lørdag den 31. december 2016

13 morsomme sidste ord

Bernie Planck

For nogle år siden udgav jeg artiklen Eat, Drink and be Merry - 13 Last Words, hvor nogle af vor mere mest berømte taler om mad og drikke før de døde.

I denne artikel giver jeg mine læsere 13 ‘sidste ord’ som den der var ved at dø, mente var morsomme.
to die laughing is a good thing
Photo Credit: Toptenz.net

  1. "Jeg er ved at dø - eller jeg skal -- dø: Hver sætning er korrekt.” ~~ Dominique Bouhours, franske grammatiker død 1702.

  1. "Jovist er det svært, men ikke så svært som at opføre en komedie”  Da han blev spurgt om at mente at det at dø var svært ~~ Edmund Gwenn, actor, død. September 6, 1959.

  1. "Hvorfor ikke? Jovist.” ~~ Timothy Leary, død 31. maj 1996.

  1. "Jeg vidste det. Jeg vidste det. Født på et hotelværelse - og for helvede da - død på et hotelværelse.” ~~ Eugene O'Neill, forfatter død  November 27, 1953.

  1. "Her er jeg så døende af og med et hundrede gode symptomer” ~~ Alexander Pope, writer, d. Maj 30, 1744.

  1. "Jeg skylder så meget væk. Jeg ejer intet: resten giver jeg til de fattige.” ~~ François Rabelais, skribent, d. 1553.

  1. "Og nu dør jeg så, Brugt rub og stub.” ~~ Oscar Wilde, forfatter død 30 november 1900 - drikkende champagne på dødslejet.

  1. "Jeg er ved at dø, eller er dette min fødselsdag?” Da hun kortvarigt vågnede under hendes sidste sygdomsperiode og så at hele familien stod ved hendes leje. ~~ Lady Nancy Astor, d. 1964

  1. "Jo tak - en skudsikker vest.”  James W. Rodgers, morder om hans sidste ønske før han blev skudt.

  1. "Hvad med dette til Jeres overskrift? Franske pomfritter.” James D. French's sidste ord før han døde i den elektriske stol. French var denb sidste der blev henrettet i Oklahoma efter statens dødsstraf lov før Furman v. Georgia, der ophævede dødsstraffen i Amerika fra 1972-1976... Sad allerede i fængsel på livstid for at have slået en bilist ihjel der havde samlet ham som blaffer i 1958. Dog var French for angst til at begå selvmord derfor slog han sin cellekammerat ihjel for at tvinge staten til at henrette ham.[Wiki]

  1. "Se nu er det ikke rette tidspunkt til at skabe sig nye fjender." Da Voltaire var ved at dø og en præst bad ham forsage Djævelen.

  1. Jeg ønsker at komme til Helvede og ikke Himlen. I førstnævnte skal jeg nyde selskabet af Paver, konger og prinser, mens jeg i sidstnævnte kun ser tiggere, munke og apostle.” Nicolo Macchiavelli (1469-1526) Italiensk filosof, skribent og politiker.

  1. Jeg gemte det sidste til sidst: W.C. Fields bogholder stod ved hans dødsleje. Fields spurgte. “Jeg har altså penge nok til at kunne købe en cykel til hvert barn i New York City?” Da han fik det bekræftet sagde Fields. “Nuvel til helvede med dem.”

Nogle af Jer har måske hørt at General Custers sidste ord skulle have været: “Hvor fanden kom alle disse indianere fra? -- Det passer ikke, men mon ikke han tænkte det.

fredag den 30. december 2016

Kreml ler af USA og udvisningen af 35 diplomater

Kremls svar på Obama udviser diplomater? Latter!



Tidlig torsdag kom der fra præsident Obamas State department meddelelse om nye sanktioner mod Rusland og at 35 diplomater udvises som gengæld for den hævdede (dog ikke beviste) russiske hacking af valget i USA.

The New York Times bemærkede at det var den største masseudvisning siden Den Kolde Krig.

Men Kremls reaktion og svar? LATTER.

Ved at overvåge russisk presse og Kremls Twitter opdateringer finder man intet der blot kunne lige en modreaktion, men to ambassader har haft det ret så morsomt.

Rusland ambassade til U.K. tweetede et foto af en dunet ælling med ordet LAME hen over og skrev:
Rusland ambassade til USA var mere sofistikeret ved at skrive i en elegant tweet følgende:
Nedenunder postede man et link til præsident Putins varme lykønskninger til Donald Trump og det amerikanske folk i kølvandet på valgsejren og mindede Obama om at man udmærket ved hvad det her går ud på.

Når Kreml ler når man smider 35 diplomater ud så ved man det er ikke ‘godt.’

http://www.americanthinker.com/blog/2016/12/kremlin_response_to_obamas_expulsions_laughter.html#ixzz4UJNzQT4B

torsdag den 29. december 2016

Apollo rumfarterne og Amerikas Sisu - kommer den tilbage?

Apollo rumfarterne, Buzz Aldrin, og Amerikas Sisu!


Robert Charles


Amerika’s Apollo astronauter -- 24 af dem rejste til Månen, 16 af dem gik på Månen, de alle gjorde det alle muligt for menneskeheden at gå på Månen - er en forfriskende lektion i patriotisme, og det at tør tage en risiko. Det med at tage en risiko skete igen for Buzz Aldrin der her fornylig blev evakueret fra Sydpolen til New Zealand efter en ekspedition. Han har det OK - og stadig med gå på mod.

Aldrin, den ene af de første to mennesker til at gå på Månen. Lunar Module Pilot for Apollo 11, nu 86 år gammel. Det skulle man ikke tro når man ser ham. I  årenes løb er mulighederne for ham ligesom faldet i hak - han er dog stadig den samme. Han springer op af trapperne, med to poser i hænderne besvarer ethvert teknisk spørgsmål med en viden der får tastaturer til at fryse og tavler til at blive fyldt med tal. Han er lige så skarp som altid, stadig en PhD i det som har med astronauters teknik og viden at gøre. Han er Amerikas mest ihærdige fortaler for at rejse til Mars, og tilbage til Månen.
Billedresultat for apollo missions
Og det er ikke bare ved snakken. Buzz gør noget ved det, som da han gik på Månen. Han er forfatter til et halvt dusin bøger om hvornår, hvordan, hvorfor med hvad og hvilke fordele, i anden og tredje grad, Amerika ville kunne høste ved at komme tilbage til udforskning af rummet. Han er overbevisende, veltalende og glødende i sin overbevisning om at Amerika skal generobre, fastholde og bevare dominansen i rummet - maksimere fordelen ved at være “den første.”Og naturligvis har han ret.

I dag er vor indsats vedrørende rummet stærkt svækket, og det medfører komplikationer for den nationale sikkerhed, for videnskaben, for udforskning såvel ved mennesker som ved robotter af rummet, for satellitter og for international ledelse. Uklart for mange, men krystalklart for Buzz og Apollo astronauterne står historien ikke stille. Det vi gør i rummet har betydning her på Jorden. Amerikansk ledelse i rummet har betydning.

Vi er velsignet med stadig at have iblandt helte fra dengang vi kom ud i rummet.
John Glenn (95, dog netop død), den første amerikaner i kredsløb om Jorden (3 gange). Af månevandrere har vi 7 -- Buzz, Alan Bean (83, Apollo 12), Dave Scott (83, Apollo 9 og 15), John Young (85, Apollo 16), Charlie Duke (80, Apollo 16), Gene Cernan (81, Apollo 17) og Harrison Schmitt (80, Apollo 17).

Af andre fra Apollo mandskaberne har vi endnu 10:
Ken Mattingly (80, Apollo 16), Al Worden (84, Apollo 15), Fred Haise (83, Apollo 13), Jim Lovell (88, Apollo 13), Dick Gordon (87, Apollo 12), Mike Collins (86, Apollo 11), Tom Stafford (86, Apollo 10), Bill Anders (83, Apollo 8), Frank Borman (88, Apollo 8), og Walt Cunningham (84, Apollo 7).

Det er det disse mænd udførte, hvordan de gjorde det, og det de står for - selv nu - der burde inspirere os, ikke blot deres vedholdenhed eller villighed til at fortsætte kæmpeprojekter - som missionen til Sydpolen. Disse amerikanere var ikke kun patrioter, piloter og testpiloter, i fremragende kondition, villige til at risikere bogstaveligt talt alt for Amerika. Dette var mænd med stor beslutsomhed. Dette var mænd karakteriseret ved gåpåmod og evne til at koncentrere sig intenst om liv-og død-missionerne i tjenesten for deres land - for os og vore idealer.

De kendte til risici og - en masse andre ting. De vidste hvad det er værd at dø for. De risikerede alt for at blokere for kommunismens totalitariskje fremmarch,og fastholde vor frihed. For at være helt tydelig: Rumkapløbet var et surrogat for Krig.


Da John Glenn gik ombord på hans Mercury-Atlas 6 rumfartøj, og drog mod rummet på  Atlas LV-3B raketmotoren, var raketten eksploderet tre gange tidligere. Da Mercury astronauterne blev udvalgt i 1959, var de vidner til en affyring, hvor netop raketten eksploderede for øjnene af dem. Dog var Glenn villig, og ivrig, og sadlede op. Billedresultat for mercury atlas 6

Det samme med Apollo 7 besætningen,Walt Cunningham, Wally Schirra, and Don Eisele der fløj efter at en brand havde slået tre kolleger ihjel. Det samme med Neil Armstrong, Buzz Aldrin, og Mike Collins, der stod for Amerikas første vandring på Månen i Apollo 11, og faktisk ikke anede hvad de ville finde. I privat selskab havde de odds 2 mod tre på at de ville komme hjem igen. Lignende mod kan ses i alle Apollo missionerne.

Hvorfor gjorde de det så? Hvorfor tage disse chancer? Hvorfor risikere alt for folket og ideerne? Spurgt ind til om de tænkte over risici, ville man muligvis få svaret - Nej. Mere præcist, de tog det valg tidligt, og så sig aldrig tilbage. For Amerikas idealer og for deres landsmænd, risikabelt var det.

Hvorfor for Amerika? Fordi de vidste at en mission der var god for Amerika var godt for hele verden. Amerika var ‘lyset’ et exceptionelt sted, med et exceptionelt folk og en exceptionel ide - det var værd at bevare og kæmpe for. Ingen andre steder eksisterer der et sådant løfte, eller en frihedens balance og lighed, velstand. Hvis Amerika sejrede ville hele verden få gavn af det.

På trods af alle vore ufuldkommenheder forstod Apollo astronauterne det enestående - i selve øjeblikket, for Amerika. Dybt vævet ind i vort system er et løfte om at alle en dag vil få mulighed for at stortrives og få velstand. Det er derfor meget passende at den plakette Buzz og Neill satte på Månen indeholdt budskabet:
“We Came in Peace, for All Mankind.”
Billedresultat for we came in peace 1969

De forstod det til fulde. På det tidspunkt vidste de fleste amerikanere hvad astronauterne vidste: Denne vor sejr er også en sejr for hele menneskeheden. Det var et samarbejdets løfte. det Amerika havde gjort,kendte verden til, og alle ville få gavn af det - og det er sket.
Nu her hvor Buzz skal komme sig fra sit seneste eventyr, og Apollo pionerer ser til, spekulerer de vel på om vi kan klare opgaven. Om vi vil fortsætte det de indledte, gøre deres historiske indsats ekstra god, sikre at frihed og demokrati aldrig vil slutte - og at menneskets rumforskning fortsætter. Mit håb er Ja, min tro er Ja.

Hvorfor? Fordi Amerika ikke kun kom til Månen “in peace of Mankind” men vendte tilbage med den mission. Vi er enestående, den største garant for individuel frihed og menneskehedens skæbne. Den byrde kræver til stadighed vovemod, at der sættes mål i rummet og på Jorden, der burde ikke være noget der standser os.

Hvis Buzz stadig kan udforske Sydpolen som 86 årig, så kan vi selv tage nogle risici. Det er den indstilling der bragte os til Månen, det er den ånd vi har brug for igen - NU.

Med en sådan ånd, burde intet ikke kunne lade sig gøre - fra fred til fodtrin på Mars. Så, Buzz mange tak for din påmindelse til os om, at kan sætte nye vanskelige mål. Og få det så bedre, ven. can still explore the South Pole at 86, we can assume some risk ourselves.

Robert Charles is a former Assistant Secretary of State, who served in the Reagan and Bush 41 White Houses. He led congressional oversight into NASA and Defense, is a former litigator, and writes widely on national security and legal issues.


http://www.americanthinker.com/articles/2016/12/buzz_aldrin_apollo_and_americas_spirit.html#ixzz4RsuFk5ac

onsdag den 28. december 2016

Den ægte russiske agent - Angela Merkel

Den ægte russiske agent




Liberale Demokrater har haft så travlt med at anklage Donald Trump for at være en russisk agent at de helt har overset den ægte russiske agent på den internationale scene - Tysklands Angela Merkel. Hendes pro-muslimske immigrations politik har ikke kun destabiliseret Europa og givet meget mere terrorisme, men har også hjulpet med til at højrefløjs politiske partier har fået fremgang - det bryder vore medier sig ikke om.  

Vore medier var i chok over et omtalt møde mellem en leder af Østrigs Frihedsparti og Trumps nationale sikkerhedsrådgiver Generalløjtnant Michael T. Flynn. Det østrigske Frihedsparti har underskrevet en samarbejdsaftale med Ruslands præsident Vladimir Putins Forenede Rusland Parti. Liberale Demokrater ser dette som mere end et bevis på en pro-russisk drejning i den kommende Trump administration.

Det ville være forkasteligt for Flynns pligt om han ikke mødtes med en sådan person og forsøgte at forstå baggrunden for den politiske opstand i Europa.

Hvis vore medier virkelig ville finde kendsgerninger, i stedet for at score politiske point ved at tage side, så ville de opdage at nogle af disse politiske partier søger samarbejde med Rusland for at stoppe den muslimske invasion af Europa, fordi EU betragtes som håbløst og ubrugeligt mod terrorismen. Desperation tvinger disse partier til at søge samarbejde med Rusland.

Den muslimske invasion der er blevet sat i acceleration af den russiske aggression i Mellemøsten får hjælp af personer som Tysklands kansler Angela Merkel der ofte beskrives som den mest magtfulde politiker i Europa.
Billedresultat for is angela merkel a russian agent
Præsident Barack Obama og liberale i Amerika elsker Merkel, fordi hun deler deres syn på multikulturalismen. Som Obama ønsker hun at ‘invitere’ som mange muslimer som muligt. Resultatet er så forudsigeligt som at nat følger efter dag - mere islamisk terrorisme.

På samme måde som ansvarlige U.S. konservative stillede spørgsmål ved præsident Obamas marxistiske/muslimske baggrund i forsøget på at forklare hans katastrofale politik er Merkels fortid som en kommunistisk unge aktivist i Østtyskland, hvor en en KGB officer ved navn Vladimir Putin var udstationeret, ved at være en kilde til spørgsmål og kontrovers.

Merkels far, en minister ved navn Horst Kasner, var født i Vesttyskland, men flyttede til Østtyskland blot et par måneder efter Angelas fødsel. Det var under en tid hvor hundredtusinder flygtede i den modsatte retning, fra Øst til Vest, og før Berlin Muren blev bygget i 1961.
.
I Østtyskland var han kendt som en GDR (Tyske Demokratiske Republik) kirkemand der samarbejdede med regimet. Som ung i Østtyskland var Angela Kasner aktiv i De Unge Pionerer og senere Den Frie Tyske Ungdom og arbejdede som propagandist. Hendes dedikation til kommunismen fortsatte i hendes år på universitetet hvor hun som det rapporteres skrev en tese om Marxismen/Leninismen før hun gik ud fra Karl Marx Universitetet i Leipzig.

For mere end to år side wspurgt vi [1], "Er den tyske Kansler agent for Rusland?" Blandt andre ting havde hun gjort Tyskland afhængig af olie og gas fra Rusland ved at sløjfe det tyske kernekraftprogram. Flygtningekrise føjer mere til mistanken om hendes ægte agenda.

Kommentatorer der ikke ønsker at se beviserne mod Merkel i øjnene hævder i stedet at Putin forsøger at modarbejde og underminere hende.

"Rusland søger aktivt at skade og destabilisere Tyskland” skrev [2] Newsweek magazine. The Newsweek skribenten Ruth Forsyth, der er tilknyttet the Atlantic Council, skriver at Rusland “udnytter flygtningekrisen til at uddybe utilfredsheden og splittelsen i det tyske samfund. Russisk propaganda har beskrevet Vesten som værende ved at være ustabilt og mindre sikkert grundet denne tilstrømning af immigranter, og man udmaler et billede hvor borgernes sikkerhed ikke længere kan garanteres af de nationale europæiske regeringer.”

Dette ligner mere “russisk propaganda” end virkeligheden. Historien udelader den rolle Merkel spiller i at gøre flygtningekrisen til et stadigt problem der destabiliserer Europa. Merkel gør det aldeles udmærket med at destabilisere Tyskland- og Europa som et hele.
.
The Newsweek behandlingen af problemet er ikke enestående.

The Guardian overskriften, "Russia ‘puster til flygtningeuroen i Tyskland for at vælte Angela Merkel,” er endnu en variant af temaet. Denne historie [3] citerer NATO's "mest erfarne eksperter om strategisk kommunikation” som siger at “Rusland forsøger at vælte Angela Merkel ved at lancere informationskrig for at skabe uro i Tyskland over flygtningen.”

Det er der et enkelt svar på. Angela burde standse med at spille med på Putins plan ved at bringe flere flygtninge til landet.

Et så enkelt svar demonstrerer falskheden ved påstanden om at Trump er agent for Rusland. Hvis Trump ønskede at destabilisere USA på samme måde som Merkel gør ved at underkaste Tyskland så ville han byde muslimske flygtninge velkommen til USA. I stedet ønsker han at standse immigrationen.

Air Force General Philip M. Breedlove, der tjente som the Supreme Allied Commander, Europe, og kommandør over U.S. European Command, sagde at Rusland og Assad regimet i Syrien “helt bevidst bevæbner og muliggør immigration fra Syrien” for at destabilisere Europa.

Politikere som Merkel og det omfatter præsident Obama er de som hjælper Putin ved at bringe muslimer for at destabilisere Vesten.

Antallet af flygtninge er forbløffende. Mere end en million er ankommet til Tyskland, mange af dem fra det krigshærgede Syrien. Obama har ønsket at tillade at flere af dem skal kunne komme til USA. Hillary Clinton ønskede endnu flere end Obama.

Det var Trump, den formodede russiske agent, der ønskede at standse denne tilstrømning og forhindre Putin i at udnytte den krise i “informationskrigen” som NATO siger finder sted.

I tilfældet Tyskland - hvis Merkel vinder valget næste gang, fordi hun fortsætter den politik der destabiliserer hendes eget land vinder Putin. Hvis hun taber valget og et pro-Putin parti får magten - vinder Putin.

Der er tydelige tegn på at Trumps rådgivere forstår dette. Han har valgt adskillige fra U.S. militæret til høje stillinger i hans administration som holder af Breedlove,der  har sagt at Putin benytter flygtningene som et “våben” mod Vesten.

Merkel har hjulpet Putin til at benytte dette våben. Det har Obama også. Faktisk har Obama bidraget til flygtningeproblemet ved at beordre hans CIA til at bevæbne krigere der er mod regeringen i Syrien og med bånd til jihadist grupper. Derpå da de kom under angreb af russerne trak Obama sin støtte tilbage. Det seneste resultat af dette er situationen i Aleppo.
Billedresultat for is angela merkel a russian agent

Ved at have hjulpet med til at skabe en human krise som Merkel gør værre og Obama er tilbage på golfbanen uden at tænke over de helt bevidste konsekvenser på hvad han har gjort. Og Obama formodes at være barsk over for russerne??

Trump, ville meget gerne standse flygtningestrømmen og stabilisere Mellemøsten. Han synes han kan samarbejde med Rusland. Men Merkel og russerne har andre planer. Trumps militære rådgivere, som Lt. Gen. Flynn må forstå den koalition af kræfter de står over for. Det er derfor Flynn mødtes med lederen af Østrigs Friheds Parti, det var nødvendigt og vigtigt.

"Midt i en flygtningekrise, langsom økonomisk vækst og stigende mismod med EU, har højrefløjs partier i stadig flere europæiske lande gjort fremskridt blandt vælgerne,” bemærker [4] The New York Times. Det  the Times og andre medier nægter at samtykke i er den vigtige rolle den tyske kansler har i at gøre alt dette muligt.

Trump er ikke den russiske agent. Det er Angela Merkel.

[1] we asked: http://www.aim.org/aim-column/is-the-german-chancellor-an-agent-of-russia/
[2] wrote: http://www.newsweek.com/putin-secretly-plotting-topple-merkel-459766
[3] story: https://www.theguardian.com/world/2016/mar/05/russia-refugee-germany-angela-merkel-migration-vladimir-putin
[4] notes: http://www.nytimes.com/interactive/2016/05/22/world/europe/europe-right-wing-austria-hungary.html
FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Cliff Kincaid is the Director of the AIM Center for Investigative Journalism. He can be contacted at cliff.kincaid@aim.org.


mandag den 26. december 2016

Prins Charles opfordrer til at tænke på Muhammad ved juletid

Prins Charles opfordrer undersåtterne til at tænke på Muhammed ved juletid





Prins Charles, der skal være det formelle overhoved for Church of England,opfører sig som en ægte dhimmi, og udgyder en masse PC (politisk korrektheds) nonsens. Justin Holcomb fortæller på Townhall:
Da han talte på det britiske radioshow "Thought for the Day," sagde den fremtidige konge over Storbritannien, Prins Charles, at kristne burde være mere eftertænksomme vedrørende Islam og Muhammed under helligdagene.
"Normalt tænker vi ved Juletid på vor Herre Jesu Kristi fødsel, men jeg spekulerer over om vi i år kunne huske, hvordan historien om fødslen udfolder sig, med den hellige families flugt fra voldelig forfølgelse. Og vi kunne også huske at da profeten Muhammad emigrerede fra Mecca til Medina søgte han friheden for sig selv og sine tilhængere for at de kunne dyrke gud..
Uanset hvilken religion vi følger, er destinationen den samme - at værdsætte og respektere vor næste, acceptere deres ret til at leve efter deres fredelige svar på kærligheden til Gud,” sagde han.
screen-shot-2016-12-22-at-4-24-25-pm
På så mange felter er det helt forkert. Muhammed søgte ikke frihed, det han søgte var muligheden for at herske og tvinge andre til at tilbede på hans facon. Han blev forvist - han emigrerede ikke - og friheden var ikke den han søgte. “Islam”betyder “underkastelse” og det er det stik modsatte af “frihed.”


Og nej, trods al den liberale plapren op er destinationen af alle religioner ikke den samme. Islam søger helt specifikt et globalt teokrati. Nogle religioner frigør, mens andre slaveholder.


Kan dronning Elizabeth ikke lige springe Charles over og give tronen til hendes barnebarn når hun abdicerer?

Obama og Mellemøsten - forsøger han at overbevise os om han er muslim?

Forsøger Obama at overbevise os om at han er muslim?



Præsident Obama har sagt han ikke er muslim. Hvorfor har han så foretaget sig ting der hele tiden lader os formode det modsatte?

1) Han har nægtet at sige ordene “islamiske terrorister,” eller “radikal Islam.”

2) Embedsmænd fra Hamas frontgruppen CAIR har gentagne gange besøgt Det Hvide Hus.

3) Obama distancerede USA fra Egypten, da Det Muslimske Broderskab blev styrtet fra magten i landet.

4) Obama gav det islamiske teokrati Iran en særdeles fordelagtig aftale der optøede og frigav deres værdier samtidig med han tillod dem, sådan set at fortsætte med at berige uran, bygge interkontinentale misslier og støtte terrorisme.

5) Obama er i færd med en massiv jihad da han importerer så mange muslimer han kan fra Mellemøsten.

6) Obama lægger sag an mod byer overalt i Amerika for at tvinge dem til at tillade at moskeer bygges.

7) Obama er synpatisk indstillet overfor de skingre råb om “Islamofobi” men sjældent sympatisk indstille overfor ofrene for islamisk terrorisme.

Og nu her for nylig har Obama sluttet sig til antisemitterne i FN for at fordømme Israel for “bosættelser” i jødernes fofædres hjem i Judæa, Samarai, og jo, Jerusalem. Hvofor dog gøre noget sådant så sent i hans præsidentskab der ikke vil få nogen effekt andet end at forhåne Israel og give et løft til de globale anstrengelser for at forstøde og isolere Israel?

Det eneste motiv jeg kan komme i tanke om er at Obama hader Israel, og dermed følger at Obama hader jøder. Muslimer har ikke monopol på jødehad, men man kunne sige at når det drejer sig om at opbygge en ‘industri’ af had mod jøder så har muslimer i de seneste årtier bygget kæmpeprojekter.

Det får mig til at spekulere på nu da Barack Hussein Obamas far var muslim, han blev opdraget i en muslimsk skole i Indonesien om han mon ikke er ekstrem velvillig indstillet over for det muslimske synspunkt....eller faktisk selv er muslim.

Hans handlinger giver anledning til flere spørgsmål om hans tro end noget andet der kunne skrives om ham. Hans nærmest besættende had mod Israel er kun det nyeste eksempel.

Hvis folk tror at Barack Obama er muslim, så mener jeg han selv er skyld i det ved hans dadelværdige handlinger.
[Photo from Obama's visit to Kenya]
Ed Straker is the senior writer at NewsMachete.com.



Related Posts with Thumbnails