelle overgreb mod ikke muslimske kvinder af unge muslimske indvandrere i Europa. Alt sammen i en stadig mere stærkere indsats for at påtvinge muslimsk tro på ikke muslimske nationer, og det ved den største omfordeling af personer og flygtningekrise i optegnet historie igangsat af muslimsk vold, og det hele i islams navn. Den kolde barske virkelighed er at blandt religioner så er Islam “alfahannen” alle andre er “beta.”  


I en ulveflok er der kun en alfahan, de andre underordner sig. Det som giver alfahannen styrke er den ‘sagtmodighed’ der udvises af betaindividerne. Så med islams indflydelse på den ikke muslimske verden er det alfahannen der fouragerer i en verden af beta-religioner.


Med tiden har religioner udviklet sig til at være tolerante, anerkende at de blot er en religion blandt så mange andre. Imidlertid er intolerance noget helt grundlæggende i Islam, man forkaster religiøs lighed til fordel for religiøs overlegenhed.


Man kan se Islams overlegenhed over for andre i hele Koranen og der er blevet undervist i den i sådan cirka 1400 år. Denne tro er blevet vakt til live i moderne tid, sådan cirka for 36 år siden. Det var Organization of Islamic Cooperation-en gruppe af 57 muslimske nationer oprettet i 1969 som “det kollektive svar fra den muslimske verden .. for at sikre og beskytte den muslimske verdens interesser” der var primus motor for den udvikling.


I 1990 forkastede OIC de internationale standarder fra 1948 om menneskerettighederne i FN’s Universal Declaration of Human Rights, der anerkendte ligheden for alle mennesker. I stedet erstattede OIC den med Cairo Deklarationen om menneskerettigheder i islam, og bekræftede, at kun de “som er lige når der tales om menneskelig værdighed er de mennesker der har underkastet sig Allah.”


I Islam er det kun muslimske mænd der bedømmes som de ‘skønneste’ i menneskeheden og herunder er muslimske kvinder underlagt dem med en undermenneske status. Som sådan skal resten af menneskeheden behandles mindre humant af muslimske mænd.


Det kan derfor ikke undre, at vi derfor ser muslimske mænd misbruge deres egne hustruer og nu, med den massive tilstrømning af muslimske indvandrere til Europa ser vi ikke muslimske kvinder blive generet og være seksuelle ofre for dem også. Det er trods alt helt i overensstemmelse med den islamiske lære, en livets ret for muslimske mænd.


Desværre kan det se ud til at beta religioner skaber regeringer med samme sindelag. Det har været særdeles tydeligt i Tyskland, hvor hundreder af kvinder blev seksuelt krænket Nytårsaften af hærgende kobler af muslimske bander i Köln.


Tysk politi har indrømmet at de har været tøvende med at “behandle kriminalitet blandt flygtningene...(af frygt) for at blive anklaget for brug af overdreven vold eller for racisme.” Som følge heraf er “mange alvorlige hændelser blevet nedtonet eller holdt hemmeligt for at få den statistik der var ønskværdig.” Dette betyder at muslimske overtrædere nærmest får fripas til at gøre hvad der passer dem, fordi islam sanktionerer det og regeringernes embedsværk ikke tør udfordre dette.


Når kritikere lader formode at angrebene Nytårsaften var en undtagelse, ja så behøver man blot huske på at den mandlige muslimske pøbels mentalitet har demonstreret en perversion uden anger ved at lade ikke muslimske kvinder være deres mål. En hændelse skiller sig ud, den fandt sted i 2011, da CBS reporter Lara Logan der dækkede demonstrationerne for at forstøde den egyptiske præsident Hosni Mubarak blev brutalt angrebet og seksuelt forulempet af en stor gruppe muslimske mænd der flåede tøjet af hende og optog det hele med deres mobiltelefoner.


Man skulle tro at de tyske feminister ville være rasende over sexovergrebene i Köln, og ikke kun over de muslimske mænds opførsel, men også over at tysk politi blot lader som ingenting. Desværre er det ikke således..


I det som er blevet beskrevet som en “stjerneudstilling af kollektiv mental sygdom ‘uddelte’ kvinder i Köln roser til de overvejende muslimske indvandrere, der muligvis netop var gerningsmændene i masseforulempelsen af tyske kvinder Nytårsaften. Det er dog en helt og aldeles unormal opførsel, selv for feminister. Feminister i Tyskland er gået så vidt så de giver ofrene skylden - i stedet for gerningsmændene, idet “man ikke vil erkende” at Tyskland står på tærsklen til en voldtægts epidemi”


Når det drejer sig om top betahunde da må borgmester Jens Müller fra den lille tyske by Bad Schlema være helt i spidsen. En dybt bekymret bedstefar fortalte ved et møde på rådhuset at hans niårige barnebarn blev seksuelt generet når hun gik i skole af muslimske indvandrere fra det lokale flygtningecenter. Da Muller blev spurgt om hvad han ville gøre ved det gjorde Müller de forsamlede borgere rasende ved, ganske utroligt, at rådgive dem til ikke at provokere indvandrerne. Han foreslog at pigerne benytter alternative veje eller ikke er iført provokerende klædedragt.


Det er til det tragiske ironisk at mens muslimske lande forbyder andre religioner så byder Vesten islam velkommen med åbne arme trods det islam er en religion der i sidste ende søger at udvide forbuddet til de selv-samme værtsnationer. Dette er hvad islam - en religion om underkastelse for alle andre handler om. Det er derfor islam er alfa-hunden i verdens religioner. Det er derfor de sagtmodige ikke vil arve jorden.


A version of this piece previously appeared on http://www.theblaze.com/
Lt. Colonel James G. Zumwalt, USMC (Ret.), is a retired Marine infantry officer who served in the Vietnam war, the U.S. invasion of Panama and the first Gulf war. He is the author of "Bare Feet, Iron Will--Stories from the Other Side of Vietnam's Battlefields," "Living the Juche Lie: North Korea's Kim Dynasty" and "Doomsday: Iran--The Clock is Ticking." He frequently writes on foreign policy and defense issues.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails