fredag den 18. november 2016

Obamas nytteløse råd til Trump 'Sig mig hører du efter*

Flere nytteløse råd fra Obama til TrumpPå torsdagens pressekonference i Tyskland sammen med kansler Angela Merkel kom præsident Obama, igen, igen med ligegyldige råd til Trump.

Obama har brugt de seneste måneder på at ignorere sin opgave som præsident og ført kampagne for Hillary for at sikre sin ‘tredje periode.’ Nu da vælgerne har stemt for Trump og forkastet ham turer Obama nu rundt til Tyskland, Grækenland, Italien og Peru. Da han var i Grækenland angreb han de amerikanere der stemte på Trump ved at hævde de ‘stemte på den dystre side’ af populismen.

Torsdag sagde Obama:
Han førte en ikke konventionel kampagne og det resulterede i den største politiske omvæltning i måske moderne politisk historie ....Hvad jeg sagde til ham var at det kan muligvis fungere ved at skabe entusiasme eller passion under valget, men kan være meget anderledes i det som vil forene landet, og opnå tillid fra de som ikke støtter ham.
.Billedresultat for no more advice from obama
Obama, med hans overstørrelse Ego belærer Trump om hvordan han skal handle som præsident. Han belærer Trump om at hans skal forene landet og opnå tillid fra de som ikke støtter Trump. Obama var den der ignorerede ‘magtens deling’ ved at gå uden om Kongressen og udstede executive orders. Husk på the DREAM Act for at hindre deportation af illegale indvandrere bragt hertil som børn, vedtagelsen af Obamacare med udelukkende Demokratiske stemmer ved et parlamentarisk fupnummer af Harry Reid for at undgå en filibuster, ved at kalde Iran Aftalen en aftale i stedet for en traktat for at undgå de to-tredje-dele mod sig i Senatet, og ved at lade Obamacare være til overmål fyldt med executive orders og reguleringer.

Obama gjorde sit ypperste for at opsplitte amerikanerne i race og indkomst. Han forsøgte ikke at opnå tillid hos Republikanerne. Han angreb, forhånede og ignorerede dem.

Han fortalte republikanerne at han vandt, så Republikanerne skulle bare finde deres plads bagest i bussen.

Han sagde til Senator McCain under Obamacare debatten at han vandt og valget var forbi, og sådan var det.

Obama angreb Trump og sagde han var racist, støttede KKK og ikke egnede sig som præsident. Nu er Obama desperat efter at redde sit eftermæle, derfor forsøger han at handle som en klog og erfaren statsmand.

Trump viser klasse ved at ignorere Obama. Lad ham sludre - ingen tager hensyn til hvad han siger.

Trump førte en “ikke konventionel” kampagne fordi han kæmpede imod Hillary kampagnens løgne og deres hyldestkor i MSM (medierne) og han udfordrede de moderate TV-værter ved debatterne. Han arbejdede langt, langt hårdere en Hillary i de afgørende stater ved at være der langt oftere og holde langt større valgmøder en Hllary. Han bragte budskabet direkt til vælgerne med "megagigantiske" valgmøder og på sociale medier.
Billedresultat for no more advice from obama

Trump er i New York ved Trump Tower, besvarer telefonopringninger fra Putin og Nehanyagu og mødes med Japans premierminister. Trump mødes med sine rivaler, såsom Cruz og Romney og opfører sig dermed præsidentiel. Samtidig tager Obama på en ubrugelig rejse til udlandet for at få opmærksomhed for at fremstå relevant, både kritisere Trump og tilbyde gode råd til Trump.

I stedet for at belære Trump burde Obama belære anti-Trump oprørerne om at adlyde Loven og holde inde med deres optøjer. Så burde han fortælle snowflakes (forkælede sarte unge) og andre sarte sjæle der søger terapi og dermed ikke kommer i skole, og stortuder fordi Trump vandt, om at de skal se at blive voksen og støtte Trump for at forene landet.

Obama er irrelevant. Trump er præsident. Putin og Bibi ved det.


http://www.americanthinker.com/blog/2016/11/more_useless_advice_from_obama_to_trump.html#ixzz4QMFNm4BP

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails