mandag den 14. november 2016

Islam er demokratiets 400 kg tunge gorilla

Islam er demokratiets 400 kilo gorillaDa en 4 årig dreng besøgte Cincinnati Zoo kravlede over et hegn og faldt 3 meter ned i en gorillas indhegning, holdt de der så på vejret i spænding.

En hangorilla greb drengen og trak ham som en kludedukke. Tilskuerne frygtede de nu skulle være vidner til at et barn skulle dø på grusom vis. .

Den eneste sikre redningsmulighed var at slå Silverback ihjel, trods det er en truet art.

Som afdøde radiokommentator Paul Harvey ville gøre, holder jeg lige en kort afvigelse, før resten af historien følger.

Islam, blandt verdens religioner og gennem antallet af troende, er blevet demokratiets 400 kg’s gorilla i boligen. Ligesom fangenskab er unaturligt for vilde gorillaer, er demokratiet unaturligt for muslimer.

Hvorfor er det så at mange muslimer flytter til demokratier?

Rigtig mange islamiske autoriteter lader formoder, at det ikke er i søgen efter et bedre liv, men snarere at demokratiet skal konverteres, gennem jihad, til et islamisk kontrolleret område.

Jihad behøver ikke kun entydigt betyde konversion gennem tvang eller vold. Det kan også betyde at man opnår samme resultat gennem den tvang der ligger i et antal, det vil sige ved massiv immigratiom for Allahs sag - kendt som "hijrah."

Islam har trivedes i 14 hundrede år i dets naturlige habitat - Mellemøsten. Men hijrah har fået den spredt langt ud over grænserne, hvor århundreder tidligere, dets voldelige jihadistiske bestræbelser - at indføre Islam ved invasion - blev imødegået. I dag gør hijrah det muligt for Islam at trives i demokratier ved det stadig større antal tilhængere og dermed bliver det som en tilstedeværelse af en gorilla på 400 kg.

The Cincinnati Zoo's silverback's område var begrænset, fordi dyreeksperter vurderede den som en trussel for samfundet. Imidlertid huserer den 400 kilo Islamgorilla frit trods eksperter advarer, både muslimske som ikke-muslimske - om den trussel den udgør.

Den 14. oktober 2015 på TV i Bahrain delte den irakiske Shiitiske gejstlige Sabah Shabr sine synspunkter om dette - ved at erklære, at Islams mandat var at benytte magt, overalt, hvor det var nødvendigt, for at pålægge andre Islam.

Shabr pralede med at Islam, med rette, vinder frem i de fleste lande gennem Koran sanktioneret vold:

"...Islam blev spredt ved Sværdet. Hvad så?! Allahs sande religion burde spredes ved Sværdet - ved tvang. Hvis ikke man kan overtale mennesker til at konvertere til Islam, så bør de tvinges ved Sværdet. Således lyder Allahs befaling. Der er ingen grund til at forsone sig med ikke-muslimer ved at sige Islam blev ikke spredt ved Sværdet. Det er ikke, at de ikke havde noget andet valg. De erobrede de islamiske lande ved tvang.Dette er vor pligt ifølge Sharia. Dette er betydningen af frivillig jihad. Hvad betyder frivillig jihad så? At de islamiske hærenheder marcherer ind i de vantros lande, og foreslår at de konverterer til Islam. Dersom de indvilliger i at blive muslimer - helt fint. Hvis de nægter skal de betale jizya skat, de burde bekæmpes...enten konverterer de til Islam eller de dræbes. Det er der intet forkert ved...der er intet forkert ved at Allahs sande religion spredes ved Sværdet...(ikke muslimer) der lever i muslimske lande skal betale jizya skat...de kan ikke leve gratis i muslimske lande.

Interessant er det at Shabr’s fortolkning af Koranen ikke er ekstremistisk - han er heller ikke den ensomme moderate der fremmer det. Intet i hans kommentarer falder uden for Allahs lære. Sendt på TV i Bahrain og hans prædiken fik endog regeringens godkendelse som fortolkning af Koranens mandat.

Nogle ikke-muslimer der hævder at være eksperter i Islam ignorerer hvad såvel Shabr og Koranen lærer. Dog får af disse egensidige eksperter at vide, at ikke-voldelig Islam er kompatibelt med demokratiet.. Den mest prominente af dem er Præsident Barack Obama. Et typisk Obama svar på Shabrs krav om jizya skat ville utvivlsomt være at bede Kongressen lovgive om at denne skat skal være fradragsberettiget.

Tragisk er det at en uansvarlig presse aldrig udfordrer Obama i sådanne påstande. Man har heller ikke udfordret de U.S. præsidentkandidater der fremfører en lignende holdning.

Samtidig er advarslerne fra ikke-muslimske eksperter om netop Islam, og det er eksperter som faktisk har læst Koranen og forstår dens læresætninger - totalt ubemærket.  Mens disse eksperter konstant advarer om Islams intolerance over for andre religion forårsagende at islams følgere forsøger at beherske andre, afviser ikke-eksperter sådanne advarsler, og fastholder en politisk ideologi der er forklædt som religion.

Frontpositionen som hijrah har fået etableret i demokratierne er de “no go” zoner - områder, hvor adgang er farlig for ikke-musimer og hvor Sharia love hersker. Der findes hundreder af disse kvarterer i Frankrig og Sverige. Et professionelt sikkerheds netværk - the International Security Industry Organization - arrangerer nu workshops for at advare om de fremtidige voldelige konsekvenser som disse polariserende kvarterer vil resultere i.

Demokratier ligger som en brakmark som Islam kan så i og finde rod. Hvis man forventer en blomstrende eng, så vil man for sent erfare at denne vækst er som en kvælende ranke der omklamrer alt der hindrer dens spredning. Amerikanerne skal blot se på Islams vækstende indflydelse i Europa for at se hvad der ligger foran os.,

Samtidig går medierne virkelig langt, ikke kun for at ignorere eksperternes advarsler, men også at skjule, ignorere beviserne.

Medierne forsøgte at skildre det at gorillaen måtte dø i Cincinnati zoo som unødvendig. Men man glemte en vigtig detalje der blev åbenbaret af en tilskuer der videooptog hændelsen. Dyrepassernes handling var særdeles meget på sin plads da dyret havde hamret barnet ind i indhegningens væg.  

På lignende vis, når det drejer som om muslimske overfaldsmænds voldelige handlinger har medierne været tøvende med at antyde en forbindelse der sådan set er ganske åbenbar, og dermed gjort det muligt at fortsætte myten om at Islam er ikke-voldelig.

En vild gorilla, der optræder i et civiliseret samfund, vil forårsage uro, og søge at få dominans. Sålede også med Islam der gå ‘frit rundt’ i demokratier.

“Det som ikke slår os ihjel, gør os stærkere,” bemærkede den tyske filosof Friedrich Nietzsche.

Islam vil ikke gøre demokratiet stærkere. Den vil slå det ihjel.

A version of this piece also appeared on http://www.theblaze.com/
Lt. Colonel James G. Zumwalt, USMC (Ret.), is a retired Marine infantry officer who served in the Vietnam war, the U.S. invasion of Panama and the first Gulf war. He is the author of "Bare Feet, Iron Will--Stories from the Other Side of Vietnam's Battlefields," "Living the Juche Lie: North Korea's Kim Dynasty" and "Doomsday: Iran--The Clock is Ticking." He frequently writes on foreign policy and defense issues.


http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/islam-is-democracys-800-pound-gorilla?f=must_reads#ixzz4CCpS5nh9

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails