mandag den 29. februar 2016

Sladder om Hillary med store konsekvenser

Forbereder the National Enquirer sig på en John Edwards-historie om Hillary og Huma?

The National Enquirer, et magasin der sælges i supermarkeder er af mange længe blevet foragtet for sin satsning på sladder om ‘de kendte.’ Dog fik tidsskriftet stor respekt og troværdighed for deres efterforskning af John Edwards kærlighedsbarn. Dette var historien om en mulig vicepræsident for United States, som man hviskede om, men det blev ignoreret af mange medier der ellers bedømmes som værende ‘respektabel” (dog i stadig svagere grad) og “førende.”


Til bladets store og evige ros tilegnede the Enquirer betragtelig tid og penge til at få fakta om historien frem og dokumentere den. Jeg er blandt de som synes det er seriøs journalistik. Kun the Enquirer havde modet og beslutsomheden til at få historien frem.


I denne valgtid har the Enquirer sin helt klare favoritkandidat, Donald Trump, der som regel skildres med ‘lækre’ fotos og hvis gerninger hyldes. I modsætning hertil har Ted Cruz, Marco Rubio og Hillary Clinton fået en meget kritisk dækning, og billederne af dem er ikke særlig attraktive.
Set på denne baggrund jeg blev virkelig ‘vækket’ af en karikatur der var i nummeret fra 22. februar i the Enquirer, nede i venstre hjørne på side 38. Af respekt for karikaturens copyright får læserne her den blot som en miniatureudgave.


Tegningen skildrer en person ved et spisebord der ser sig over skulderen hen på en TV skærm på væggen. Her vises Hillary Clinton og ordene “Hillary 16.”


Teksten under billedet er som følger, med citationstegn:
“Set i lyset af de seneste beskyldninger vil jeg gerne gøre helt klart at jeg har en dybfølt kærlighed til alle Huma væsener.” (ordspil på human beings og Huma Abedin Hillarys nære medarbejder)
Nu har der så været en masse løse rygter om Hillarys forhold til Huma Abedin, og hendes seksuelle orientering. Kandidaten og hendes meget nære hjælper er blevet set flere gange offentligt iført matchende klædedragt.
Jeg kender så at sige intet til kvinders forhold til hinanden, men på grund af Huma Abedins familie- og arbejdsforbindelser med Det Muslimske Broderskab er jeg bekymret over ethvert nær forhold til en potentiel POTUS (præsident).


Jeg spekulerer derfor på: Var denne karikatur en forsmag på en kommende undersøgende rapport? The Enquirer har en stor læserskare og sælges i supermarkedernes kasselinjer, og dersom man ville lancere en sådan historie, ja så vil effekten være ret massiv.


Jovist er Amerikas holdning til sex mellem personer af samme køn blevet ændret. Men Clintons stiller nærmest op som et par, og Bill er allerede kendt for sin bemærkninger om at Hillary er et offer, en status hun har profiteret ved. Dette kan ændre det billede.
og her:


og her:


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails