søndag den 17. april 2016

Hillarys latter afslører hende

Hillary lader som om hun forstår spansk - og storgriner af noget hun ikke forstårPå besøg i et ældrecenter i New York forleden gik Hillary Clinton helt over gevind i falsk begejstring, skabende sig og ladende som om hun forstår spansk.

Ligesom Obama kan hun ikke fremmedsprog, men lader dog som om hun er en sofistikeret international person, Det mærkelig er at hendes let gennemskuelige mangel på oprigtighed synes at blive budt velkommen at så mange tilstedeværende.

Se først på hendes overdrevne reaktion på et spil domino:

Hillary Clinton blev virkelig begejstret da hun vandt i et spil domino i East Harlem. Video: pic.twitter.com/kHJYAcW6Za
Så på podium som reaktion på spørgsmål på spansk, lod hun to gange som om hun forstod hvad der blev sagt, og den anden gang kom så hendes utålelige falske, hysteriske latter.
Udsigten til at Hillary bliver valgt som præsident fylder mig med rædsel på mange felter. Men det værste er måske at vi så bliver udsat for at se hende konstant på TV, med hendes skingre stemme, hendes falske latter og hendes vrikken med hovedet mod mennesker hun belærer. Jeg bliver måske nødt til at flytte ud i ødemarken i mine sidste år.


http://www.americanthinker.com/blog/2016/04/hillary_pretends_to_understand_spanish_laughs_at_joke_in_a_language_she_doesnt_understand.html#ixzz4648yn2y0

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails