fredag den 8. april 2016

Det medierne ikke fortæller om Bruxelles og multikultur!

Det medierne ikke fortæller om BruxellesMed de evindelige beretninger om Bruxelles forsøger de førende medier at begribe “hvad der er gået galt” i Belgiens sikkerhedstjeneste. Men når fjenden allerede befinder sig indenfor har man allerede tabt.

På NPR radio var udsendelsen "I det delte Belgien mener nogle at trauma forener landet.” sendt den 28. marts:
Tænd for radioen i Belgien og du får nyheder om terrorangrebene på fransk, og flamsk. Belgien er opdelt i to sproggrupper, det flamsktalende Flandern og det fransktalende Wallonie. Der er også et tysktalende område.
Det lyder som en multikulturel drøm der går i opfyldelse - masser af “diversitet”. Hvad galt er der dog i det? Men så bliver billedet straks mere dystert:
Nu bliver det kompliceret. Bruxelles, hovedstaden er igen opdelt i 19 distrikter, hver med deres egen styrelse. Og der er seks lokale politistyrker. Det hele ender med et decentraliseret system, en ikke fungerende forbundsstat.
NPR blotlagde således selve hovedårsagen til bombningerne i Bruxelles: En “decentraliseret” stat, med indbyrdes rivalisering og mangel på samarbejde blandt lokale og nationale regeringssystemer og politistyrker.  Den skrøbelige ‘skønhed’ ved diversitet skal således gøres endnu mere ‘skøn’ gennem bedrevidende bureaukraters brug af ‘jernstang’ ved statsmagt og boksehandsker. Der er ingen der fortæller hvad disse galskaber vil betyde for selvoprettelsen.
In the wake of the Brussels bombings, Belgians are visiting a makeshift memorial in the heart of the city and raising flags of countries around the world. In a country known for its divisions, some Belgians say the traumatic events has united them in ways they didn't expect.
Venstrefløjen har samme opskrift overalt: Terroristangreb i Belgien? Endnu mere kontrol fra Bruxelles! Immigrant krisen i EU? Endnu mere kontrol fra Bruxelles! Øgede omkostninger til sundhedssektoren i U.S.? Endnu mere kontrol fra Washington.

Og hver fiasko er bevis på at vi altså har brug for mere af nøjagtig det samme.

Google "Molenbeek” (Molenbeek er den bydel hvor bombemændene voksede op og boede i samtfulde fire måneder efter angrebet i Paris). Man får over 55000 hits, som f.eks. CNBC beskriver som “arbejdsløse muslimer fremmedgjort for det europæiske samfund” eller the Telegraph der fortæller os at “i Molenbeek, er store dele af samfundet fremmedgjort i forhold til staten.

Du må således forstå at det ikke er muslimerne der er forkert på den. Beboerne i Molenbeek er ofre for “det europæiske samfund” eller “staten.”

Disse stakkels “ofre” bærer intet ansvar for at være del af deres nye land. Nej, deres ‘værter’ har bare ikke gjort nok for at være “inkluderende” at “nå ud til” eller få de nyankomne til at føle sig velkommen (udover at overøse dem med velfærdsgoder).  

Der er noget andet markant i indledningen til NPR rapporten: Belgierne taler fransk, flamsk eller tysk. Sådan er det. Og politisk er de splittet. Der er noget der så plager mig - åh jo!, tales der ikke endnu et sprog eller flere i hovedstaden for EU? Hvad er det dominerende sprog i Molenbeek? Er det flamsk eller fransk? Mon det monstro skulle tales arabisk eller berbisk? Det nævner NPR udsendelsen intet om. Der nævnes heller ikke “muslimsk” eller “islam” en eneste gang. Måske var bomberne blot endnu en rivalisering mellem flamlændere og Walloner? .

Og hvad med formodningen i udsendelsens overskrift om at “Nogle finder at trauma forener dem”? Det eneste bevis på det er i slutningen af udsendelsen hvor en fransktalende far har taget sin 7 årige datter til en mindehøjtidelighed. “Jeg fortalte dig at i vort land er der mange kulturer. Det er multikulturelt. Og i vort land gør det os rige.”

Javel så, døde eller lemlæstede - pyt være med det - men multikulturelt rige,

Henry Percy is the nom de guerre of a writer in Arizona. He may be reached at saler.50d[at]gmail.com.

http://www.americanthinker.com/blog/2016/03/what_the_media_are_missing_about_brussels.html#ixzz44SnUrfmX

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails