mandag den 15. august 2016

Trump både mod Hillary og medierne

Trump kæmper mod de uærlige medier der støtter uærlige Hillary



Her forleden ved et valgmøde i Connecticut,sagde Trump: "Min kamp er ikke kun mod crooked Hillary, men jeg er oppe imod de crooked medier.”

Trump formår virkelig at sætte fokus på - og slå problemerne fast. '

For eksempel om illegal immigration sagde han det helt åbenbare, at der skal bygges en mur langs grænsen mod syd og at immigrationslovene skal styrkes.

Om terrorisme sagde han at vi midlertidigt skal suspendere at muslimer fra muslimske lande kan komme hertil.

Om økonomien sagde han at, vi skal sætte skatterne ned og også reducere omfanget af lovgivningerne.

Om “frihandel” sagde han at vi bliver nødt til at genforhandle hver handelsaftale således at amerikanske varer kan konkurrere herhjemme med udenlandsk fremstillede varer.

Om Hillary - opsummerede han hendes karriere og karakter som “Crooked Hillary.” Det er sådan set det hele der kan siges om Hillary -”Crooked Hillary.”

Nu siger han at han er oppe imod medierne som han omtalte som Crooked Media. Igen hvad ellers er der at sige om medierne?

Der er ikke tvivl om at de førende medier (MSM) repræsenteret af ABC, CBS, NBC, New York Times, Washington Post mv. er organ for Det Demokratiske Parti - reminiscenser af Sovjets Tass og Pravda.

Men i år, har mange af de såkaldte konservative medier repræsenteret ved National Review, WSJ, og mange skribenter, repræsenteret ved George Will, på konservative websites, sluttet sig til MSM og angriber Trump dagligt.

Vi forventede at MSM nærmest ville dåne over Hillary.

Men hvorfor er de Conservative Media (CM) i færd med at angribe Trump - hvilket kun hjælper Hillary?

Uanset om Trump er konservativ eller ikke, så fører han helt sikkert kampagne på konservative principper - såsom skattenedsættelse, styrkelse af grænser, og immigrationslove, støtter Second Amendment, lover at udpege moderate konservative dommere til Højesteret og på mange andre konservative felter.
We expected the MSM to directly shill for Hillary.

Det ser ud til at Conservative Media er mere komfortable med Hillary selvom de udmærket ved hun er en storlyvende svindler.

De bryder sig bare ikke om Trumps personlighed. Han er en succesrig forretningsmand, han taler lige ud af pose om hvad han mener, og han vandt primærvalgene og nomineringen trods modstanden fra MSM og CM.

Måske det skyldes de ikke bryder sig om at blive påpeget at de tager fejl og i at få deres politiske holdninger ignoreret af vælgerne?

Kunne se ud til at MSM og CM er meget nervøse for at Trump har gjort dem irrelevante.

J Marsolo

http://www.americanthinker.com/blog/2016/08/trump_running_against_crooked_media_supporting_crooked_hillary.html#ixzz4HKeDP0vU

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails