lørdag den 14. januar 2017

Buzzfeed, ornegrynt og svineri


Bernie Planck


Jeg vil lige gøre opmærksom på, at følgende samtale er blevet mig fortalt gennem en person der hævdede han er tidligere Wallmart nattevagt. (lad os kalde ham Waldo), og som hævdede, over for en af mine nevøer, at han har set kompromitterende foto af hovedet på en Buzzfeed, der har oralsex med en ung og ikke samtykkende gris.
sex with pigs

Lad mig også nævne at denne information om hovedet på Buzzfeed News ikke kan være sand. Det vil sige at beskyldningerne ikke er bekræftet, og at historien er fejlbehængt.

Her følger så hvad min nevø sagde Waldo fortalte ham: Tidligt i august 2015 modtog Waldo en email der indeholdt fotobevis på hovedet af Buzzfeed News der indfører “en privat del af sin anatomi i munden på en ung sårbar gris.”

Jeg kunne fortælle min nevø at jeg havde hørt en lignende ikke bekræftet historie om daværende premierminister David Cameron - for næsten to år siden.

Min nevø nævnte også at han havde hørt en eller anden  historie om at russerne har nogle kompromitterende fotos af kommende præsident Donald Trump, og at de har til hensigt at afpresse ham når han sidder i Det Ovale Værelse. Jeg sagde til min nevø at jeg tvivlede på at der skulle være nogen nyhedsorganisation i Amerika der nogensinde ville udgive noget sådant ubekræftet pladder. Tænk det sagde jeg virkelig.  

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails