fredag den 20. januar 2017

Et hadfyldt kup og et glædeligt modkup - Obama - Trump

Et hadfyldt kup - og et glædeligt modkup - Obama - Trump
I 2009, oplevede Amerika et ægte statskup, smukt og fejlfrit udført efter årtiers planlægning af socialister, kommunister og jihadister iblandt os, der foragter Amerika og virkelig har ønsket at forvandle vort store land til et mecca af venstreorienteret, anti-amerikansk politik, gennemsyret af venstreorienterede konstruktioner som Politisk Korrekthed og Multikulturalisme og i sidste ende underlagt Sharia Lov.
Ligeså søgt og i sandhed foruroligende dette synes at være, så husk at alt - i sandhed alt - der er fremmed for amerikanske værdier og som lover at underminere Amerikas passion for frihed og styrke betragtes som ønskværdigt, godt, og skal i den grad omfavnes af den Amerika hadende venstrefløj. Derfor er deres fetich, forkærlighed for Islam, et politisk system/religion der på alle måder er mod enhver af de etiske værdier amerikanerne holder af.
Som bevis: Den politik og de love der er blevet indført i de sidste 8 år er med vedholdende magt og tvang blevet rettet mod Amerikas ‘velbefindende.’ Dette er den velkendte talemåde om  ‘dråben der udhuler alt.’
 • Et ‘kastreret’ militær og at man går fjendesn ærinde ved Rules of Engagement.
 • Porøse grænser, hvor titusinder af ikke kontrollerede indvandrere er sværmet ind, mange af dem voldelige kriminelle og, uden tvivl, fordækte jihadister.
 • En Big Government mentalitet der opmuntrer til ikke at søge arbejde (95 millioner uden) og derfor giver afhængighed af regeringen fra vugge til grav.
 • Massiv gæld - mu for tiden over 20 billioner dollars - der svækker vort lands evne til at betale for væsentlige nødvendigheder som infrastruktur og forsvar, igen med hensigten afhængighed af regeringen.
 • Et rædselsvækkende sundhedsystem (Obamacare) der fremmedgør læger, straffer patienterne med skyhøje præmier og elendig omsorg, og bare ikke fungerer - derfor er det ved at falde helt sammen.
 • Det mest elendige undervisningssystem i amerikansk histore - Common Core - der er baseret på fantasien om fairness, men i bund og grund fratager enhver offentlig skoleelev, selv den allermindste anstændige undervisning og chance for at kunne få succes...igen mere afhængighed af regeringen.
 • Implementeringen af operatører fra terrorist organisationer som Det Muslimske Broderskab i enhver gren af vor regering herunder (blot et par få eks.) the State Department, the Pentagon, Homeland Security, the Attorney General's office, the EPA, the FBI, the CIA, og så videre – alt sammen med den hensigt at få U.S. Constitution gjort svag og erstatte den med Sharia Lov, Islams næringsmiddel, der dikterer at ikke kun bøsser kan henrettes, og at kvinder der er voldtaget kan dømmes for utroskab, men også at en fiasko med ikke at acceptere Islam vil blive straffet med en en stor bøde eller med døden.
 • En udenrigspolitik der støtter vore fjender og spytter vore mest trofaste allierede diirkete i ansigtet - for eksempel Israel, England, Egypten - listen er lang.
 • Overdragelsen af kontrollen med internettet til FN - den mest korrupte, diktatorledede, anti-amerikanske, anti-semitiske, kviksands institution der dræner Amerika for ressourcer. Hvis jeg skulle give Trump et godt råd ville det være at smide denne foragtelige organisation ud af United States! Intet af den FN har udrettet har været godt for vort land. Her er der virkelig tale om at  "draining the swamp"!
Indføreren af Change (forandring) hold da helt op!
Amerikanerne blev både slået med rædsel og forbløffelse da den tidligere samfundsorganisator Barack Obama dukkede op for at “transform” Amerika til det bedre, men viste sig at være en marionet - ingen kunne ‘anklage’ ham for at være en leder - en mand der førte vort land ud i en ødelæggende gæld, masser af arbejdsløshed, en mand der har svækket vore allierede og betragtet af vore egne borgere som en doven, veltalende dukke der foretrak evindelige golf-ferier og lod sig underholde af rap-stjerner og politihadende ‘kunstnere’ som Beyonce - og det skulle ligne en regering.
Endnu mere rædselsvækkende var dybden og vægten og den enorme omfang af dette kup. Det omfattede ala Karl Marx en fuldstændig overtagelse af medierne - midlet som amerikaneren bilder sig ind giver dem info om, hvordan det går. Denne overtagelse omfattede falske nyheder og advarsler, som offentligheden aldrig ville have kendt til om ikke Wikileaks havde været her.
Udover nogle få pålidelige nyhedskanaler, TV-stationer, radiostationer og aviser sang alle med på den samme sang. Hvorfor? Ikke fordi medierne altid har været venstredrejede, men fordi Obama har haft fuldstændig kontrol over the Federal Communications Commission (FCC) og derfor kunne, og censurerede det han ikke brød sig, og støttede de der dansede til hans radikale rytmer og så forsøgte han at marginalisere de der ikke var med i showet.
Men vent - det er værre endnu. Hundreder og måske tusinder af konservative grupper der anvendte skattefradragsreglen hos the Internal Revenue Service opdagede at deres fradrag blev dem nægtet - ikke i uger eller måneder, men i årevis. Da karriere slynglerne hos IRS så blev afsløret fik de på magisk vis lov at træde tilbage med fuld løn og pension. Smukt!!f
Og så var der Obamas, ‘eftermæle emner’ ifølge grafikkunstneren Dixon Diaz:
 • Den laveste økonomiske vækst i amerikansk historie
 • Rekord antal af masseskyderier.
 • Rekord antal af terrorist angreb på amerikansk jord.
 • Rekord antal mennesker der får fødevaremærker.
 • Rekord store omkostninger til sundhedsforsikringer.
 • De værste optøjer siden 1967.
 • Den højeste arbejdsløshed i amerikansk historie.
Hvor er det dog Smukt!
Og det er ikke for at udelade de ting der er fastbrændt i erindringen - for eksempel de vanærende billeder af Mr. Obama der tilsmudser Det Ovale Værelse med sine fødder på det smukke Resolute skrivebord, eller den storsnudede mobning han udviste ved  “regeringens ‘våben’ mod hovederne” af the Little Sisters of the Poor, krævende at den enten betaler for at fjerne børnene i deres skød eller de vil blive knust” som beskrevet af Peter Heck i American Thinker.
Soros faktoren
For både de der ser til af og til, og til politiske nørder synes det alt for åbenlyst at den ægte hjerne bag dette kup var den brillante, megaegomaniske, hedge-fund milliardær, den ungarsk fødte George Soros, der muligvis var ansvarlig for at udpege den iransk fødte advokat Valerie Jarrett som Barack Obama's consigliere, og dermed på effektiv vis sætte hende som leder af Det Hvide Hus, og præsidenten,  og hendes forkærlighed for at give terroriststaten Iran milliarder af dollar til at udvikle kernevåben der vil blive rettet mod Den Store Satan, som mullaherne kalder United States of Americak, og som de lover mod Den Lille Satan, Israel.
Jeg ville ikke bliver overrasket om Mr. Soros ikke også gav mulighed for at den iransk-fødte Huma Abedin, blev udnævnt som Hillary Clintons consigliere, fordi han kendte til Abedins langvarige tilknytning til Det Muslimske Broderskab og den prominente rolle både hun og hendes forældre spillede i den Nazi-inspirerede anti.Amerika organisation og hvis erklærede mål er at erobre det de anser som de ‘onde’ demokratier’ og omvende dem til islamisk kontrollerede stater der er tjenende det Kalifat de alle drømmer om.  
Hvorfor? Fordi Mr. Soros er et geni til at orkestrere komplekse scenarier der altid er ikke gode for Amerika. Som flittig forfatter, har han skrevet, blandt andet The Bubble of American Supremacy. De mange bøger der er skrevet om ham afslører endvidere hans afsky for Amerika, hvor han lever i stor overdådighed. Her er et eksempel på bogtitler der beskriver hans livsmission:
Men det er den måde Mr. Soros har benyttet sin enorme formue rundt om i verden der gør hans kup mod Amerika så sandsynlig, som Wayne Madsen forklarer i en fascinerende artikel, Does George Soros Control the Obama White House? Kort opsummeret konkluderer Mr. Madsen ; Ja det gør han – Mr. Obama's "moneybags" kontrollerer virkelig Det Hvide Hus.
Mr. Soros er mester i at manipulere med markederne over hele verden og for det meste undgå at komme under anklage for kriminalitet, skønt en fransk domstol  faktisk dømte ham,ved at sige at hans “milliard dollars angreb mod de nationale valutaer og finansielle institutioner ikke var baseret på uforlignelig finansiel indsigt, men på ulovligt indhentede insider information.”  Mr. Soros tror på sin eventyrfortælling om En Verden/Globalismen, der skal eliminere den “uretfærdige” forskel mellem rig og fattig. Hvad han anser som et ophøjet mål er at smadre de mest produktive og generøse nationer på jorden: Amerika og Israel. Hvor smukt!!
Det er så toppen af Soros Isbjerget. Ud af det der fortælles har Mr. Soros samlet et hold af mediefolk og politikere til at bekæmpe Trumps som præsident på enhver måde. Du kan allerede se tegnene i U.S. Kongressen ved at nogle gør deres bedste for at sabotere Trumps hold med spørgsmål der er gennemsyret af fjendtlighed.
Alligevel, for første gang, ser det ud til Mr. Soros har mødt en lige så formidabel forhandler i Trump. Ups. det trækker jeg lige tilbage! Faktisk er Mr. Soros - hans filosofi, hans kandidater og hans lyst til at bringe Amerika i knæ - blevet decimeret af Mr. Trump. Mr. Soros er løbet ind i en rig klog mand der var klogere end han.
Ja, netop en anden ,milliardær der lever blot et stenkast fra Mr. Soros i New York har netop besejret ikke kun den præsidentkandidat Mr. Soros støttede - den i forbløffende grad uelskelige og ukvalificerede Hillary - men han har besejret hele Det Demokratiske Parti, de klasseløse Clintons, de smiskende medier som han ellers har hældt masser af millioner ind i årtier.
Det har altså vægt som the The Wall St. Journal rapporterede forleden, at Mr. Soros tabte næsten en milliard dollars efter valget af Trump, så sikker var han på at den tåbe han støttede ville vinde. “Mr. Soros var forsigtig om markedet i begyndelsen af november, og blev mere gnaven efter Mr. Trumps sejr, men det var en fejl - aktiemarkedet reagerede på forventninger om at Trumps politik ville give langt større indtjening og en langt bedre økonomi.”
Betyder en sølle milliard betyder intet for Mr. Soros? Om igen. Milliardærer måler deres milliarder på samme måde som almindelige mennesker måler størrelsen på deres sko.
C'mon, train
Der var så Trump - forretnings og mediemogul extraordinaire, ikke et stykke legetøj, et Lionel tog eller en Pullman vogn, men et kæmpestort lokomotiv der ved egen energi dukkede op ved præsidentdebatterne i 2015, og i maj 2016 havde kørt over og elimineret 16 modstandere, der alle var erfarne og professionelle politikere.
Lige pludselig blev både politikerne og medlemmerne af medierne tvunget til at tage Trump alvorligt. Men mange kunne bare ikke - det var de samme nedværdigende, bedrevidende, købt og betalt venstreorienterede lakajer, der så længe havde kommenteret om ham og hans løbske ekprestog. Derfor holdt de fast ved deres skræmmetrommer, i tillid til at deres mængde af kommentarer og propaganda ville være hans undergang.
Som hjælpere og tilskyndere i deres mission var dusinvis af meningsfortolkere over hele landet, hvis meningsundersøgelser hele tiden viste at den kronisk hostende, skrigende, hærget udseende den ene dag og næste dag fyldt med udglattende Botox - Hillary - kvinden uden en platform eller politik og uden for en dollar karisma - var så meget foran den upolerede milliardær at det hele var afgjort. Klogeåger på the Electoral College stemmerne, og Michigan og Pennsylvania og Wisconsin og Ohio, og naturligvis Californien og New York, der helt sikkert ville, uden for al tvivl, sikre Hillary sejren.
Noget ingen af dem regnede med var den enorme forsamling af vælgere over hele landet - de samme vælgere de sådan set foragtede, og stadig gør - der havde set til mens afviklingen af vort land i 8 år har fundet sted, og de har bedt og ventet på at blot en fornuftig person ville redde vort land væk fra den skadelige venstredrejning, den politik Mr. Obama på alle måder står for.
De så at Trump var det rigtige svar på deres bønner og ville klæde hele landet i rødt, udover de få blå bastioner på Øst-og Vestkysterne. Således ville Hillary Clinton ikke have fået  de “fleste stemmer” hvis ikke Guvernør Jerry Brown fra Californien i oktober 2015 havde fået indført en lov om at illegale indvandrere har stemmeret i staten
En rapport fra Investors Business Daily siger, at ifølge: "According to the American Civil Liberties Union – der er imod denne lov  – husede Californien 3,3 millioner ulovlige indvandrere, eller en fjerdedel af nationens samlede tor illegale. Derfor var scenen ikke sat til ikke blot at udvide omfanget af illegales stemmer, men også til at være udslaget i det nationale valg.”

På samme tid drønede Trump Lokomotivet videre med en kandidat der interviewede dusinvis af potentielle medarbejdere l Trump Tower i NY City, på hans fristed i  Bedminster, New Jersey, på hans "vinter Hvide Hus" Mar-a-Lago i Palm Beach Island, Florida – der i sidste ende førte til udvælgelsen af hans stab og ministre og administration. Den utrættelige Trump begav sig ud på en omfattende takketur til Ohio, New Hampshire, Mississippi, Iowa, Michigan, Wisconsin, og Pennsylvania, og fik samme folkemængder som “rock-stjernerne” de folkemængder der netop gav ham sejren.
Venstrefløjens sidste Gisp!
Jeg ved det kan være objektivt morsomt men jeg kan ikke lade være med faktisk at le højlydt når man kan se de tusinder af elendigt opdragne, i bund og grund som treårige, der sviner deres bleer til, slår deres hoveder i hysterisk vrede, og sådan set uophørligt har været hysteriske siden valget. De smider hele tiden noget nyt ud på kørebanen - lige foran den valgte præsidents eksprestog - fordi de ikke kan klare den kendsgerning at alt de har baseret deres identitet på, alt de tror på, alt de håbede på, alt de har lært i skolen og på TV, alt de mente de havde opnået - blev i den grad knust af een mand og millioner af vælgere.Disse børn har forsøgt sig med så at sige alt:
 • Dukke op ved demonstrationer, med spritnye plakater foran Trump Tower
 • Kvalmende, vilde og fuldstændig urigtige oplysninger, som det skete for en uge siden ved en kvinde ved navn Whoopi og en trist skabning ved navn Joy.
 • Opføre sig dybt pinlig  ved en pressekonference, som det skete med CNNs Jim Acosta, da den kommende præsident ikke lod ham komme til orde.
 • Udpønse en russisk hacking skandale, uden beviser, for at forklare og rationalisere Hillarys knusende nederlag. Hvorfor? Så man kunne smide 35 russiske diplomater ud af U.S. og hurtigt komme ind på deres boliger for at rense ud i nogen optegnelser der kunne implicere Obama - ikke Trump - i et forsøg på at vildlede, for ikke at nævne de andre desperate oprydninger og sletning af optegnelser som de har så travlt med lige for tiden.
 • Lade høringerne for Trumps nominerede som ministre være tæt pakket med Democrats som New York Sen. Kirsten Gillibrand og New Jersey Sen. Cory Booker, og Republikanske kritikere som  Florida's Sen. Marco Rubio.
 • Lade en ‘berygtet’ skuespiller træde frem for publikum og vifte storsnudet med pegefingeren og håne Trump og dermed udstille hendes  "selektive empati" ved Hollywood's Golden Globes Awards.
 • Lade en barnlig tåbe som Georgia's Rep. John Lewis køre frem med billige påskud.
 • Opfinde en sexskandale forbundet med Rusland ud fra det rene sladder fra et nu fuldstændig miskrediteret Buzzfeed
 • Prædikende som The New York Times gjorde om hvad der er forkert med nepotisme, når hele deres konglomerat selv er baseret på nepotisme.
 • Afslørende, som skribenten Glenn Greenwald gjorde, at Obama's CIA og en medvirkende medieverden er dybt involveret i stop-Trump cikusset.
 • Truende, omfattende og urovækkende demonstrationer og optøjer under den kommende indsættelse.
Dette er altsammen del af det samme fænomen - den Amerika hadende venstrefløj der går amok. Som en blogger skrev: “Jeg har ikke set Demokraterne så vrede siden Republikanerne ophævede slaveriet.”
Dette er en foragtelig opførsel som Wall St. Journal's Kimberly A. Strassel forklarer: "Jo mere de progressive har fejlet med at vinde med politiske argumenter, des mere har de vendt sig til underlødig taktik for at lukke ned for deres politiske modstandere.....Mr. Trump kan forvente meget mere at dette fremover. Ved at vinde valget blokerede han venstrefløjens evne til at bruge nogle af deres intimiderings taktikker. De kontrollerer, ikke længere forbunds bureaukratiet helt og aldeles. De ‘kører’ ikke længere et Justitsministerium der er villig til at true politiske modstandere, og vender det blinde øje til ethvert liberalt misbrug. Derfor vil venstrefløjen i stadig større grad føre en kampagne om lovligheden....det er det bedste de har.”
Igen er venstrefløjens nederdrægtige opførsel ikke i sig selv morsom. Men mens Trump systematisk fejer disse irritationselementer til side som var de irriterende insekter, så må jeg indrømme jeg elsker hvert øjeblik.
I morgen, fredag den 20. november vil jeg og et helt land (undtagen de på venstrefløjen) glæde os over at betragte Mr. Trump aflægge embedseden, der gør ham til den 45. præsident for the United States of America. Endelig har vi en præsident der elsker Amerika og vil kæmpe som et hundrede tigre for at få lavet om på og rydde op i den ondsindede politik der har plaget vort land i de sidste 8 år.
Hvilket opløftende mod-kup!

© Joan Swirsky
http://www.renewamerica.com/columns/swirsky/170116

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Trump is NOT a Real President, he is a Clown in a cirkus, very bad prepared
And NOT qalifiued For the Worlds most poverful job.

Related Posts with Thumbnails