mandag den 4. april 2016

Hollande må ikke benytte ordet islam om terrorisme for Obama - censur af video

Et lille ord fra Frankrigs præsident er blevet fjernet af Det Hvide Hus

I forrige uge var præsident Obama vært for Frankrigs præsident Francois Hollande, og cirka 50
andre verdensledere i Washington D.C., ved sikkerhedsmødet om Kernevåben.
Under en pressekonference om terrorisme, bemærker Hollande på fransk, at “Islamisk terrorisme arbejder i Irak og Syrien.
Men i online videoen af konferencen, er lyddelen af Hollandes translatør blevet skåret bort lige før han kommer med udtalelsen. Man kan høre Hollande tale på fransk før translatørens oversættelse begynder ved slutningen af Hollandes sætning.
Ifølge the Media Research Center, der var den første der fangede ordene der blev fjernet, var videoen online, med translatørens audio intakt, men efter Det Hvide Hus for en stund trak videoen tilbage var oversættelsen væk.
I videoen der nu er tilgængelig, er Hollandes audio blevet beskåret, og det selvom han taler tydeligt.
Ifølge Det Hvide Hus’ officielle transkription af Hollandes bemærkninger, havde den franske præsident en mere fyldestgørende udtalelse om især  islamisk terrorisme i Irak og Syrien.
Ordene der ikke blev oversat i videoen er med tyk skrift herunder:
“Men vi er også udmærket klar over at terrorismen rødder, Islamisk terrorisme er i Syrien og Irak. Vi må derfor handle både i Syrien og i Irak, og dette er hvad vi gøre inden for koalitionens rammer.” “Og vi bemærker Daesh mister terræn takket været de angreb vi har været i stand til at ivlærksætte med koalitionen. Vi fortsætter med at støtte Irak...
Det Hvide Hus har ikke svaret på Independent Journal Review’s anmodning om en kommentar.
The Federalist bemærker at Hollande’s brug af frasen “Islamisk terrorisme” også er censureret i Det Hvide Hus’ officielle Mp3 optagelsen af konferencen.
Præsident Obama har som det er så velkendt forsøgt at distancere krigen mod ISIS fra Islam. Og i hans nylige interview med The Atlantic’s Jeffery Goldberg, sagde Obama:
“Hollande og (premierminister David) Cameron har benyttet fraser som - radikal Islam, som vi ikke har benyttet regelmæssigt som vor måde at stå imod terrorismen, Men jeg har aldrig haft en samtale hvor de har sagt,  ‘Hvordan kan det være du aldrig benytter frasen som Republikanerne gør?’”
Det må stå helt klart at Det Hvide Hus ikke vil have at frasen benyttes på deres  YouTube kanal.
http://injo.com/2016/04/574603-french-hollande-obama-video-censor-islamist-terror-scrubbed/?utm_source=facebook&utm_medium=Partners&utm_term=PRM7&utm_campaign=

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails